انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : شنبه بهمن 10, 04 12:14 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 36 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: پنج شنبه تیر 26, 04 10:08 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

در ادامه پست قبلی باید اشاره کنم ک دوستان زیادی هستن ک خوب شدند با همین قرص ها تا حدود 90 درصد این پیام ها تحت عنوان مهمان 1و2 من نیستم بلکه عیناً پیام های بچه ها توی تلگرام رو کپی کردم و گذاشتم دوستان زیادی تو همین فروم خوب شدند ولی قرص های اعصاب راهکار اصلی نیست باید فکرتون رو عوض کنید من راجبش یچیزایی گفتم و همچنین آقای آشنا هم یچیزایی گفتن یچیزا ک چ عرض کنم یه کتاب تو این فروم حرف زده شده در این مورد بچه ها من جدیدا یه کتاب در مورد ibs میخونم خیلی خوب جواب داده برای من که بتونید ibs رو از هر نوعی که هست بطور کامل کنترل کنید چگونه با ibs کار کنید ازدواج کنید ، به بقیه مشکلتون رو بگید کتاب رو خودم کامل بخونم توی پست های بعدی بهش اشاره میکنم و همچنین چند تا کتاب دیگه هم دارم میخونم همشون رو میگم فعلا موفق باشید ❤️

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 1, 04 4:21 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام دوستان وقت بخیر

میخواستم تجربیاتم رو در اختیارتون قرار بدم در حال حاضر حالم از قبل خیلی بهتره می‌خوام این حال خوب رو با شماها هم شریک بشم امیدوارم حرفایی ک میزنم مفید واقع بشه

من حدود 7 سال پیش ibs نوع ال جی گرفتم و تازه همین 3 ماه پیش فهمیدم ک مشکل من ibs هست و طبق معمول شروع کردم ب پیدا کردن یه راه حل برای درمان و حتی بهتر شدن با انجمن بچه های ibs آشنا شدم منظورم فروم هست که بار ها بهش اشاره کردم بعد خوندن پست های مربوط به درمان به یه موضوع برخوردم چگونه فکرمان را عوض کنیم توی بخش دسته بندی ها توی راهکار های درمان بود طبق معمول شروع کردم ب خوندن اون موقع در مورد اینکه این بیماری ریشه عصبی داره و... یسری چیز ها رو آقای آشنا توی پست هاشون نوشته بودن و بعد از اون من هم بعد کلی تحقیق و آزمون و خطا به یه نتیجه ای رسیدم ک واقعا شگفت انگیز بود شاید قبلا توجه خاصی رو خودم نداشتم ولی بعد از اون روی اخلاقم ، رفتارم و... ریزتر شدم چیزی ک من مشاهده کردم و البته شما هم تجربه کردید این هست ک توی جمع یا وقتی کسی نزدیک ما باشه نسبت ب مواقع تنهایی بیشتر ال جی میشیم بذارید خودم رو بگم من وقتی میخواستم برم دانشگاه انگار یه حس عجیبی بهم دست میداد ،فکر اینکه کجا بشینم ، اگر صندلی های عقب رو همه گرفته باشن چی ، اگر مجبور باشم جلو بشینم چی ، اگر کلاس شلوغ باشه چی گاهی اوقات این افکار اینقدر توی ذهنم نشخوار میشدن ک انگار یه مسئله بزرگ و حیاتی برای من شده بود باز ها به خودم پاسخ می‌دادم اینطور خیلی زودتر میرم دانشگاه و صندلی عقب رو پر میکنم و باز ذهنم فکر های دیگری می‌ساخت و حتی وقتی دانشگاه یا مدرسه حضور پیدا میکردم تو اون چند ساعت خیلی خسته تر از روزایی بودم که تو جمع نبودم این باعث شد فکر کنم اینکه واقعا مشکل کجاست شروع کردم ب تحقیق متوجه شدم یسری ها با قرص های اعصاب بهتر میشن توی انجمن پر هست از این موضوعات و قرص ها ، حتی چندی از دوستان همینجا گفتن ک تا 90 درصد خوب شدن اما چطوری ؟ میتونید راجب قرص های اعصاب تحقیق کنید به خصوص اونایی که دوستان گفتن با مصرفش علائم خیلی کمتر شده من بار ها سرچ کردم فقط مربوط به فکر منفی ، فوبیا ، اضطراب هست سازکارشون به این صورت هست که روی فکر همون چیزایی که بالا گفتم مثال های ک در مورد خودم زدم روی اون تاثیر می‌ذاره و البته تا زمان مصرف قرص اما آیا باید تا آخر عمر قرص اعصاب بخوریم ؟ ن دوستان همچین چیزی نیست روانپزشک ها معمولا اونقدر وقت ندارن و بشینن در مورد منشأ بیماری باهاتون صحبت کنن شاید ساعت ها طول بکشه من پیش متخصص های زیادی رفتم یه حرف مشترک رو همه گفتن اینکه استرس رو کنترل کن خب اصلا چطوری اینکار رو انجام بدم اصلا بهش اشاره ای نکردن باید میگفتن برو روانشناس مراجعه کن چون تا وقتی فکرمون تغییر نکنه باز همونیم علائم بر میگرده من تجربیات جلسه با مشاوره یکی از بچه های انجمن ک‌ برای سال ها پیش هست رو مطالعه کردم استفاده های زیادی کردم بهش اشاره میکنم ولی قبل اون یه موضوعی رو روشن میکنم دوستان عزیز با مصرف فقط یدونه قرص اعصاب اونم بدون تجویز پزشک انتظار زیادی نداشته باشید متخصص گوارش هم چند تا قرص اعصاب برام نوشت ولی گفت روانپزشک برو تازه کارت روانپزشک هم بهم داد وقتی اونجا هم می‌رید این نیست جلسه اول ک می‌رید مطب نتیجه بگیرید شاید چندین بار باید برید و قرص که روی سمت بهترین تاثیر رو می‌ذاره پیدا کنه اینطور نیست اگر فلان قرص برای من خوب باشه برای همه خوب هست دکتر امتحان می‌کنه که و قرصی روی شما تاثیر داره یه نکته بگم بدون تجویز پزشک اصلا قرص اعصاب مصرف نکنید خب فکر میکنم به اندازه کافی در این مورد توضیح داده باشم میرم سراغ بحث اصلی

من به علت اشاره کردم بذارید به مثال بزنم شاید یکم خنده دار باشه خب ولی به درک اصلی مسئله کمک می‌کنه الان این فقط به ذهنم میرسه یادتون بچه بودید با تبلت بازی می‌کردید دقیقا اسم بازی رو یادم نیست ولی در مرحله آخر باید با یه غول می‌جنگیدیم و این غول یسری بچه قول تولید میکرد و ما علاوه بر این بچه غول ها باید با اون ابر غول هم می‌جنگیدیم چون اون غول بزرگ بود که کوچیکا رو تولید میکرد و از بین بردن بچه غول ها کارساز نبود چون اونها توسط ابر غول تولید میشدن ببینید خوردن قرص اعصاب هم همینه بچه غول ها رو از بین میبره ولی ابر غول رو نه و بعد مصرف اون ابر غول دوباره بچه تولید می‌کنه و باز همون آش و کاسه حالا راهکار چیه ؟
بچه ها بذارید به این موضوع هم اشاره کنم چون پیش نیاز راهکار اصلی هست

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 1, 04 4:21 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

بچه ها شما ibs دارید اگر راجبش خونده باشید که حتما میدونید در این حالت روده افراد حساس هست اولین بار دکتر بهم گفت روده هات عصبی هستن اسم ibs یا سندروم روده تحریک پذیر خیلی اسم قلمبه ای هست خودمونی روده ها عصبی هست برای یکی شده اسهال ، یکی یبوست و... حالا شاید بعضی بچها ترکیبی از این ها رو داشته باشن همراه با ال جی ، من خودم رو میگم ibs من از نوع نفخ هست و بیشتر هم میشه بالا گفتم چی بیشترش می‌کنه، بچه ها این ibs یه نوع بیماری عملکردی هست یعنی محور مغز و روده دچار اختلال میشه بذارید مثال بزنم یادتونه بچه که بودید بعضی دوستان خبر چین کلاس برای اینکه خودشیرینی کنه برای معلم بطوری اغراق آمیز مسئله رو بزرگ میکردن و شما رو توی تنگنا قرار میدادن ، روده ما هم تقریبا یچیزی توی همین مایه هاس ، حرکات دودی روده بزرگ غذا رو به حرکت در میاره و بعد از عبور از کولون بالارو ، کولون افقی و کولون پایین رو به راست روده و مخرج می‌ره حالا مشکل کجاست این هست که این مورد توی افراد عادی خیلی آروم اتفاق میفته ولی برای ما اینطور نیست احساسات مون روی این تند و کند شدن حرکات روده تاثیر داره برای همین هست که وقتی توی موقعیتی قرار می‌گیریم که برامون تحملش سخته دچار علائم ibs میشیم ، خب تا اینجا هم فهمیدید
بچه ها این رو به تجربه میگم حدود 90 درصد ال جی شدنامون و علائم ibs از همین فوبیا ، استرس ، اضطراب یا حالا هرچی میخوای اسمشون رو بذارید ، بین استرس و اضطراب یه تفاوت اساسی وجود داره اینا یکی نیستم ، ترس معمولا یه احساس یهویی و مقطعی ایجاد می‌کنه یعنی یدفه ضربان قلب می‌ره بالا و کلی میترسید مثلا موقعی که یک شیر درنده بخواد بهتون حمله کنه ، اما اضطراب بصورت پیوسته و طولانی مدت هست می‌تونه توی جمع باشه یا وقتی که تنهایی و به فردا که بخوای توی موقعیت قرار بگیری فکر کنی و دچار اضطراب میشی بچه ها بعداً بهتون میگم چیکار کنید البته نمی نویسم چون بحث دو سه تا خط نیست میگم چ کتابی رو مطالعه کنید و من هم همین کار رو کردم ، بچه ها خب تا اینجا این همه تایپ کردم که وقتی بهتون میگم 90 درصد مشکل از فلان چیز درک کنید چی میگم دقیقا ، خب میریم سراغ 10 درصد ، بذارید اینجا هم بذارید اینجا هم خودم رو بگم من حدود 9 سال ال جی بودم ولی تا دوسال متوجه نبودم بنابراین از موقعی که متوجه شدم میشه 7 سال این ک تا 2 سال اصلا متوجه نمیشدم هم گواه بر این هست که چقدر این مسئله ذهنی هست به هر حال اون 10 درصد. رو چیکار. کنیم دوستان در حال حاضر فرض رو بر این میگیرم ک 90 درصد کل شده و شما دنبال این 10 درصدی
بذارید بهتون بگم این 90 درصد برای من اتفاق نیفتاده دیروز رفتم موهام رو که بلند شده بودم سلمونی زدم متوجه شدم حدود 30 تا 40 درصد بهترم و کمتر اتفاق میوفته و هم اینکه متوجه فرق فاحش مواقع تنهایی و زمانی که توی جمع هستم شدم پس اول این رو بگم من تا الان نصف و نیمه چند تا کتاب رو دارم میخونم 3 ماه دارم رو این کار میکنم ولی فعلا 20 روز که دارم بطور موثری پیش میرم و حتی نیمه تلاش هستم یعنی میتونم زودتر خوب بشم بطور متوسط روزی 1 الی 2 ساعت وقت میذارم برای این موضوع که حلش کنم و البته بیشتر از این هم پیشنهاد نمیکنم یه کتاب رو فقط 20 دقیقه مطالعه کنید و اگر بخواهید چند ساعت یکهویی همش رو بخونید هیچی نمی‌فهمید پس تا اینجا عجله نکنید مثلا من ، یه کتاب در مورد اضطراب اجتماعی ، کتاب در مورد ibs نویسنده هاش چهار تا دکتر معتبر کالج های مختلف هست و البته ترجمه شده ، کتاب در مورد هوش کلامی ،کتاب در مورد اسرار بدن ، و حتی زبان و ، یسری چیز ها مربوط ب کامپیوتر هم دارم یاد میگیرم هر کدومشون یه زمانی اختصاص میدم ک بهترین بازده رو داشته باشم بحث کامل عوض شد انگار وارد برنامه ریزی و.. شدم بهتره خودم هم یه کتاب در این مورد بخونم
خب بریم سر بحث اصلی راجب اون 10 درصد میخواید برید فیزیوتراپ ، بیوفیدبک یا هر درمان امروز انجام بدید من فعلا امکانش رو ندارم دارم کگل انجام میدم برای چند ماه این درمان ها رو حتما بعداً انجام میدم و نتایجش رو میگم من حدود 11 سالگی به این بیماری مبتلا شدم بجز همین ال جی ، یبوست و اسهال هم ندارم اونا که دارن بهشون حق میدم بگن از مقعد ولی حداقل این حق رو به من بدید با توجه به تحقیقی که کردم از بچها پرسیدم انگاری بعضیا انجام دادن ولی به نتیجه نرسیدن پس اینطور تحلیل میکنیم منصفانه یه روش درمانی هست برای این 10 درصد 50VS 50 یعنی احتمال رخداد نصف ، نصف هست حالا دو تا حالت بوجود میاد یا حالت اول جواب میده روی شما که امیدوارم جواب بده و حالت دوم اینکه جواب نمیده

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 1, 04 4:22 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

حالت اول جواب میده :
بذارید این رو بهتون بگم خودم خیلی کلنجار رفتم با خودم ب یه نتیجه ای رسیدم ببینید فرض کنید جواب داد اون 90 درصد بحث رو باید حل کنید این فوبیا اینا رو کنار بذارید در ضمن فرض کنید جواب داد چون بیماری ibs ما از نوع نفخ هست ممکنه بعضی وقت ها علائم شدید بشه و این اتفاق بیفته پس راه حل چیه ببینید شما باید این رو قبول کنی یه بیماری دارید اسمش ibs در بهترین حالت اگر نشت نکنه ممکنه بخاطر مشکلی که دارید هر از گاهی نشت رخ بده حرف من اینه قبول کنید شما من میبینم دوستانه ک فقط مبنا رو بر رفتار دیگران قرار میدن و در جواب کسی ک میگه بهترم میگن 100 درصد یعنی کسی هم واکنش نشون نمی‌ده اولا شما مبنا رو بر رفتار. دیگران میذاری که اصلا این درست نیست و وارد یه چرخه معیوب میشید فرض میکنم از بین این 10 درصد با حل این مشکل بی‌اختیاری 9 درصد حل شد و در حال حاضر شما 99درصد بهتری. و فقط 1 درصد رخ میده حالا میخوای اونقدر روی اون 1 درصد مانور بدید تا برسه به چند ده برابر پس من در هر صورت اخلاق و رفتارم رو طوری تنظیم میکنم که اگر 1 درصد هم اتفاق افتاد آما کی داشته باشم و نشه مثل قبلا ک بخاطر یه نشت ساده چند تا اختلال دیگر هم بهم اضافه شد این رو بیشتر در موردش توضیح میدم

حالت دوم جواب نداد :
در این حالت هم میمونه 10 درصد ک برای اون هم راهکار دارم پیام های بعدی میگم شاید هفته بعد این خیلی طولانی شد فعلا در همین حد رو داشته باشید
موفق باشید ❤️

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 5, 04 6:56 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام دوستان

در ادامه این توضیحات
می‌خوام بگم که چگونه در برابر شرایطی که ال جی برای ما ایجاد می‌کنه کنار بیایم

دوستان همون‌طور ک میدونید بحث های در حیطه روانشناسی و اختلالات مربوط ب روان رو نمیشه با چند خط بیان کرد بنابراین به چند مورد اشاره میکنم و در ادامه میگم که چ کتابی رو مطالعه کنید.

1 چرخه اضطراب اجتماعی:
با ال جی شدن شروع میکنم.
وقتی توی موقعیت قرار می‌گیریم این اتفاق بیشتر میفته برای مثال «من رفتم توی جمع ، و بعد از نیم ساعت موقعیت رو ترک کردم » چه عاملی باعث اون رفتار (ترک کردن موقعیت) شد دقیقا 3 مورد برای من رخداد که به شرح زیر هست:

ترس یا اضطراب شدید:
افراد مبتلا به اضطراب اجتماعی در موقعیت‌های اجتماعی مختلف، مانند صحبت کردن در جمع، شرکت در مهمانی‌ها، یا حتی تعاملات روزمره با دیگران، احساس ترس و اضطراب شدیدی می‌کنند. این ترس معمولاً به این دلیل است که آنها نگران این هستند که دیگران آنها را قضاوت کنند یا به آنها نگاه منفی داشته باشند.
اجتناب از موقعیت‌های اجتماعی:
به دلیل ترس و اضطراب، افراد مبتلا به این اختلال اغلب سعی می‌کنند از موقعیت‌های اجتماعی دوری کنند. این اجتناب می‌تواند شامل پرهیز از شرکت در جمع، محدود کردن تعاملات اجتماعی، یا حتی ترک موقعیت‌های اجتماعی به محض شروع اضطراب باشد.
اختلال در عملکرد روزمره:
اضطراب اجتماعی می‌تواند به طور قابل توجهی بر عملکرد روزمره فرد تأثیر بگذارد. این اختلال می‌تواند باعث اختلال در تحصیل، کار، روابط بین فردی، و فعالیت‌های اجتماعی شود. به عنوان مثال، فرد ممکن است به دلیل اضطراب از صحبت کردن در کلاس یا ارائه پروژه خودداری کند یا در روابط خود با دیگران دچار مشکل شود.
این سه مؤلفه به طور کلی اختلال اضطراب اجتماعی را از خجالتی بودن معمولی متمایز می‌کنند. در حالی که بسیاری از افراد در طول زندگی خود درجاتی از خجالت را تجربه می‌کنند، افراد مبتلا به اختلال اضطراب اجتماعی این احساسات را به طور مداوم و شدید تجربه می‌کنند و این احساسات به طور قابل توجهی بر زندگی آنها تأثیر می‌گذارد.

بیشتر افراد فکر میکنن با خوندن چند خط بالا میتونن بطور کامل این چرخه رو کنترل کنن ولی اینطور نیست موردی که من می‌خوام بهش اشاره کنم این هست که ما قبول داریم یه اختلالی هست و رخ میده ولی برای رفع اون نمی‌دونیم چیکار کنیم بذارید من بهتون میگم خوندن یک کتاب در اون مورد می‌تونه بهتون کمک کنه کتابی که توسط چند متخصص نوشته شده بیشتر اوقات افراد فکر میکنن خب چه کاریه یه کتاب چند صد صفحه ای رو بخونیم یک سرچ ساده می‌زنیم من هم تا قبل این همین فکر رو میکردم تا اینکه شروع کردم ب خوندن کتاب میخونم بهتون بگم که چرا باید کتاب بخونید از اختلالات بالا که براتون توضیح دادم یسری توضیحات مختصری داده شد ولی به بحث اصلی اشاره نشده خب این اختلال وجود داره دلیلش 3 تا عامل هست و راجبش راهکار عملی نداریم یعنی نمی‌دونم خب این اتفاقات میفته چیکار میشه کرد برای مثال شما سرچ میزنی برای اینکه بازده مغز رو بالا ببریم چیکار کنیم و یا ا اعتماد بنفس و ... یعنی توی اینترنت می‌نویسه خودآگاهی ، تمرکز و یسری چیز های دیگه به اون کمک می‌کنه ولی نمیگه چطوری و چیکار کنیم که توی این دو تا عامل رشد کنیم تا اینجا می‌خوام بگم که من هم جز اون افراد بودم تا اینکه چند ماه شروع کردم ب کتاب خوندن تا قبل اون بطور فعال هم توی نت دنبال راهکار برای مشکلاتم بودم و به اندازه چند ص از یک کتاب هم تاثیری نداشت تا اینجا میخواستم بگم چرا باید کتاب بخونید و اصلا چرا در برابر یادگرفتن مقاومت میکنید من خودم رو میگم که چرا در برابر خوندن یک کتاب مقاومت میکردم با خودم تو ذهنم این رو داشتم ک مشکل من فراتر از این چیزا هست و راهکار های گفته شده فقط برای افراد سالم هست در حالی ک فردی که سالم باشه چرا بره کتاب در مورد اختلال اضطرابی بخونه وقتی میگم فرد سالم یعنی کسی که آموزش دیده یاد گرفته اگر شما فردی هستید که اعصابت ب راحتی خورد میشه یا توی موقعیت های مختلف کنترلی بر احساسات ترس ، هیجان ندارید ، یجاهایی یچیزی میگید که نباید می‌گفتید یه لحظه از زبونتون در رفت یا هر چیز دیگری منفی باف هستید و مدام از مشکلات زندگی ناله میکنید ، اعتماد بنفس و عزت نفس ندارید خلاصه توی هر موقعیتی ک هستید این حالت ها رو از خفیف تا شدید اگر تجربه کردید پس باید شروع کنید وقتی من میگم فوبیا و انواع مختلفی هم داره کسی ک اختلال اضطرابی اجتماعی داره فرقی نمیکنه عامل این رفتار چی باشه میخواد ال جی باشه ، یا ناتوانی جسمی فلج ، معلولیت جسمی و...

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 5, 04 6:56 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

پس در برابر یاد گرفتن مقاومت نکنید من بعضی وقتا فکر میکردم که خب این کتاب راجب بقیس و مشکلات من توی سطح دیگری قرار داره بطور اغراق آمیزی مشکلاتم رو بزرگ میدیدم ناله و منفی بافی هیچ چیز رو که خوب نمی‌کرد بدترش هم میکرد خلاصه این همه تایپ کردم ک بگم چرا باید بخونید میتونید تحقیق کنید توی سرچ و... اگر فکر میکنید کتاب بهتری در مورد این موضوع هست اما من کتابی ک بهم کمک کرد رو میگم

«« غلبه بر کمرویی و اضطراب اجتماعی
دکتر مارتین ام.آنتونی
ریچارد پی.سوینسون »»

عکسش پایین فرستادم

من خودم از طریق اپلیکیشن کتابراه نسخه الکترونیکی pdf کتاب ها رو با قیمت مناسب و کیفیت بالا میگیرم و استفاده میکنم میتونم پس زمینه رو تغییر بدم حالت های مختلفی داره ک چشم ها اذیت نشن معمولا چند ده ص بصورت نمونه توی سایت قرار میده اون رو حتما بخونید موفق باشید ❤️

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 8, 04 1:04 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام دوستان تجربه بعضی افراد در رابطه با عمل جراحی و بیوفیدبک که توی گروه تلگرامی هست رو گذاشتم اگر مایل بودید میتونید بخونید

مهمان ۱. سلام،من سه سال پیش انجام دادم دوتا جراحی داره،اول یه باتری موقت میذارن،در نزدیک نخاع ،پشت کمر،بعد چندماه اگه خواستین باتری تعویض میشه
هزینه عمل به شدت زیاده.من بیمه تکمیلییه ایران بودم،خیلیشو داد .یه کنترل به شما میدن که جریان دستگاه قابل تنظیمه،اوایل یه سیم از زیر پوست بیرون بود وواقعا سخت بود .اما میخوام بهتون بگم زیر صفر درصد تاثیر داشت.اینقدر که یادم نمیاد کنترلش رو کجا گذاشتم اما یه کتابچه داشت اگه پیدا کردم میذارم تو گروه،به درد افرادی میخوره که در اثر تروما،تصادف یا جانبازای جنگ با شرایط وخیم،خود دکتر که میخواستن عمل کنند کاملا مخالف بودند ،من مدتها اصرار کردم تا انجام شد وپشیمونم.چون مانومتری ما اکثرا نزدیک نرماله وتونوسیته اسفنکتر مقعدی توی معاینات جراح کولورکتال تقریبا نرماله به درد ما نمیخوره. اگه اصرار دارین انجام بدین تحقیقات خیلی وسیع انجام بدین عجله نکنین
ببین عمل اول طولانیه اما دومی کوتاهتره،اگه موثر بود باور کن چند وقت با اون سیم مشکلی نیست ولی وقتی تاثیری نداره آدم از قبل هم نومیدتر میشه.
من بیوفیدبک تهران واصفهان چندین بار هر بار حدود ۱۵ جلسه رفتم .هومیوپاتی سال ۷۹ رفتم .هیپنوتیزم،جراحی تحریک ساکرال ،شورت که با بچه های همین گروه گرفتیم....

مهمان ۲. من مقعدم رو جراحی کردم یه حلقه انداختم که جم تر شه

تاثیر داشت؟
اخه نمیتونه مشکل از مقعد باشه بنظرم
چقدر تاثیر داشت؟
وگرنه براچی وقتی تو خونه نشستیم از این مشکلا نداریم
تاثیرش واقعا وحشتناک بود چون حالا علاوه بر ال جی مشکل دفع هم پیدا کرده بودم

تا به الان کسی نبوده با جراحی یا فیزیوتراپی درمان بشه من معتقدم افرادی که آسیب فیزیکی دیدن با یکی مثل من ک این اتفاق یهویی افتاد و اصلا دلیل خاص و مشخصی نداره فرق داره بد نیست برید فیزیوتراپ چندین جلسه هم برید ولی به هیچ عنوان فکر جراحی اسفنکتر ب ذهنتون نزنه اینم ب عنوان یه راهی ببینید ک جواب قطعی نداره ب این بر میگردیم ک باید فکرتون رو عوض کنید همون گرایان 90 و 10 که اشاره کردم ببینید دوستان من قبلا میخواستم کلی حرف بزنم راجب این ماجرا ها خب ولی متوجه شدم که آقای آشنا ب اندازه یه کتاب اینجا مطلب گذاشتن تنها راه حل ک بهتون پیشنهاد میکنم خواندن کتاب هست کتابی ک پست قبلی بهش اشاره کردم و شاید بعداً چندین کتاب دیگر هم معرفی کردم بجز اون در رابطه با ورزش هم یسری توضیحات میدم البته فکر کنم توی موضوع دیگه بهتر باشه در نهایت راجب اینکه چرا باید بقیه رو ببخشیم دیگر چیزی نمی‌مونه چون همه حرف ها قبلا زده شده فکر میکنم فقط همچین مواردی باشه ک کمتر بهش اشاره شده باشه موفق باشید ❤️

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 10, 04 11:59 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام دوستان عزیز
به نتیجه نهایی رسیدم ibs نوع ال جی کاملا مربوط ب ذهن هست تا جسم یعنی تا قبل این میگفتم تا 90 درصد ولی الان میتونم بگم 95 درصد یا بیشتر حل میشه بقیش هم میمونه پس ب دنبال درمان های بی مورد نباشید تو این چند روز توی دیسکورد و گروه ibs خارجی چرخ زدم بعد از ترجمه نظرات اونها و خوندن ده ها پست متوجه شدم اونا هم دقیقا ب وضع ما دچار هستن چیزی ک باعث تعجبم شد افرادی تمامی درمان های موجود رو رفته بودند و نتیجه نگرفته بودند بیشتر افراد قدیمی تر و افرادی ک تمایل ب خوب شدن داشتن مثل بچه های همین فروم روی اضطراب اجتماعی و قرص های اعصاب تمرکز کرده بودن. روی خودشون کار کرده بودن و جواب داده بود افرادی هم بودن دو سال بصورت متوالی از دستگاه فیزیوتراپی ک خریده بودند مدام استفاده میکردند و در توهم درمان بودن درمانی ک هیچ وقت فرا نمی رسد اگر تا اینجا پیش اومدید با دقت بیشتری پیش برید تمام پست های قبلی یک طرف چیز هایی ک در این پست و پست های بعدی میگم طرف دیگه

خب من گفتم مشکل روانی هست تا جسمی برای حرفی ک میزنم هم مدرک دارم اول اینکه تمام افرادی ک نظراتشون رو خوندم و باهاشون در ارتباط بودم و حتی خودم ب دکتر مراجعه کردیم و مشکلی توی عضلات مقعد پیدا نشد حتی پست های بالا هم در موردش حرف زدم دو نفر هم اقدام ب عمل کردن و خودشون رو ناقص کردن فقط دنبال یه عامل برای رفع هستید ولی چشم و گوشتون رو بستید هیچ چیز رو نمی‌بینید همسایه ما معقدش پاره شد بواسیرش ترکید نمیتونست درست راه بره ولی ال جی براش رخ نداد امروز یکی از دوستان میگفتن ک با قرص های اعصاب اگر گازی هم باشه نشت نمیکنه و میتونی گازی ک توی روده میپیچه رو بدون هیچ فشاری کنترل کنه ک نشت نکنه پس قطعا مشکل روانی هست تا جسمی الان شب هست شاید تمرکز لازم رو نداشته باشم ولی می‌خوام تمومش کنم من درمان شدم با نظرات آقای آشنا ، غزاله خانم و 5star ، امروز شما هم یا با حرف های من درمان میشید یا همینطور در عذاب ادامه میدید

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 10, 04 12:13 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

دوستان عزیز
تا اینجا احتمال میدم ب این نتیجه رسیده باشید ک مشکل ما اضطراب اجتماعی ب عبارتی فوبیا هست و دچار حملات پانیک میشیم ولی بذارید یه موضوع رو براتون روشن کنم من قبلا و قبل اینکه متوجه نشت بشم ب هیچ وجه اینجور اختلالات رو نداشتم و حتی دو سال طول کشید تا متوجه نشت بشم یعنی نشت وجود داشت و من دو سال بیخبر بودم وقتی ب نشت خودم آکاه شدم این اختلالات هم بمرور ب من اضافه شد و 7 سال باعث آزار و اذیتم شد حرف من اینه تا دو سال متوجه نشت نبودم یعنی اینقدر جزئی بود و من هم می‌خوام ب همون روز ها برگردم یعنی 95 درصد نشت رو حل کنم و تا اینجا بعد این همه پستی ک گذاشتم اون 5 درصد رو بذارید ب حساب ibs البته معتقدم اگر اراده پولادین داشته باشین اون 5 درصد هم محو میشه و من هم می‌خوام ب این سطح برسم

1. باید فکری راجب اضطراب اجتماعی (حملات پانیک ) بکنید شده وقتی بخواید برید توی جمع و یا موقعیتی دفع گاز بیشتر میشه و حتی آگاهانه قبل رفتن ب اون موقعیت چند بار نفخ رو خارج میکنید و فکر میکنید اینکار رو میکنم ک جایی ک میرم نفخ نداشته باشم حرف من اینجا اینه باید استرس و اضطراب و هر چیز منفی هست رو کنار بذارید نمی‌خوام بیشتر در رابطش حرف بزنم آقای آشنا گفتن و من فقط یه کتاب برای این مورد معرفی میکنم کتابی 336 صفحه ای ک اگر با دقت بخونید میتونید این مشکل رو حل کنید البته باید روی خودتون هم کار کنید و شاید فقط همین یه کتاب جواب نداد و در کنارش چند کتاب دیگه هم شاید خوندید در هر صورت بصورت فعال این مشکل رو پیگیری کنید

کتاب ک پیشنهاد میدم

«« غلبه بر کمرویی و اضطراب اجتماعی
دکتر مارتین ام.آنتونی
ریچارد پی.سوینسون »»

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 10, 04 12:24 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

بچها من دیروز خوابیدم و ساعت 2 شب بیدار شدم از دو تا گروه تلگرامی ال جی لفت دادم تو این چند روز تغیرات زیادی توی زندگیم رخ داد اون هم این بود ک ب یچیز قطعی رسیدم البته شاید قبلا هم رسیده بودم توی همین انجمن ب یه قطعیتی راجب ال جی رسیدم و توی اون گروه نحص ببخشید رک میگم یسری افراد ک انگار از بدو تولد یه منفی بزرگ بودند و بعد دست و پا درآوردند با نظرات مزخرفشون این فرایند پیشرفت من رو کند کردند شما هم لفت بدید از گروه های تلگرامی ال جی یسری افراد ناتوان میان و گریه زاری میکنم و اما من دنبال بهبودی هستن برای شما میگم افرادی ک مثل من تمایل ب پیشرفت و ادامه زندگی دارید ن اینکه با یه مشکل متوقف بشید توی اون گروه تلگرامی تلاش زیادی کردم حداقل شده چند نفر رو تغییر بدم ولی نتونستم اینجا هم حرفم رو میزنم دیگه دنبال تغییر دیگران نیستم بلکه تجربم رو میگم و خودتون میتونید چیکار کنید با زندگیتون از همه چیز ها ، گروه ها و... در مورد ال جی ک فقط یسری افراد غم و ناله ای هستن لفت بدید سه بار دارم میگم چرا این همه تاکید بذارید مثال بزنم شما مثلا سیگار می‌کشید و قصد ترک اون رو دارید آیا بهتر نیست ک این دوستان سیگاری ک مدام دور هم جمع میشن و اهل دود و دم هستن رو ترک کنید

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 36 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید