انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : شنبه بهمن 11, 04 3:42 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 83 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه دی 29, 93 7:06 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
ساناز خانم به قول آشنا ما همیشه بدترین حالت ممکن رو توی ذهنمون مجسم میکنیم، بهتون قول میدم هیچیتون نیس
یاد جریان خودم افتادم، اگه یادتون باشه حدودای سال 83-84 بیماری وبا توی کشور زیاد شد و یه عده سر همین بیماری فوت کردن، خب یکی از اولین علائم وبا اسهال هستش، منم یادمه اسهال گرفته بودم اما هیچکدوم از علائم دیگه وبا رو نداشتم اما نشستم توی نت یه سرچ زدم دیدم سر درد و ... هم جز علائمشه، خلاصه هر چی از علائمش میخوندم میدیدم توی خودم هم هست، با یه تلقین ساده به خودم گفتم آخ که بدبخت شدم وبا گرفتم، سریع رفتم یه دوش گرفتم که به خونه بگم ببرم بیمارستان بستری بشم، اینو که به مامانم گفتم داشت از خنده روده بر میشد، یه جورایی مامانم دکتره، خلاصه با خنده اون من روحیه گرفتم، و دیدم نه بابا خبری نیس

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه دی 29, 93 9:05 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
sanaaaz1 نوشته است:
اقا‏ ‏ارش‏ ‏شما‏ ‏ک‏ ‏ال‏ ‏جی‏ ‏نیستی‏ ‏چرا‏ ‏اینقد‏ ‏داغونی‏ .ریفاکسمین‏ ‏درمانته‏ .

کی با ریفاکسیمین نتیجه گرفته که من دومیش باشم چه خارجی چه ایرانی! ؟
خوبه تو همین انجمن خودمون چند نفر ریفاکسیمین را آزمایش کردن و نتیجه نگرفتن.
من حتی قانع نشدم که تستش کنم.
آمریکایی ها دارن بهترین نوع ریفاکسیمین را مصرف می کنن. مشکل چند درصدشون حل شده ؟

من با کمال میل حاضرم وضعیت آی بی خودم را با یک نفر ال جی که اسهال یا یبوست نداره عوض کنم. (بدون تعارف)
برای ال جی کافیه که به نظر مردم اهمیت نداد ولی وضعیت اسهالی ها و یبوستی ها مسئله سلامتی است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 29, 93 11:58 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
اقا‏ ‏ارش‏ ‏من‏ ‏از‏ ‏یبوست‏ ‏شقاق‏ ‏و‏ ‏بواسیرم‏ ‏گرفتم‏ ‏گاهی‏ ‏اینقد‏ ‏میسوزه‏ ‏جگرم‏ ‏در‏ ‏میاد.شما‏ ‏هرروز‏ ‏موز‏ ‏بخور‏ ‏منم‏ ‏یبوستم‏ ‏‏ ‏با‏ ‏دارو‏ ‏و‏ ‏میوه‏ ‏بهتره‏ ‏و‏ ‏چون‏ ‏ال‏ ‏جیم‏ ‏گاهی‏ ‏نمیخورم‏ ‏و‏ ‏یبوستم‏ ‏اود‏ ‏میکنه.رژیم‏ ‏غذایی‏ ‏رعایت‏ ‏کنین‏ ‏ماستو‏ ‏برنج‏ ‏زیاد‏ ‏بخورین‏ ‏خیلی‏ ‏خوبه.بعدم‏ ‏هیچ‏ ‏وقت‏ ‏خودتونو‏ ‏حتی‏ ‏جای‏ ‏ال‏ ‏جی‏ ‏تصور‏ ‏نکنید‏ ‏فقط‏ ‏خودتون‏ ‏فک‏ ‏کنید‏ ‏از‏ ‏ای‏ ‏بی‏ ‏اس‏ ‏چیزی‏ ‏نمیدونید‏ ‏ی‏ ‏ادم‏ ‏معمولیو‏ ‏بی‏ ‏خبرید‏ ‏خدایی‏ ‏چقد‏ ‏ب‏ ‏همچین‏ ‏ادمی‏ ‏میخندید‏ ‏و‏ ‏بی‏ ‏شخصیت‏ ‏محسوبش‏ ‏میکنید.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 29, 93 12:16 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

اقا‏ ‏عباس‏ ‏به‏ ‏خدا‏ ‏گندش‏ ‏نکردم‏ ‏داغونم.دردش‏ ‏شدیده‏ ‏قلب‏ ‏دردم‏ ‏دارم‏ ‏غدد‏ ‏لنفاوی‏ ‏فک‏ ‏و‏ ‏زی‏ ر‏ ‏گوشو‏ ‏صورتمم‏ ‏حتی‏ ‏تو‏ ‏خواب‏ ‏ورم‏ ‏میکنه‏ ‏از‏ ‏سفت‏ ‏شدنش‏ ‏بیدار‏ ‏میشم.خدا‏ ‏کنه‏ ‏سرطان‏ م‏ ‏اگه‏ ‏هس‏ ‏با‏ ‏ای‏ ‏بی‏ ‏اسم‏ ‏محو‏ ‏شن.نابود‏ ‏شدیم‏ ‏ای‏ ‏خدا‏ ‏شفا‏ ‏بده.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 29, 93 9:03 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
من تا دوسال پیش همیشه دربه در دنبال دکتر بودم و سالی دوسه بار آزمایش میدادم هرررربارررر میرفتم دکتر تا نتیجه آزمایشمو نشونش بدم واقعا از ته دلم دعامیککردم که بگه سرطان داری و قراره
بمیری ‏
واقعا ‏
راضی ‏
بودم ‏
سرطان ‏
داشتم ‏
ولی ‏
این ‏
آی ‏
بی ‏
و ‏
مشککلاتی ‏
ک ‏
بخاطر ‏
آی ‏
بی ‏

برام پیش اومده وجود نداشت

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 29, 93 11:01 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

ای‏ ‏بی‏ ‏اس‏ ‏بمن‏ ‏ذات‏ ‏ادمارو‏ ‏خوب‏ ‏و‏ ‏بدو‏ ‏یاد‏ ‏داد.ازین‏ ‏بابت‏ ‏ممنونشم‏ ‏و‏ ‏امیدوارم‏ ‏حالا‏ ‏که‏ ‏بمن‏ ‏خیلی‏ ‏چیزارو‏ ‏یاد‏ ‏داد‏ ‏بزرگی‏ ‏کنه‏ ‏بره.بشه‏ ‏ی‏ ‏درس‏ ‏ی‏ ‏خاطره‏ ‏و‏ ‏...بره‏ منم‏ ‏فقط‏ ‏بگم‏ ‏خدافظ‏ ‏معلم‏ ‏انسان‏ ‏شناسی

بالا

عنوان پست: عذاب عيد
پستارسال شده: یکشنبه فروردین 9, 94 9:21 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
آرش نوشته است:
اي بي اس من در اين دو هفته عيد بدتر شده، دليلش را كم تحركي مي دونم. چون مسافرت كه نرفتم و اغلب خانه بودم در حاليكه در روزهاي ديگه به علت سركار رفتن به ناچار مقداري پياده روي داشتم.

تاریخ تکرار شد. امسال هم عید اوضاع آی بی خوب نیست.
علت: خوردن هله هوله در عید دیدنی ها و خانه ، کم تحرکی.
عید دیدنی ها هم که عذاب آور است. بعد از این همه سال هنوز نمی دانند که من نمی توانم در یک زمان چای و میوه و شکلات و شیرینی و انواع میوه و آجیل را بخورم. چطوری آدم های دیگه اینها را با هم می خورند و هیچ بلایی سرشان نمیاد ؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه فروردین 9, 94 10:06 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

تموم عید رو تو خونه بودم هیچ جایی عید دیدنی نرفتم هیچکسی هم عید دیدنی نیومده چون من نرفتم.
ناگفته نمونه من اون زمانی که مدت دوماه خوب شدم اینقدر رو ابرا بودم و فکر میکردم تحت تاثیر جملات تاکیدی مثبت کتابهای قانون شفا کاترین پاندر و......و.. دیگه کاملا خوب شدم و دعاهامو خدا مستجاب کرده و..که خواستگار راه دادم و تو همون دوماه هم عقد کردم بعد چند روز بعد عقد ال جیم برگشت و اینکه چه هاااا کشیدم بماند. فقط بگم بدترین کار برای بیمار ال جی ازدواجه .
تو رو خدا تا مطمئن نشدید از درمان هرگز به ازدواج فکر هم نکنید خیلییییییییییییییییییییی سخته...

آخرین بار توسط نور امید در دوشنبه فروردین 10, 94 7:50 am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه فروردین 9, 94 10:19 am 
آفلاین
کاربر فعال

چرا بقیه هم با پرخوری و آجیل خوردن دل درد می گیرن یادمه یه دفعه یکی از اطرافیانم یه ماهی بود اسهال گرفته بود بعد یکی بهش گفت نبات سوخته بخور اونم گفت خوردم بهتر شدم

بالا

پستارسال شده: یکشنبه فروردین 9, 94 1:58 pm 
آفلاین
کاربر فعال

یه پودری هست به اسم پلانتاژل برای درمان اسهال به کار می ره دو سه تا بچه بودن اطرافم اسهالشون قطع نمی شد بعد این پودر رو خوردن فورا خوب شدن گیاهیه قیمتشم زیاد نیست با آب مخلوط می شه البته مصرف زیادش خوب نیست

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 83 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com