ali123 نوشته است:
... آیا میتونم بدون دارو ، فقط با کنترل کردن استرس نتیجه بگیرم؟
بله صد در صد. ولی به شرطی که بصورت ریشه ای با استرس برخورد شود در این صورت است که امکان کنترل استرس وجود دارد.
علی آقا ، در واقع سئوال شما این است که"
- آیا من می توانم خیلی زود در خود تغییرات عمده و کلی بوجود آورم؟
- آیا می توانم خیلی زود، نحوه نگرشم به مسایل و مشکلا ت را تغییر دهم؟
- آیا می توانم ترس از شکست را در خود از بین ببرم؟
- آیا می توانم مهارتهای زندگی را خیلی زود بیاموزم؟
- آیا می توانم خیلی زود ، آن عینکی که در کودکی و دوران زیر 8 سال در من ایجاد شده است را تغییر دهم؟( آیا می توانم شخصیتم را تغییر دهم؟)
جواب سوال شما یک چیز است. بستگی دارد.
به پارامترهای زیر بستگی دارد:
- رنگ عینکی که من به چشم زده ام چیست؟
- چقدر به اینکه باید در خود تغییر ایجاد کنم ایمان دارم؟
- چقدر حاضرم تلاش کنم وقت بگذارم و یاد بگیرم؟
- تا چه میزان ، شکست هایی را که در این مسیر بوجود خواهد آمد را حاضرم تحمل کنم و از رو نروم و به مسیرم ادامه دهم؟
- تا چه میزان با افرادی که دارای این جنبه های مثبت هستند در ارتباط هستم ( ارتباط فیزیکی یا ارتباط از طریق نوشته ها و کتابهایشان)
- آیا با این فقط دنبال رهایی از آی بی اس هستم؟ یا دنبال ایجاد شخصیتی قوی برای خود، فارغ از نتیجه آن برای آی بی اس هستم؟ به نظرم دنبال کسب مهارتهای زندگی بودن و شناخت خود و خودکاوی ، هدفی به مراتب بزرگتر و مهمتر از آی بی اس می تواند باشد تا ما را در پیمون مسیر یاری دهد؟
این را هم عرض کنم که یکی از ترسها و باورهایی که خود من شدیدا با آن درگیر بودم عدم قبول استفاده از داروهای آرامبخش بود. می خوام بگویم که استفاده از این داروها ، به شرط تجویز پزشک ، هیچ مانعی ندارد که هیچ ، بلکه به ما کمک می کند تا حلقه بسته (
استرس <---> آی بی اس) شکسته شود و فرصتی برای ما ایجاد کند که به خودسازی و تمرین بپردازیم.