انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : شنبه بهمن 10, 04 2:06 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 83 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه دی 27, 92 5:37 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
اين مسئله علت اي بي خيلي مهمه. من تا الان جواب مشخصي براي اون نداشتم و دلايل دوستان در مورد من صدق نمي كرد و در موقع گرفتار شدن به اي بي به نظر هيچ اتفاق خاصي نيافتاده بود. چند روز پيش وقتي داشتم در مورد علت تاثير خوب داروهاي ضدافسردگي در اي بي وب گردي مي كردم باز به تاثير هورمون هاي سروتونين و نوراپي نفرين روي عملكرد روده بر خوردم. بعد دنبال اين گشتم كه چه چيزهايي روي اين دو هورمون تاثير دارن كه دو موردش جالب بود: ورزش و خواب
الان مي تونم بگم كه در زمان بروز اي بي چه تغييري در زندگي من ايجاد شده بود. من در اون زمان به علت بعضي تغييرات در شغلم و زندگيم از يه شخصي با تحرك نسبتا بالا به فردي پشت ميزنشين در محل كار و خانه(پشت كامپيوتر) تبديل شدم و اتفاقا دچار اختلال خواب هم شده بودم. شايد علت اي بي من به هم خوردن نظم اين هورمون ها به دليل دو علتي كه گفتم باشه.(هر چند همه افراد كم تحرك دچار اي بي نميشن ولي ممكنه دچار مشكلات ديگه اي بشن)
در واقع ژن و طبيعت انسان با كم تحركي اصلا سازگار نيست. انسان در طول هزاران سال يا شكارهاي سخت ميكرده يا به سختي از دست حيوانات درنده فرار ميكرده و حتي موقعي كه به كشاورزي روي مياره باز نياز به كار زياد روي زمين داره. من الان فكر مي كنم كه نه فقط اي بي بلكه خيلي از بيماري ها از اين مسئله ناشي ميشه.
خوشحالم از كشف اين مسئله ;) ولي متاسفانه با اين زندگي شهرنشيني ورزش كردن روزانه (نه مثلا هفته اي يكبار) مشكله و بهترين حالت اينه كه شغلمون طوري باشه كه تحرك داشته باشه.
منتظر نظر دوستان هستم.

آخرین بار توسط آرش در شنبه دی 28, 92 1:36 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه دی 27, 92 11:04 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

آقا آرش خیلی به نکته جالبی اشاره کردین من شروع آی بی اسم همونطور که بارها گفتم با استرس کنکور بود ولی همون زمان به علت اینکه برای کنکور درس میخوندم همش یا سر کلاس نشسته بودم یا تو خونه پشت میز. حالا هنوز که هنوزه احساس میکنم با بی تحرکی مشکلم زیاد میشه. اگه یادتون باشه تابستون گفتم که ورزش میرم اونم به طور منظم و یک روز درمیان، شاید باورتون نشه اون موقع واقعاً مشکلم حل شده بود ولی به محض اینکه تعداد روزای ورزش کردنمو کم کردم دوباره مشکلم برگشت. تحرک همونطور که گفتین خیلی تاثیر داره.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه دی 29, 92 6:23 pm 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: tehran
سلام بر دوستان گلم
بله همانطور که دوستان گفتند یکی از عوامل مهمی که در عود کردن بیماری ما خیلی موثره کم تحرکی ماست. به نظر من ژنتیک ما نسبت به بقیه مردم که کم تحرکند ولی مثل ما نیستند فرق میکنه. این تفاوت هم از سیستم اعصاب ما و سیستم اعصاب روده های ماست. ما به شدت تحت تاثیر تراوشات مغزی هستیم. به عبارتی مغز ما به نظر من بیش فعال است و کنترل آن از دست ما خارج شده. همین بیش فعالی باعث شده که به برخی از قسمت های بدن ما که به اعصاب وابسته اند و رشته های عصبی زیاده هم دارند، مثل روده ما ،فشار زیادی وارد شود.

بنابراین باید این بیش فعالی مغز را کنترل کنیم. دکترها با داروهای اعصاب میخواهند این کار رو انجام دهند. ولی به نظر من بهترین کار ورزش است. وقتی ورزش میکنید، تمامی قسمت های بدن فعال میشوند و دیگر مغزتان مجال فکر کردن ندارد به عبارتی اصلا دیگه مواد غذایی بهش نمیرسه که بخواهد برای خودش تخیل کنه.

این امر یه خوبی که داره اینه که تاثیرش تا ساعت ها بعد از ورزش تو بدن شما میمونه و خودبه خود مغزمون از حالت بیش فعالی خارج میشه.

به نظرم این بیماری یه نعمت الهی است برای ما. تا ما به خودمون بیاییم و برای زندگیمون برنامه ریزی کنیم. دوستانی که در شهر مخصوصا شهرهای بزرگ زندگی میکنند میدانند که ما زندگی نمیکنیم بلکه تلاش میکنیم که زنده بمانیم.

بنابراین ما ای بی اسی ها باید برای یه زندگی رویایی و عالی و به عبارتی برای زندگی کردن برنامه ریزی کنیم. من خودم با اینکه فوق لیسانسمو از تهران در رشته فنی و مهندسی گرفتم، ولی دارم تمام سعیمو میکنم که وارد کار اداری نشم. دارم سعی میکنم تا بتونم کارافرینی کنم .

اینجوری هم میتونم زندگیمو از رخوت و کارتکراری نجات بدم و هم تصمیم دارم که چندتا کارافرینی ایجاد کنم و بسپارم دست یه آدم مطمئن و برای خودم آزاد باشم و برم شهرستان و یا کلا کارگاه اون کارها رو ببرم شهرستان و اونجا تولید کنم و بازاریاب استخدام کنم شهرهای بزرگ.

اینجوری هم تولید رو دارم و هم فروش و هم آزادی و هم به سخنان رهبر عزیزمان که جهاد اقتصادی است عمل کرده ام تا وقتی حضرت مهدی عجل الله تعالی فرج الشریف ،امام عصر و زمان، ظهور کردند حداقل پیش ایشون سرافراز باشم که برای مملکت اسلامی ایشون، با وجود بیماریم، قدمی برداشته ام.

بچه ها برام دعا کنید تا بتونم با کمک خدا این آرزومو عملی کنم.

پیشنهادمیکنم یه بحثی مثل ورزش که همه مان میدونیم برای ای بی اسمون خوب است رو به صورت یک پست دربیاریم و همه مون با همدیگر سعی کنیم ورزش رو به صورت جدی و دسته جمعی شروع کنیم. و هرکسی در طول هفته ورزش هایی رو که میکنه و جمع ساعت هایی رو که ورزش میکنه رو توی اون بنویسه تا یه انگیزه دسته جمعی بینون ایجاد بشه تا همه باهم بحث ورزش رو ادامه بدیم.

چون فکر میکنم هر کدوم از ما یه بحثی رو یا یه روشی رو یه مقدار ادامه میدیم ولی انگیزمون فروکش میکنه و اونو قطعش میکنیم. به نظرم ورزش دسته جمعی بتونه به هممون انگیزه بده . میتونیم تو آخر هفته چندنفر رو به عنوان نفرات اول تا سوم اعلام کنیم و یه جایزه کوچیک بهشون بدیم. مثلا همه از ایشان تشکر کنند. یا هر کسی یه آهنگ بفرسته به ایمیلشون و یا .....
یه چیزی شبیه به ان جی او میشه.

نظراتتون رو در این مورد بیان کنید ، ممنون میشم.

وای خدا نمیدونم چرا من اینقدر پر حرفم. ببخشید بچه ها سرتونو درد آوردم. به امید سلامتی هممون. یا حق

بالا

پستارسال شده: یکشنبه دی 29, 92 7:50 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

من باهاتون کاملاً موافقم آقای مخترع باید همدیگرو تشویق کنیم تا این کار(ورزش کردن) برامون بصورت یه عادت دربیاد.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 30, 92 12:02 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

mokhtare نوشته است:
. . . . . .ما به شدت تحت تاثیر تراوشات مغزی هستیم. به عبارتی مغز ما به نظر من بیش فعال است و کنترل آن از دست ما خارج شده. همین بیش فعالی باعث شده که به برخی از قسمت های بدن ما که به اعصاب وابسته اند و رشته های عصبی زیاده هم دارند، مثل روده ما ،فشار زیادی وارد شود.
بنابراین باید این بیش فعالی مغز را کنترل کنیم. دکترها با داروهای اعصاب میخواهند این کار رو انجام دهند. ولی به نظر من بهترین کار ورزش است. وقتی ورزش میکنید، تمامی قسمت های بدن فعال میشوند و دیگر مغزتان مجال فکر کردن ندارد به عبارتی اصلا دیگه مواد غذایی بهش نمیرسه که بخواهد برای خودش تخیل کنه. این امر یه خوبی که داره اینه که تاثیرش تا ساعت ها بعد از ورزش تو بدن شما میمونه و خودبه خود مغزمون از حالت بیش فعالی خارج میشه . . . . .

این نظریه بیش فعالی مغز فرضیه جالبیه و اگر درست باشه به نظر من یکی از راه حل هایش مدیتیشن است. من سعی می کنم در روزهای آینده مدیتیشن را آزمایش کنم. از دوستان کسی تجربه مدیتیشن داره ؟

بالا

پستارسال شده: سه شنبه بهمن 29, 92 10:26 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

نتایج یک مطالعه جدید تایید می‌کند که کم‌تحرکی و نداشتن فعالیت بدنی کافی با ایجاد تغییراتی در شکل ظاهری سلول‌های عصبی (نورون‌ها) بر فعالیت مغز تاثیر می‌گذارد.
خبرگزاری ایسنا: در بررسی‌های پیشین مشخص شده بود که ورزش کردن می‌تواند بر ساختار مغز از طریق ایجاد سلول‌های مغزی جدید تاثیر بگذارد اما در مطالعه جدید آشکار شده است که بی‌تحرکی نیز به نوبه خود روی عملکرد مغز تاثیر دارد.
تمام مردم می‌دانند که زندگی بدون تحرک برای سلامتی مضر است. همچنین تحقیقات متعددی در مورد تاثیر مشاغل کم‌تحرک و پشت‌میزنشینی روی سلامت و کوتاه کردن طول عمر انسان انجام شده و می‌شوند. کمبود فعالیت‌های جسمی خطر ابتلا به بیماری قلبی،‌ دیابت و دیگر اختلالات مزمن را افزایش می‌دهد.
در این مطالعه متخصصان دانشکده پزشکی دانشگاه «وین استیت» روی تعدادی موش‌، آزمایش‌هایی انجام دادند. نیمی از موش‌ها داخل قفس‌هایی نگهداری شدند که دارای چرخ‌وفلک‌های کوچک بودند و در نتیجه موش‌ها را قادر می‌ساخت تا تحرک داشته باشند و گروه دیگر در قفس‌هایی بودند که امکان فعالیت بدنی برای آنها فراهم نبود.
پس از گذشت سه ماه، متخصصان به موش‌ها رنگی تزریق کردند که موجب رنگی شدن برخی نورون‌ها می‌شود تا بتوانند اعصابی را شناسایی کنند که در مدولای منقاری شکل بطن جانبی هستند و در عین حال که تنفس و دیگر سیستم‌های خودکار را کنترل می‌کنند به فعالیت بیشتر نیز کمک می‌کنند.
نقل از مدیکالی‌دیلی، پزشکان دریافتند بین اعصاب موش‌هایی که فعالیت جسمی داشتند و آنهایی که تحرک نداشتند، تفاوت چشمگیری وجود دارد. اعصاب موجود در مدولای منقاری شکل بطن جانبی در موش‌های بی‌تحرک نسبت به اعصاب معمولی تغییر پیدا کرده و انشعابات بیشتری داشتند. این انشعابات در واقع باعث می‌شوند که اعصاب به راحتی تحریک شوند و پیام‌های گیج‌کننده‌ای در سیستم عصبی منتقل کنند که در نهایت بر فشارخون تاثیر سوء دارند.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 14, 93 11:12 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

اي بي اس من در اين دو هفته عيد بدتر شده، دليلش را كم تحركي مي دونم. چون مسافرت كه نرفتم و اغلب خانه بودم در حاليكه در روزهاي ديگه به علت سركار رفتن به ناچار مقداري پياده روي داشتم.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 14, 93 1:14 pm 
آفلاین
Admin

منم فک کنم تو عید بدتر شدم
هم تحرکی هم پرخوری

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 14, 93 5:59 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
کلا تحرک زیاد واسه روده خیلی خوبه..مخصوصا برا کسایی که مشکل یبوست یا دفع ناقص دارن...چون باعث میشه روده ها به جریان بیوفتن.. همین قاروقور شکم و نفخ دلیل اصلیش اینه که روده ها کامل تخلیه نمیشن و ایجاد مشکل میکنن.. البته این حرفو براساس تجربه م گفتم هاا..
منم عید حالم افتضاحححح بود.. چون تحرکمم کم شده

بالا

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 18, 93 9:41 pm 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: tehran
سلام. جالبه بگم که من هرسال عید مریضیم عود میکنه. اونم تا حد نهایت
به نظرم انگار تغییرات محیط روی ما هم تاثیر میزاره
البته یه دلیلش هم کم تحرکی و یکیش خوردن برنج و غذاهای یبوست زا پشت سر هم و در مهمانیهای مختلف است. من فکر میکنم گردش خون انسانها در عید و بهار با تغییراتی مواجه میشود. به خاطر همین ائمه سفارش کرده اند که در بهار حجامت کنید و بسیار تاکید شده است. شاید یکی از دلایلش همین باشد.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 83 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com