انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : شنبه بهمن 10, 04 1:57 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 41 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: پنج شنبه آذر 6, 93 11:33 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
تنقیه‏ ‏مواد‏ ‏ازبین‏ ‏برنده‏ ‏فلجی‏ .من‏ ‏بهش‏ ‏ایمان‏ ‏دارم‏ ‏یا‏ ‏تنقیه‏ ‏با‏ ‏زالو‏ ‏و‏ ‏کلا‏ ‏چیزای‏ ‏پزشکی‏ ‏نادر‏ ‏که‏ ‏برای‏ ‏فلجی‏ ‏ضعیفه.ازونجا‏ ‏که‏ ‏دیدم‏ ‏با‏ ‏سرما‏ ‏بدتر‏ ‏میشیم‏ ‏و‏ ‏دقیقا‏ ‏سرما‏ ‏فلج‏ ‏روده‏ ‏رو‏ ‏بدتر‏ ‏میکنه‏ ‏این‏ ‏ب‏ ‏سرم‏ ‏زد‏ ‏من‏ ‏یبار‏ ‏تنقیه‏ ‏کردم‏ ‏به‏ ‏خدا‏ ‏معجزست‏ ‏البته‏ ‏خیلی‏ ‏سخته.شرماورم‏ ‏هست.ولی‏ ‏الان‏ ‏دوهفتس‏ ‏اصلا‏ ‏یبوست‏ ‏نشدم‏ ‏تازه‏ ‏هرروز‏ ‏یبار‏ ‏اجابت‏ ‏مزاج‏ ‏دارم.بی‏ ‏اختیاریمو‏ ‏نمیدونم‏ ‏چون‏ ‏بومو‏ ‏نمیفهمم.ببخشید‏ ‏رکو‏ ‏بی‏ ‏ادبم.اینارو‏ ‏تو‏ ‏عموم‏ ‏میگم.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 3:12 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
از "بی حسی مقعد" یا "مقعد فلج شده" در پزشکی شاید بنام "اختلالات کف لگن" نام برده شود.

اختلالات کف لگن مانند بی اختیاری ادرار، ناشی از عدم استراحت ماهیچه‌های آن ناحیه بوده و می‌تواند با روش فیزیوتراپی به نام بیوفیدبک درمان گردد. با به کارگیری بیوفیدبک پزشک می‌تواند کنترل عضلات کف لگن را بهبود بخشد. تکنیک ‌های متعددی در بیوفیدبک مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ابزار می‌تواند ماهیچه منقبض شده و یا به حالت استراحت رفته را تشخیص داده و یک فیدبک بصری ایجاد کند. این فیدبک بصری به بیمار کمک می‌کند تا دریابد ماهیچه در حال حرکت است و بنابراین کنترل ماهیچه را با دقت بیشتری انجام دهد. سطح تاثیر بیوفیدبک برای این اختلال 5 می باشد.

منبع: http://www.farmedschool.org/Courses/PelvicFloor.aspx
پس ظاهرا فیزیوتراپی مورد لزوم برای این امر، بیوفیدبک می باشد.

در تاپیک زیر، دوستان در مورد بیوفیدبک تجربیات خود را به اشتراک گذاشته اند.

http://ibsgroup.ir/froum/viewforum.php?f=63

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 3:26 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
قصد فضولي در كار ال جي ها را ندارم. ولي مطمئن هستيد كه اشكال كار در مقعد هست؟ مقعد خود من درب و داغون هست به علت اسهال و يبوست هاي متناوب در اين سالها. طوريكه الان تا حدي بواسير و شقاق هم دارم(خفيف) ولي با همه اينها ال جي ندارم.
به نظر من شما روي اين مسئله كار كنيد كه چرا گاز روده ال جي ها بوي تندي دارد طوريكه با مقدار كمي كه خارج مي شود توسط ديگران حس مي شود. فكر كنم اون مقدار گازي كه بي اختيار از مقعد خارج مي شود براي همه حتي آدم سالم وجود دارم و تفاوت در بوي آن است.
من خودم به فرض اينكه مقداري گاز از روده ام خارج شود مشكلي ايجاد نمي كند چون بوي تندي ندارد.
براي شروع مي تونيد روي مسئله گاز سولفيد هيدروژن(تركيبات گوگردي) كار كنيد. يا مثلا اگر به طريقي بتونيد ميكروبيوم روده طوري تغيير دهيد كه باكتريهايي كه گوگرد را تجزيه مي كنند كم شوند، شايد مشكل حل شود.

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 6:47 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

اقا ارش سرما باعث میشه ما حالمون بدتر و بی اختیاریمون بیشتر شه خود من گاهی حتی مدفوع هم بو نمیده اما ال جی بو میده یا گاهی نمیفهمیم بویی و تا جایی من میدونم سرما فلجی و بیشتر میکنه یا خود من جای سرد بشینم ماجراها دارم.شاید حرف شمام درست باشه من روش تحقیق میکنم.ممنون.

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 8:20 pm 
آفلاین
کاربر فعال

sanaaaz1 نوشته است:
تنقیه‏ ‏مواد‏ ‏ازبین‏ ‏برنده‏ ‏فلجی‏ .من‏ ‏بهش‏ ‏ایمان‏ ‏دارم‏ ‏یا‏ ‏تنقیه‏ ‏با‏ ‏زالو‏ ‏و‏ ‏کلا‏ ‏چیزای‏ ‏پزشکی‏ ‏نادر‏ ‏که‏ ‏برای‏ ‏فلجی‏ ‏ضعیفه.ازونجا‏ ‏که‏ ‏دیدم‏ ‏با‏ ‏سرما‏ ‏بدتر‏ ‏میشیم‏ ‏و‏ ‏دقیقا‏ ‏سرما‏ ‏فلج‏ ‏روده‏ ‏رو‏ ‏بدتر‏ ‏میکنه‏ ‏این‏ ‏ب‏ ‏سرم‏ ‏زد‏ ‏من‏ ‏یبار‏ ‏تنقیه‏ ‏کردم‏ ‏به‏ ‏خدا‏ ‏معجزست‏ ‏البته‏ ‏خیلی‏ ‏سخته.شرماورم‏ ‏هست.ولی‏ ‏الان‏ ‏دوهفتس‏ ‏اصلا‏ ‏یبوست‏ ‏نشدم‏ ‏تازه‏ ‏هرروز‏ ‏یبار‏ ‏اجابت‏ ‏مزاج‏ ‏دارم.بی‏ ‏اختیاریمو‏ ‏نمیدونم‏ ‏چون‏ ‏بومو‏ ‏نمیفهمم.ببخشید‏ ‏رکو‏ ‏بی‏ ‏ادبم.اینارو‏ ‏تو‏ ‏عموم‏ ‏میگم.

ساناز خانم یه توضیح کاملتری در این مورد بدهید. تنقیه با زالو یعنی چی!؟ یعنی مثلا زالو رو در داخل مقعد می فرستند؟ مواد از بین برنده فلجی مقعد چه موادی هستند. آیا شما در خونه این کار رو انجام دادید یا در یک مرکز درمانی. محلول آیا فقط آب هست یا مواد دیگر.

همانطوری که شستشوی معده وجود داره، شستشوی کولون هم در مراکز درمانی انجام می شه که طب سنتی بهش تنقیه می گه.

به نظر من هم شستشوی کلون یه راه حل موقتی خوبی هست.

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 10:10 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام به شما وهمه.همه میدونیم حیواناتم حتی تنقیه میکنن البته بعضیاشون.تنقیه در طب سنتی بودو ب خاطر حس بدی که میده و شرماوری ازمیان درمانها محو شده.تنقیه موادی که من میگم مثلا روغن بادرنجبویه فلجی مقعدو کم میکنه هنوز شرو نکردم من تنقیه دارو دیگرو انجام دادم خیلی خوب شدم اگار اصن سبک شدم و اجابتمزاجم حل شد.در مورد زالو اقا ارش اگه بره تو مقعد کار ادم تمومه میمیر چطوری میارینش بیرون بعد رودرو سوراخ میکنه اصن ی وضی.زالو درمانی مقعد زالو به خارجمقعد چسبیده و دهنش انتی بیوتیک تولید میکنه و بی حس میکنه و خودش با فرستادن انتی بیوتیک به اون قسمت و کشیدن خون سمی بدن کارشو شرو میکنه.حتی رو نوزادا انجام میشه اگه خیلی سخت باشه نوزاد پس باید میمرد.البته تو کشور دیگه تو ایران رو مقعد ندیدمو نشنیدم شاید اگه خودتون زالو تهیه کنید یکی رو پایین کمر پشت گوشها و مقعد بندازید کامل درمان شید گوش و برا اعصاب کمر و برای اسیب فییزیکی نشستن ژولانی ضربه و یبوست طولانی ک رگها اسیب زده و مقعدم بخاطر ضعیفیش میگم.با زالو تنقیه به اون صورت و با دارو خودتون یا پزشک محلولو وارد میکنه با وسایلی که داره.من خودم از زالو میترسم بندازی رو مقعد که هیچی سکته.....!

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 10:18 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

اینم روشش نباید زیاد انجام شه بهداشت کامل رعایت شه اگه محلول ژل یا کرم یا روغنه با دستکش با یچیزی مثه کرمهای مخصوص مقعد وارد مقعد کنید.اگه مایع و حجم زیاد داره لینکش اینجاس.راحت ترین روشه البته واسه کودکه.http://www.google.com/url?q=http://www. ... TCseYNEXFAتنقیه من شیاف بوده مایعات و زالو نبوده نمیتونم بگم شیاف چی چون از لحاظ علمی تایید نشدس.من شنیدم بادرنجبویه فلجی و درمان میکنه اگه مشکلاین باشه خوشحال باشید درمان داره من خودم نمیدونم کی شرو کنم ولی ب محض شرو و درمان بهمه میگم تا همرو راحت کنم و ب زندگی عادی برگردن.امیدوارم همه چی حل شه بعد کلی تجربه تاثیر نداشتن داروها رو ال جی والبته درمان ای بی سی امیدوارم ال جی هم درمان شه.برای ای بی سی من مصرف مترونیدازول و تنقیه انجام دادم پروبیوتیک ی مدت تاثیر داشت خلاصه الان کاملا خوبم و حس تخلیه ناقصمم حل شده.

آخرین بار توسط sanaaaz1 در جمعه آذر 7, 93 10:36 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 10:31 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

شستشو معده و روده با ی داروهم انجام میشه حارجیه اسمش دقیق یادم نیست کمک کننده نیست.علم سنتی تنقیه معجزس.حتی بعضی اماما بهش اشاره کردن.پس فکر نمیکنم غیر اسلامی باشه.من شستشو با دارو واسه کلونوسپی داشتم خوب نیست.جوابگو نیست.

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 10:32 pm 
آفلاین
کاربر فعال

من می خواستم روش شما(منزل یا درمانگاه) و اون محلولی که استفاده کردید یا همون دارو رو بدونم چیه.

انواع روغن برای کسایی که یبوست مزمن دارند و مدفوع به سختی خارج می شه کاربرد داره. برای اسهال که کاملا نتیجه معکوس می ده. طرف اسهال هم داره روغن هم درون مقعد بریزند که نور علی نور می شه.

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 10:39 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

شما دقیقا مشکلتون چیه؟

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 41 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com