انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : شنبه بهمن 10, 04 2:06 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 83 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه تیر 31, 92 11:33 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد
آواتار کاربر

♥♥♥

آخرین بار توسط zahra در پنج شنبه شهریور 7, 92 11:47 am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه مرداد 1, 92 1:33 pm 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: tehran
سلام
راستش من به توصیه خیلی ها رفتم پیش دکتر گیاهی. توی شمال شهر تهران بود. یکی از مجتمع های متخصصی طب سنتی بود. البته دکتر اصلیشون سرش شلوغ بود و چندتا دکتر دیگه بودند. ایشون هم به من گفتند که شما طبعتون گرمه و باید سرد بشه. یک سری دارو بهم دادند که به قول شما خیلی تند بودند و معدم طاقت نیورد و بعد از یکی دوهفته درمان گذاشتمش کنار و بدترم کرد. البته اونموقع من نمیدانستم ای بی اس دارم و بدلیل معده درد و اسید زیاد معده ام بهش مراجعه کردم. نمیدونم که الان دکترهای طب سنتی دارویی دارند برای ای بی اس یا نه.
دکتر خوب طب سنتی یکیشون همونه که میاد تو تلویزیون صحبت میکنه ولی اسمشو نمیدونم. و یا دکتر روازاده که اسمشو زیاد شنیدم.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مرداد 1, 92 2:02 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد
آواتار کاربر

♥♥♥

آخرین بار توسط zahra در پنج شنبه شهریور 7, 92 11:46 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 2, 92 12:42 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
سلام بچه ها
من 25 سالمه شروع بیماریم همزمان بود با کنکور و احساس می کنم استرسی که اون زمان داشتم باعث آی بی اس شده باشه.البته کلا آدم بسیار حساس و زود رنج و درونگرایی هستم یعنی همه مشکلاتمو تو خودم می ریختم و حرفی نمیزدم. البته قبل از آی بی اس یه بار به شدت مریض شدم که علائمش اینا بود:اسهال استفراغ دلپیچه و... که بعد از اون علائم آی بی اس شروع شد یعنی نفخ و بی اختیاری و ...که حالا نمی دونم واقعا ربطی به آی بی اس داره یا نه. الان بعد از گذشت چند سال گاهی خوبم گاهی بد. نمیدونم برای خوب شدن کاملم چیکار باید بکنم :|

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 2, 92 1:24 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

باسلام به دوستان خوبم
اول باید بگم کی گفته آی بی اس درمان نداره ؟
بذارین کل داستانمو براتون بزارم
دو سال پیش من از شهرستان برای یه کاره خیلی خوب به تهران اومدم با درآمد خیلی بالا . الان مثلا حقوقش سه ملیون در ماه بود برام . محیط کارم خیلی ساکت بود و دستشویی هم داخل خود محیط بود . بعد از 6 ماه شکمم یه صدای کوچلو کرد . یکم خجالت کشیدم . این محیطه جوری بود که من از طبقه 16 با آسانسور باید میرفتم پایین و بالا هیچ مکانی خلوت یا بالکن و ... هیچی نبود (اینجوری بگم برای ترس از سر و صدا در دستشویی برا اجابت مزاج دردسری داشتم با آسانسور میرفتم زیر زمین ...) من نه دردی داشتم نه هیچ مشکلی فقط صبحها که میرفتم سره کار یه کوچلو خیلی کم صدای شکم داشتم که یه چیزه خیلی عادی هست برا همه ولی برا اجابت مزاج چون دستشویی بین اتاق ها بود و من یه کوچلو با صدا بود میترسیدم برم .
گفتم برم دکتر بگم یه دارو بده اجابت مزاجم بدون صدا باشه که راحت باشم و به کارم برسم . برام امپرازول و بیسموت و کلیندیوم سی , مترونیدازول نوشت برام یه 40 روزی مصرف کردم . بهتون بگم عالی شده بودم صبحها تا ته صبحانه میخوردم بعدم میرفتم باخیال راحت دستشویی و اصلا بدون هیچ صدایی . گفتم پس دیگه راحت شدم . بعد از قطعه دارو 20 روز بعد دوباره صدا در اجابت مزاج ائمد سراغم من دوباره رفتم دکتر و برام همون قرصها این بار 70 روز نوشت .
دوستان بعد از 70 روز جهنم برای من آغاز شد روده هام شدیدا درد گرفته بودن و چپ و راست یک صداهای بلندی ازش میومد بیرون میترسیدم تو شرکت یه لیوان آب بخورم چه برسه نهار خروج گاز زیاد شده بود برام . دوستان من 9 ماه رو با این شرایط گذروندم کلی دکتر و اندوسکوپی و ... رو امتحان کردم اصلا جواب نداشت .
تا یکی از دوستام براش مشکل رو گفتم . معجزه اینجا بود
گفت باید شرایط زندگیتو عوض کنی خوب میشی اینو بگم واقعا کاره سخت و پر استرسی هم داشتم همیشه جلسه همیشه تو اتاق های کوچک در حال کد زدن بودم . حتی بعضی وقتا مجبور بودم برای اضطرار کار شب برم شرکت و برنامه رو درست کنم تا جریمه نشم
تو تهران نه وقت ورزش نه وقت کوه ترافیک و شلوغی هم کلی بهم فشار میاورد همه جا هم شلوغ بود
به خاطر همین خیلی اوضام وخیم شده بود یه بار اسهال یه بار یبوست صدای شکم که داغونم کرده بود
خوب من تمام در امد خوبو گذاشتم کنار و برگشتم شهرستان خودمون قاین یه کار با حقوق 700 پیدا کردم که اولا محیطش بازه بازه و دستشویی هم جایی هست که صدا نمیره خجالت بکشی.
باور کنید تمام علائمم خوب خوب شده . چون اینجا ارامش دارم عصرها با دوچرخه تا کوه میرمو میام . روزای فرد میرم استخر یعنی فکر کنید من از زندان آزاد شدم از اون محیط کوچک و پر اضطراب تهران به این محیط باز و ارم قاین رسیدم . چون دیگه اینا باعث میشه اصلا حتی اگه بخوای هم نتونی به اون مشکله فکر کنی چون اصلا معنی نداره تو این محیط اون اختلال
ببخشید که سرتون رو درد آوردم .
به نظر من توکل کنید به خدا و به خودتون برسین مثلا استرس کاریتون رو کم کنید . اگه محیطی که صبح تا شب توش کار میکنید باعثش هست با مدیرتون صحبت کنید تا اتاق تکی بهتون بده و تاجایی که میشه جلسه رو یکی دیگه بفرسته و.... ( با خودتون آشتی کنید ببینید با چه کاری حال میکنید اونو انجام بدین ما چون شرایطمون ویژه هست خدا خیلی هوامون رو داره من خودم دو هفته بیشتر تو شهرستان بیکار نبودم خودش کارو برام پیدا کرد)

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 3, 92 4:19 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
سلام به دوستان عزیزم خیلی خوش اومدین

خانوم m1899چه جالب شروع آی بی اس منم مث شما بوده.. از یه آنفولانزای ویروسی این کابوس شروع شد.. این حرف و چندبارم گفتم بنظر من یه سری باکتری یا چه بدونم میکروبی ناشناخته ای رفته تو سیستم گوارش ما که باعث شده همه چی رو بهم بریزه..وگرنه استرس و ناراحتی تو زندگی همه هس بیشتر آدما هم خیلی زودرنج و حساس هستن پس چرا آی بی اس عدل بیاد سراغ ما؟نه؟ 8-)

آقای بیرجندی ممنون از توضیح کاملتون و اینکه تجربیاتتون رو به ماهم گفتین..واقعا قبول دارم تغییر دادن سبک زندگی رو حال ما خیلی تاثیر داره..کلا بنظرم هرکسی تو یه محیط شغلی یا تحصیلی که فعالیت میکنه اگه ازش ناراضی باشه و یه جورایی احساس ناراحتی کنه به مشکل برمیخوره وبهترین کار اینه که ازون محیط دوری کنه به هر قیمیتی که شده..خیلی کار منطقی کردین.. البته خداروشکر آی بی اس شما زیاد مزمن نیس و این مشکلی که داشتین رو شاید خیلیا داشته باشن ولی خیلی خوب تونستین این مسئله رو مدیریت کنین.

به امید پیدا کردن راه حل برای درمان هممون ..

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 3, 92 6:31 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

سلام
المیرا جان اتفاقاً من تو یه کتاب خوندم که احتمال این مسئله هست که میکروب یا باکتری خاصی باعث این بیماری بشه اما هنوز اثبات نشده :( متن دقیق کتاب اینه:

"در مورد بیماری روده تحریک پذیر مطالعات متعددی صورت گرفته ولی تا به حال نتوانسته اند نقش میکروب خاصی را به اثبات برسانند ولی با توجه به بروز درصد قابل توجهی از موارد بیماری روده تحریک پذیر به دنبال عفونت های باکتریال دستگاه گوارش و یا بیماری های التهابی روده، نقش التهاب در پیدایش علائم روده تحریک پذیر،مورد توجه قرار گرفته است. به طوری که در حال حاضر احتمال درجات خفیفی از التهاب در ایجاد این بیماری مطرح شده ولی هنوز اثبات نگردیده است"
المیرا جان در مورد استرسم من فکر می کنم همه ی آدمها استرسو تجربه می کنن اما واکنش افراد نسبت به استرس فرق میکنه، یکی سردرد میشه یکی ناراحتی قلبی میگیره ویکی هم مثه ما آی بی اس.در واقع هر کسی یه نقطه ضعفی داره. :|

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 4, 92 12:06 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
ممنون خانوم m1988 از متن کتابی که برامون گذاشتی خیلی جالب بود بنظرم دست گلتون دردنکنه
اره واقعا درسته کلا روانشناسی همیشه رو این مسئله تاکید داره که استرس همیشه به معده و روده و قلب تاثیر میذاره ولی من میگم استرسایی که ما تو دورانی که آی بی اس اومد سراغمون تجربه ش کردیم اکثرا مسائل نرمالی هستن که گریبانگیر همه هست..استرس تحصیلی و درسی، مشکل خانوادگی ، شغلی ویا یه شکست عاطفی و عشقی اینا
من همش باخودم میگم اگه اینجوریه همه باید آی بی اس بگیرن! چون همه تو دوران زندگیشون مطمئنا یه پروسه ای دارن که خیلی ازلحاظ روحی اذیت شدن و استرس گرفتن اما چرا روما باید انقدر شدیدتر اثر بذاره؟که همین مسئله بنظرم دقیقا برمیگرده به همین جریان فعالیت باکتری ناشناخته ی خاک برسر 8-) که این دانشمندا و پزشکا و پزوهشگرای محترم نمیتونن کشفش کنن :(

آخرین بار توسط امیدوار در جمعه مرداد 4, 92 6:00 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 4, 92 3:55 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

خواهش می کنم المیرا جان. آره دقیقاً با حرفات موافقم. تمام مسئله اینه که چرا ما؟؟ :roll:

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 4, 92 9:05 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام دوستان ببخشیداقای مدیر 3ساعته نظرنوشتم چرانیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حوصله بازنویسی ندارم فقط دنبال قرص نباشین چون قرص باعث میشه اختلالات عصبی بگیریم وشمااقای بیرجندی شمامشکلتون تلقین و.....اگه خواستین نظرموبگم لطفانظربزارین وای بی اسواینجورمیگین من ازدکترم نشنیدم دکترم گفت بیماریت روحی نه جسمی و.....

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 83 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com