انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:31 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 42 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه مهر 14, 92 4:21 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام
کسی از نسترن جون خبری نداره؟ جلسات هیپنوتراپیش کامل شد؟ نتیجش چی شد؟طفا مارو هم با خبر کنید .ممنون

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه مهر 14, 92 5:59 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
نگار جان تا جایی که من خبر دارم نسترن فقط یکی دوجلسه رفت پیش دکترش برا هیپنوتیزم..دیگه نرفت..کلا ازش بی خبرم..
نسترن جووونم بابا نمیگی دل ما برات تنگ میشه؟از حال خودت بی خبرمون نذار گلم

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 14, 92 10:33 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

بهار نارنج اشتها اور خیلی قوی هستش من دم میکنم ودو سه ساعتی قبل از ناهار یا شام میخورم اشتهامو خیلی زیاد کرده و وزنم اضافه کردم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مهر 15, 92 1:27 pm 
آفلاین
کاربر فعال

المیرا نوشته است:
نگار جان تا جایی که من خبر دارم نسترن فقط یکی دوجلسه رفت پیش دکترش برا هیپنوتیزم..دیگه نرفت..کلا ازش بی خبرم..

مرسی المیرا جون

سایه روشن نوشته است:
بهار نارنج اشتها اور خیلی قوی هستش من دم میکنم ودو سه ساعتی قبل از ناهار یا شام میخورم اشتهامو خیلی زیاد کرده و وزنم اضافه کردم

ممنون سایه روشن عزیز ، عرق بهارنارنج با دم کردنیش فرق داره ؟ میشه عرقشو مصرف کرد آخه راحتره ؟ ;)

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 25, 92 12:49 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

عرق بهارنارنج زمانی رو امتحان کردم اما دم کردش تاثیرش بیشتره

بالا

عنوان پست: فقط 25 درصد!
پستارسال شده: دوشنبه شهریور 17, 93 11:29 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
هيپنوتيزم به بهبود علائم سندرم روده تحريك‌پذير كمك مي‌كند

شماري از مطالعات از دهه 1980 ميلادي تاكنون نشان داده‌اند كه انجام هيپنوتيزم به طور مستقيم روي روده مي‌تواند به برخي از مبتلايان به اين سندرم كه به درمان‌هاي معمول پاسخ مثبت نمي‌دهند، كمك كند و در بهبود علائم آن‌ها موثر باشد.

به گزارش رويترز، متخصصان معتقد هستند كه اين يافته، ايده بهتري درباره چگونگي تاثير هيپنوتيزم روي اين سندرم در دنياي واقعي ارائه مي‌كند. در اين آزمايشات، متخصصان دانشگاه كاروليناي شمالي 138 بيمار مبتلا به سندرم روده تحريك پذير را به طور اتفاقي انتخاب كردند.
گروهي از بيماران در جلسات هيپنوتيزم شركت كردند و گروه ديگر در آزمايشات گروه كنترل حضور پيدا كردند. پس از سه ماه، علائم سندرم در بيماراني كه هيپنوتيزم شده بودند، 25 درصد كاهش پيدا كرد، در حالي كه در گروه كنترل فقط 13 درصد علائم سندرم بهبود يافت.

نتايج اين آزمايشات تاييد كرد كه هيپنوتيزم در دنياي واقعي براي بهبود علائم اين سندرم تاثيرگذار است.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه شهریور 20, 93 5:50 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

در نتيجه از چند دهه ي گذشته تا كنون بيماران مقاوم به درمان مركز توجه درمان هاي سايكولوژيك از قبيل درمان شناختي-رفتاري (Cognotive-Bhavioral Therapy)، آرام سازي، روان درماني پويا و هيپنوتراپي قرار گرفته اند. هر چند كه تعريف جامعي از IBS ِ مقاوم به درمان (Refractory IBS) وجود ندارد، طبق شواهد تا كنون پر كاربرد ترين و مؤثر ترين درمان براي اين نوع بيماران متد هيپنوتراپي متمركز بر دستگاه گوارش مي باشد كه اولين بار در سال 1984 توسط دكتر Whorwell ابداء گرديد و شامل 12 جلسه ي هفتگي به همراه تمرين خود هيپنوتيزم توسط نوار صوتي در منزل در فواصل جلسات مي باشد. در هر جلسه پروسه ي هيپنوتراپي طبق استاندارد شامل مراحل القاء، آرام سازي، عميق سازي خلسه، تلقينات درماني متمركز بر دستگاه گوارش، تلقينات تقويت اگو (Ego strengthening) و پايان دادن به خلسه مي باشد. كارايي اين متد در مطالعات بسياري ارزيابي شده و بيش از 70 درصد بيماران مقاوم به درمان به هيپنوتراپي پاسخ مي دهند و از اين دسته در بيش از 80 درصد آثار درماني از 2 تا 5 سال پايدار بوده است. هيپنوتراپي علاوه بر بهبود درد، ناراحتي شكمي و عادات روده همچنين موجب بهتر شدن كيفيت زندگي، كاهش اضطراب و افسردگي و بهبود ساير مشخصات غير روده ايي IBS از قبيل استفراغ، تهوع، سردرد، خستگي و نفخ به ميزان چشم گيري شده است. كارايي قابل توجه هيپنوتراپي در درمان IBS منجر به ايجاد يك مركز درماني درUK National Health Service شده كه اختصاصاً به درمان اين بيماران مي پردازد.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه شهریور 20, 93 6:03 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

كاش يك نفر روش هيپنوتيزم را تجربه مي كرد و نتيجه را در انجمن مي گذاشت، نسترن كه معلوم نشد چي شد؟
از اونجايي كه روش هيپنوتيزم بر اساس كاهش استرس و اضطراب هست و من رابطه اي بين آي بي خودم و استرس نمي بينم، انگيزه اي براي امتحان كردن اين روش ندارم.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 24, 93 4:51 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
من بااینکه خودم روانشناسی خوندم ولی هیپنوتیزم رو جز خرافات میدونم
آقا آرش شما طب سوزنی رو امتحان کرده بودین؟
ما یه کاربر قدیمی داشتیم به اسم نوشین،ایشون طب سوزنی انجام دادن و تاحدودی هم میگفتن موثره و حالشون خیلی بهترشده بود

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 24, 93 5:47 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تا جايي كه يادم مياد نوشين اوايل از طب سوزني راضي بود ولي در كل نتيجه اي برايش نداشت، چند نفر ديگر هم بودند كه نتيجه كامل نگرفته بودند.
البته امتحان كردنش غير از هزينه ضرري نداره.
هيپنوتيزم از لحاظ علمي ثابت شده و براي بعضي بيماري ها خيلي موثر است. من تو سايت هاي انگليسي در مورد درمان آي بي اس با هيپنوتيزم بيشتر از طب سوزني مطلب ديدم.
در مورد آي بي به نظرم رسيد كه از طريق كم كردن اضطراب و استرس مي خواهد درمان كند. ولي چيزي كه مشخص است اينه كه هيپنوتيزم و طب سوزني در زمينه روده تحريك پذير فقط به بعضي ها مي تونه كمك كنه و براي همه موثر نيست.
اگر يك متخصص هيپنوتيزم فقط در صورت درمان از من هزينه بگيره حاضرم اين روش را امتحان كنم.
http://www.shahidimd.com/index.php?opti ... &Itemid=59

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 42 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com