انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:49 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 21 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه اسفند 26, 91 11:48 am 
در ابتدا تصور مي‌شد رشد بيش از حدّ باکتري‌ها در IBS و ايجاد علايم آن نقش دارد. اين فرضيه از ابتدا با ترديد همراه بود و مطالعات متعدد نتوانستند آن را به قطعيت تاييد نمايند. اکنون محيط ميکروبي درون لومن روده بزرگ در کانون توجه محققين قرار گرفته است. پيشرفت فناوري امکان تعيين جمعيت ميکروبي روده انسان‌ها را فراهم ساخته است و مطالعاتي که بر اين اساس انجام شده حاکي است ازمتفاوت بودن «ميکروبيوم» بيماران IBS نسبت به جمعيت سالم است. آنچه بيش از همه مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته، تعاملات ميزبان با محيط ميکروبي روده بزرگ است و پژوهشهاي مهمي در اين عرصه در جريان است تا تاثير عوامل دارويي ضدالتهابي، ضدميکروبي، و نيز پروبيوتيک‌ها را در بيماران IBS مورد بررسي قرار دهند.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 3, 92 11:31 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
فقط لطفا یکی به این پژوهشگرا بگه کمی عجله کنن خوب..زندگیمون با آی بی اس تباه شد :(
زوددددد باشین دیگه!یه راه حل پیدا کنین

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه شهریور 23, 92 11:32 pm 
آفلاین
کاربر فعال

حمد راشت- مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر، استرس و اضطراب را از جمله عوارض شایع در بسیاری از جوامع دانست و گفت: این عارضه حتی زمانی که فرد از خواب بیدار می‌شود نیز با وی همراه است.

وی از تولید دارویی برای کاهش اضطراب با استفاده از گیاهان دارویی خبر داد و اظهار داشت: این داروی گیاهی که به صورت قطره تولید شده است قادر است اضطراب و استرس را از فرد دور نگهدارد.

راشت با اشاره به گیاهان دارویی استفاده شده در این دارو، خاطر نشان کرد: این دارو با استفاده از 3 گیاه دارویی سنبل الطیب یا علف گربه (Valeriana officinalis)، بادرنجبویه یا ملیس (Melissa officinalis) و گل هزار چشم (Hypericum perforatum) تولید شده است.....
http://www.mehrnews.com/detail/News/2133263

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 25, 92 4:35 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

آره خود بادرنجبو نوشیدنی ضد استرس و آرامبخش خوبیه..
کلا داروهای ضد استرس و اضطراب برا حداقل من یکی مث آب روی آتیشه

بالا

پستارسال شده: سه شنبه شهریور 26, 92 1:03 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: تهران
تشکر از اطلاع رسانیت دوست عزیزم.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 17, 92 12:24 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: fars
دارویی جدید برای درمان نشانگان روده تحریک‌پذیر

سازمان غذا و داروی آمریکا استفاده از داروی جدیدی به نام آمیتیزیا را برای درمان نشانگان روده تحریک‌پذیر مورد تایید قرار داد. به گزارش هلث‌دی‌نیوز سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) داروی آمیتیزیا (Amitizia) با نام ژنریک لوبیپروستون (lubiprostone) را برای درمان نشانگان روده تحریک‌پذیر (IBS) همراه با یبوست در زنان بالای 18 سال مورد تایید قرار داد. علائم IBS شامل درد‌ها و چنگه‌های شکمی، نفخ، یبوست و اسهال می‌شود، زنان را دوبرابر مردان مبتلا می‌کند. بنابر اعلامیه FDA ایمنی و کارآیی آمیتیزیا در دو بررسی که 1154 نفر مبتلا به نشانگان روده تحریک‌پذیر همراه با یبوست (IBS_C) که 90 درصد آنها زن بودند، مورد ارزیابی قرار گرفته است. در بیشتری افرادی که با این دارو معالجه شدند، نسبت به گروهی که دارونمای بی‌تاثیر دریافت می‌کردند، علائم در حد متوسط یا قابل‌توجهی بهبود پیدا کرد. به گفته FDA اثربخشی این دارو در مردان در آزمون‌های بالینی به طور قطعی به اثبات نرسیده است. عوارض جانبی شایع این دارو شامل تهوع، اسهال و درد شکمی بوده و در موارد نادری عفونت ادراری، خشکی دهان، غش کردن، تورم پاها؛ اشکال در تنفس و تپش قلب رخ داده است. دوز توصیه‌شده آمیتیزا برای نشانگان روده تحریک‌پذیر همرا با یبوست در زنان 8 میکروگرم دو بار در روز به همراه آب یا غذا است. آمیتیزا (Amitiza) را دو شرکت داروسازی سوکامپو و تاکدا تولید کرده‌اند.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آذر 13, 92 1:47 pm 
آفلاین
کاربر ساده

باسلام خدمت تمام دوستان
دوستان عزیز چندی پیش سازمان داروی اروپا اعلام کرد داروی جدید IBS آخرین آزمایشات خود رو با موفقیت طی کرده و به زودی وارد بازار میشه چندی پیش یکی از دوستانم که از بیماری من با خبر بود یکی از مشتری هایش که
متخصص مغز در امریکا بود درباره این بیماری گفتگو کرده پزشکه گفته این داروی جدیدا توسط متخصصین آلمانی کشف شده و این دانشمندان حدود یک دهه فقط روی بیماریهای روده تحقیق میکردن و احتمال زیاد همین داروی
است که سازمان داروی اروپا قبلا اعلام کرده بود . از دوستان عزیزم که به زبان انگلیسی مسلط هستند خواهش
میکنم درباره داروی جدید کشف شده توی سایت سازمان داروی اروپا جستجو کنند که آیا دارو وارد بازار شده .
البته این قطعیت داره که علت اصلی این بیماری و داروی آن کشف شده فقط نمی دونیم آیا وارد بازار شده یا نه
در ضمن اون پزشکه گفته علت اصلی این بیماری که توسط دانشمندان کشف شده فرایند پیچیده همزمان بیو شیمیای
یک میکروب معمولی در روده با غدد تنظیم کننده حرکات گوارش در مغز که اتفاق می افته باعث بروز این سندرم مزمن و طویل مدت میشه تجربه اولین علائم IBS در شما یک تکان عصبی مثل ناراحتی شدید یا استرس شدید که همزمان میکرب یا انگلی در روده واکنش خاص خودش رو انجام میده که همبستگی و واکنش هم زمان و شاید بستر مناسب ارثی باعث بروز این بیماری شده . در ضمن این هم اعلام کردن که بیماران این سندرم اعصاب روده شان 6 برابر افراد دیگر حساس تر و تحریک پذیر تر است .اگر دوستان عزیزی که به زبان انگلیسی مسلط هستند
اطلاعات مربوط به توزیع این دارو جستجو کننده حتما اطلاعات خوبی بدست می آوریم شاید هم این دارو جدیدا در
داروخانه بیماریهای خاص هلال احمر موجود باشه . خواهشمند هستم هر کسی میتونه درباره این موضوع تحقیق کنه خیلی ممنون .در ضمن اثر این دارو 100% و پس از قطع دارو اثرش تا 90% در طول یک سال در بدن باقی می مونه.البته ناین چیزی است که من شنیدم .

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آذر 13, 92 2:05 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: تهران
سلام alireza3818.
امیدوارم که با این دارو مشکل همه ماها حل بشه.
راستی این مطلبو کجا خوندی .
من سرچ میکنم اگه گیر اوردم تو همین صفحه میزارم.
خیلی جالب بود این حرفی که زدی.
{فرایند پیچیده همزمان بیو شیمیای
یک میکروب معمولی در روده با غدد تنظیم کننده حرکات گوارش در مغز که اتفاق می افته باعث بروز این سندرم مزمن و طویل مدت میشه تجربه اولین علائم IBS در شما یک تکان عصبی مثل ناراحتی شدید یا استرس شدید که همزمان میکرب یا انگلی در روده واکنش خاص خودش رو انجام میده که همبستگی و واکنش هم زمان و شاید بستر مناسب ارثی باعث بروز این بیماری شده}

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آذر 13, 92 3:08 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

سلام آقای علیرضا واقعا خیلی خیلی خیلی ممنونم که این پست مهم رو گذاشتین و تااین حد پیگیر بودین.. منم یه سال پیش یه خبر مشابه رو تو یه سایت دیده بودم که نوشته بود داروی آی بی پیدا شده ولی فعلا درمرحله ی آزمایشه تا اگه نتایج موفقیت امیز بود به مرحله تولید برسه.. اما زیاد جدیش نگرفته بودم ولی الان که دیدم عامل آی بی اس رو هم توضیح دادن دقیقا دیدم عین همون مشکلی بوده که برا اکثر ما پیش اومده تا باعث شده آی بی اس سراغمون بیاد! بچه ها اگه به صفحه بیوگرافی نگاه کنین می بینین چقدر شبیه همه عاملی که باعث شده ما درگیر این معضل! بشیم..
خووووش خبر باشین آقا علیرضا

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آذر 13, 92 4:14 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام rasa
اون خبر که در بالا گفتم سازمان داروی اروپا اعلام کرد در همین سایت در قسمت خبر بچه ها گذاشتن البته من
قبلا این مطلبو میدونستم در ضمن گروهی از متخصصان آلمانی هم که فقط روی ناراحتی روده تحقیق میکنند هم
10 پیش شنیده بودم و انگار این روزها نتیجه اش به ثمر نشسته بچه ها داروهای خیلی جدیدی هم مثل ریفاکسمین
هم قبلا کشف شده که متاسفانه ما ایرانیها به اون دسترسی نداریم چون امریکایی است . و متاسفانه تو محافل
پزشکی ما فقط روی مسائل روانی اون بحث و نسخه پیچیده میشه البته بی تاثیر نیست مهم هم است ولی علت
اصلی و کافی نیست این سندرم چون جزء دسته ای از اختلالات است و بیماری عوارض جانبی خطرناکی نداردو فقط دارای دردو مزاحمت و به سبب آن روی روح و روان انسات تاثیر میذاره و سریع متاسفانه علت اونو به اعصاب
ربط میدن دانشمندان رو گمراه کرده بود . الان علم پزشکی علت و درمان خطرناکترین بیماریهارو کشف کرده . شاید
اعصاب ناراحت و خوراک بد در تشدید آن نقش داشته باشه ولی دلیل اصلی اون نیست . من جدیدا تحقیق کردم
و به این نتیجه رسیدم عفونتی که همزمان با تنش عصبی فرد رخ میده پایانه های عصبی روده رو تخریب یا خراب
میکنه در نتیجه عملکرد صحیح و در موقع مناسب روده ار خود نشان نمیده و به
هر میکروب و باکتری واکنش تعمیم کننده میده . تمام انسانهای سالم هم درد یبوست و نفخ و اسهال رو تجربه کردن ولی نه بصورت روتین و منظم مثل ما . اعصاب روده انها قدرت تشخیص داره نه مثل ماها که فقط قدرت تعمیم داره . کشف کردن داروی برای رفع این نقص خیلی دور از واقعیت نیست فقط دوباره تاکید میکنم دوستان
عزیزی که به زبان انگلیسی مسلط هستند خواهش میکنم پیگیری کشف داروی مربوطه را انجام دهند .

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 21 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید