اين مسئله علت اي بي خيلي مهمه. من تا الان جواب مشخصي براي اون نداشتم و دلايل دوستان در مورد من صدق نمي كرد و در موقع گرفتار شدن به اي بي به نظر هيچ اتفاق خاصي نيافتاده بود. چند روز پيش وقتي داشتم در مورد علت تاثير خوب داروهاي ضدافسردگي در اي بي وب گردي مي كردم باز به تاثير هورمون هاي سروتونين و نوراپي نفرين روي عملكرد روده بر خوردم. بعد دنبال اين گشتم كه چه چيزهايي روي اين دو هورمون تاثير دارن كه دو موردش جالب بود: ورزش و خواب
الان مي تونم بگم كه در زمان بروز اي بي چه تغييري در زندگي من ايجاد شده بود. من در اون زمان به علت بعضي تغييرات در شغلم و زندگيم از يه شخصي با تحرك نسبتا بالا به فردي پشت ميزنشين در محل كار و خانه(پشت كامپيوتر) تبديل شدم و اتفاقا دچار اختلال خواب هم شده بودم. شايد علت اي بي من به هم خوردن نظم اين هورمون ها به دليل دو علتي كه گفتم باشه.(هر چند همه افراد كم تحرك دچار اي بي نميشن ولي ممكنه دچار مشكلات ديگه اي بشن)
در واقع ژن و طبيعت انسان با كم تحركي اصلا سازگار نيست. انسان در طول هزاران سال يا شكارهاي سخت ميكرده يا به سختي از دست حيوانات درنده فرار ميكرده و حتي موقعي كه به كشاورزي روي مياره باز نياز به كار زياد روي زمين داره. من الان فكر مي كنم كه نه فقط اي بي بلكه خيلي از بيماري ها از اين مسئله ناشي ميشه.
خوشحالم از كشف اين مسئله

ولي متاسفانه با اين زندگي شهرنشيني ورزش كردن روزانه (نه مثلا هفته اي يكبار) مشكله و بهترين حالت اينه كه شغلمون طوري باشه كه تحرك داشته باشه.
منتظر نظر دوستان هستم.