سلام،می تونید از تکنیک EFT هم استفاده کنید،این تکنیک برگرفته از طب سوزنی هستش که می تونید شخصا انجامش بدید،و به راحتی با زدن ضربه های ملایم بر روی نقاط خاصی از بدن انجام می شه،خیلی سادس و به راحتی خیلی از ناراحتی ها و مشکلات روحی و جسمیرو بهبود می ده،من برای آی بی اسم امتحانش کردم و واقعا حالم بهتر شده،لینک دانلود کتابش رو اینجا میذارم،پیشنهاد می کنم اول روی مسائل ساده امتحانش کنید مثل احساسات ناراحت کننده و این قبیل بعد که کم کم بهش وارد شدید،روی استرستون و آی بی اس هم آزمایشش کنید برای من که تو این یکی دو هفته ای که کتابشو خووندم واقعا جواب داده و بهتر شدم،به امتحانش می ارزه،چون هیچ هزینه ای نداره به جز کمی گذاشتن وقت و حوصله صبر
لینک دانلود کتاب:
http://www.irpdf.com/book-5326.htmlفقط اینکه من شخصا برای کم شدن علائم آی بی اسم روی استرسم تمرکز کردم یعنی دل آشوبیم ،تشویشم و نگرانیهام،با استفاده از این روش کم کم این مشکلاتم کمتر شده و علائمم کم شده،البته من به صورت مکرر روزی چند بار تکرار می کنمش و مخصوصا وقتی می خوام جایی برم،دفعات اول اگر جواب نداد نا امید نشید کم کم اگر پیدا کنید منشا مشکلتونو و این که چه جمله هایی تاثیر بیشتری داره آروم ترتون می کنه و علائم هم کم می شه