انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:24 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 31 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: پنج شنبه آذر 21, 92 4:22 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام و ممنونم جناب آرش
مشکل من با یه استرس و فشار درسی و حساسیتی که خونوادم روش داشتن شروع شد...
اولا هروقت جایی میرفتم که مربوط به مدرسه و امتحان و... میشد، دلم شروع میکرد به پیچیدن و نیاز به دفع پیدا میکردم که اونم بیشتر چون معدم خالی بود هوای شکم بود و کف...ولی بخاطر سروصدایی که ایجاد میکرد دستشویی ام نمیتونستم برم و حالم بدتر میشد و همراه با اون یه حالت تهوع ام پیدا میکردم
کم کم این موضوع تو بقیه جاهایی ام که میرفتم سرایت کرد ینی دیگه فقط بحث درس و مدرسه نبود و هرجایی غیر از پیش خونوادم که خیلی ساکت بود این مسئله رو داشتم
بخاطر دل دردی که ایجاد میکرد پیش چنتا متخصص خیلی خوب رفتم که همش با ازمایشام میگفتن مشکل داخلی نداری و همش استرسه و واسم کلوفاک و نورتریپتیلین و پروپرانولول رو تجویز کردن که هر کدومو یه دوره کامل مصرف کردم ( یادم نمیاد ولی میدونم مدت خیلی زیادی بود) ولی هیچ فایده ای نداشتن. تا اینکه یه روانشناس بهم گفت مشکلم چیه و کلومیپرامین رو برام نوشت که خودم احساس میکنم از همه داروهام بهتر بود و من دیگه تا چندین سال ادامش دادم، ولی دیگه همش خواب بودم بخاطر این قرص و مجبور شدم بخاطر کنکور و دانشگاه ولش کنم.
تا یه مدت بعدش بهش یه نیاز روانی احساس میکردم ولی کم کم اینم ترک کردم.
قابل ذکره من وقتی تو خونه تنهام و قرار نیست جایی برم شاید 1-2 روزه کاملم نیاز به دفع نداشته باشم، ولی روزای دیگه حتی 5-6 بار بلکه ام بیشتر احتیاج دارم
تو این مدت خیلی وقتا شده حالم خیلی خوب بوده، والبته بیشتر این خوب بودنا تو فصل گرما بود احساس میکردم معدم گرمه و خشک ولی تو فصل سرما اذیت میشم.
اینم اضافه کنم من خیلیییی سرمایی ام نمیدونم همه اینجورین یا نه؟
یه چیزایی که احساس میکنم روم تاثیر داشت : قرص کلترکس( کلسیم) بود که انگار همه رطوبت بدنمو میگرفت و وقتایی که مصرف میکردم خیلی بهتر بودم
هر وقت گشنتون شد حتمن یه چیزی بخورین و نذارین گشنه بمونین( واسه نهارم که خیلی بیشتر از بقیه وعده ها اذیت کنه چون تو طول روزه، 4 مغز+مویز با خودتون داشته باشین که هم حجمش کمه و هم مفیده، گرسنگی های طولانی مدت ام یکی از دلایل حمله های آی بی اسه واسه من
سعی کنین شبا بادوم درختی خام داشته باشین و هر شب 15-20تا بخورین
به عنوان کسی که نیاز به دفعش خیلی زیاده، یبار یه دکتری بهم گفت سعی کن بجای میوه آب میوه بخوری طوری که پالپ هاش و یا فیبرش و مصرف نکنی، فک میکنم نیاز به دفعو خیلیی کمتر میکنه
فعلن همینا یادم اومد

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه آذر 22, 92 9:36 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
- خوب مشكل شما ظاهرا خيلي به استرس مربوط ميشه و اين خوبه چون با كم كردن استرس مسائل گوارشي هم كم ميشه ولي در مورد خودم استرس داشته باشم يا نه، باز مشكلات گوارشي وجود داره.
- من هم قبلا كلوميپرامين مصرف مي كردم(روانپزشك به خاطر افكار وسواسي كه ناشي از اي بي بود برايم تجويز كرد) كه روي گوارش اثر خوبي داشت ولي بخاطر عوارضش بيشتر از 4 ماه نتونستم ادامه بدم.
- من هم سرمايي هستم( همه ميگن چرا دستات اينقدر سرده) كه اونو به حساب ضعف و فشار خون پايين ناشي از اي بي مي دونم.
- قرص كلسيم قابضه و مخصوصا با غذاي چرب براي من اثر گوارشي خوبي داره. به خاطر اين مسئله و همچنين نخوردن لبنيات من خيلي وقتا كلسيم مي خورم. البته ويتامين دي همراهش هم چيز خوبيه.
- موافقم كه بايد وعده هاي غذايي را زياد كرد تجربه من نشان ميده اينطوري مشكلات كمتر ميشه. مخصوصا بهتره آخر شب هم يه چيزي خورده بشه چون فاصله شام تا صبحانه زياده و خالي بودن طولاني معده يكي از دلايل حمله هاي اي بي اولي صبحه.
- بادام خام هضمش مشكل نيست ؟ آب ميوه از اين لحاظ كه فيبرش كمتره خوبه ولي چون قندش خيلي سريع جذب ميشه و وارد روده ميشه خودش مشكل ايجاد مي كنه.
- دوكسپين كي مصرف كردي؟ چقدر تاثير داشت ؟ ميگن دوكسپين روي اي بي اسهالي اثر خوبي داره ؟

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 22, 92 4:45 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

بادام خام منظورم بو ندادست ها، نه اتفاقن خیلی خوبه، یه مدت اینو شبی 15 تا + غذاهای کبابی+آب میوه+روغن زیتون تو رزیم غذاییم بود فقط خیلیی خوب بود
شیرم اگه با کاکائو مصرف کنین خیلی اذیت نمیکنه
من علاوه بر سرمایی بودن حتی با وجود غذا خوردن بهم میگن لاجونی چقدر+ تپش قلب شاید البته ربطی بهش نداشته باشه :roll:
دوکسپین واسه من بیشتر اذیتم کرد تا اینکه فایده داشته باشه، اونم ماله سالها پیشه که دیگه بخاطر اعتیادی که ایجاد میکرد گذاستمش کنار

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 25, 92 6:47 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
ممنونم گلپر جان که تجربیاتتو با ما هم جریان گذاشتی..
منم مث شما وقتایی که خونه م خیالم راحته و هیچ مشکلی ندارمممممم اصلا دسشویی نمیرم.. حتی اگه بیرون ازخونه برم مثلا بازاری مرکز خریدی جایی که ببینم دستشویی هس بازم خیالم راحت میشه و عملا دل و روده م اصلا اذیتم نمیکنه ولی امان از وقتاییکه قرار باشه جایی برم که ازونجا شناختی نداشته باشم واقعا اذیت میشم..
من کلا اگه تمام رژیم های غذایی ضدنفخ رو هم رعایت کنم فقط کافیه که یه بار استرس بگیرتمم.. تمام سیستم روده ها و کلیه م به هم میریزه..
الان متاسفانه علاوه بر مشکل روده یه مقدار مشکل کلیه هم پیدا کردم.. نمیدونم اسمشو بذارم مثانه بی قرار یا چی ولی اونم لعنتی زود واکنش نشون میده.. مخصوصا کلیه ها به سرما خیلی حساسن..
راستی دوستانی که روده هاشون به سرما حساسن و آی بی شون رو تشدید میکنه میتونن از داروخونه ها شکم بند بگیرن.. شکم بند باعث میشه اطراف شکم از سرما حفظ بشن و اذیت نشن.. من خودم میخوام برا سردی کلیه هام بگیرم استفاده کنم..
بچه ها گوش شیطون کر من مشکل اسهالم 90 درصد حل شده ( البته به غیر از زمانایی که خیلیییییییی استرس دارم ) فک کنم به مرور زمان خودش خود به خود حل شد!
ولی عوضش شدیدا نفخ دارم و فوریت دردفع که خودش اندازه اسهال عذاب آوره

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آذر 25, 92 12:56 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

امیدوار جون، دیگه قرار نشد رو مثانه تم عیب بزاری، این فقط بخاطر اینه که پهلوهات سردش شده. من که زمستونا قشنگ 5 کیلو لباس اضافه تر میپوشم شکم بند و گرم کن و ژاکت و بلوز و پالتو. دیگه عین ربات راه میرم :lol:
یجا میخوندم این قضیه که زود سردمون میشه و روده ها میچان واسه اینه که یه مدت بد غذایی کردیم و غذای تازه، یا یخچالی خوردیم، یا آب سرد زیاد خوردیمف سعی کن غذات همیشه گرم و تازه باشه
من شیره شیرین بیان و اندازه یه نخود حل میکنم تو آب داغ قبل غذا یا صبح میخورم، احساس میکنم بدنم بیشتر گرم میفته، فقط بیشتر از 2هفته مداوم هر روز 2وعده نباید مصرف شه و فشارم بالا میبره( که اونم معمولن آی بی اسیا فشار پایینن)
خاویارم عطش و گرمای زیادی ایجاد میکنه فقط یکم خرجش بالاست :D
یه چیز دیگه ام عزیزم که خیلییی عالیه و ضد نفخه کلن واسه دل درد و اینا خوبه زنیان و از عطاری بگیر ( اگه بشوری خشک کنی چه بهتر) آسیابش کن و با نبات کوبیده تو یه ظرف نگهدار، بعد هر غذا یکم بریز تو قاشق بریز رو زبونت و با یکم آب ولرم قورتش بده بره پایین. تلخه ولی عااالیه. من الان تمومش کردم قبلن یه ظرف کوچولو همش همراه خودم داشتم
مطمئنم هممون زود زود خوب میشیم

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آذر 26, 92 11:44 am 
آفلاین
مدیر انجمن

وایی گلپر جان ماشالا شما چقدر اطلاعاتت بالاس ..خیلی خوشمان آمد خانوم دکتر.. 8-)
اینایی که گفتی رو حتما امتحان میکنم.. ولی یه مشکلی هس اونم اینه من کلا از لحاظ طب سنتی مزاجم سرده و هروقت گرمی اینا میخورم خیلی اذیت میشم و معده درد میگیرم یا تموم بدنم گر میگیره.. ولی درکل رووده های من واسه سرما حساس نیس که بخواد سرما تشدیدش کنه ولی لامصب این کلیه ها ..وای امان ازدست اینا...
ربات رو خوب اومدی :lol: چقدر خندیدم به این حرفت
نه من وقتایی که استرسی میشم علاوه بر روده هام کلیه هامم درگیر میشه خوب :( اصن کلکسیون مریضی هستم براخودم.. اصن یه وضی..
خیلی خوشحال شدم از آشناییت دوست خووووبم خیلیییییی
عباسم که آیکون قلب و بوس و اینا نذاشته واسه دوستامون ابراز علاقه کنیم .. عاقا این چه وضعشه؟ :lol:

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آذر 26, 92 1:15 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

ای جان ایینم قلب من واسه تو 3>
امیدوار عزیزم، منم با خوردن گرمیجات جوش میزنم، کلن فک کنم مشکل از اون رطوبت طبعمونه ینی مثلن شمام احتمالن سرد و تری
یکی از دوستام آی بی اس نداره ولی به محض بیرون اومدن از خونه مثانه اش بهش فشار میاره، یه قرصی هست میخوره میگه مخصوصن واسه پروازای طولانی که میخوره دسشویی اش کم میشه، ازش میپرسم بهت میگم
دیگه ام نگو کلکسیون مریضی، کتاب اسکاول شینم حتمن بگیر با حوصله بخون، زندگی با همه این چیزا میگذره هیشکی ام یادش نمیمونه کی و کجا کی شکمش صدا داد، فقط اخلاقمونه که تعیین میکنه دیگران چجوری مارو بشناسن گلم و چقد دوستمون داشته باشن
ربات که چه عرض کنم انقد گنده میشم 50 کیلو ام ولی انگار 70 کیلو وزنمه خخخخ :lol:

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آذر 27, 92 1:04 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

مرسی عزیزم دست گلت دردنکنه بابت حرفایی که بهم قوت قلب میده .. قلفونت برم
ممنون میشم اگه بپرسی ازش.. اره برامنم بخاطر سرما و استرس هستش جریان کلیه هام :roll:
کتاب رو هم حتما سرچ میکنم میخونم جونم.
فدای دل مهربونت یه دونه باشی گلپر جون بووس

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آذر 27, 92 5:38 pm 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

پوزش که اومدم تو بحثتون البته با اجازه شما
یه چیز برام جالبه اینکه
من از چندین دخترا که ای بی دارن پرسیدم اکثریت تو وزن 50 وبعضیا زیر 50
چطوریاست ؟
ای بی علت لاغریه یا لاغری وضعیفی باعث ای بی شده
من که پیش یکی از فامیلام همش از دل دردم شکایت میکنم میگن که تو ضعیفی معدت ضعیفه
همیشه بهم پیشنهاد میکنه بعد غذا یه قاشق زنیان بخور به مدت یه ماه
اما کو گوش شنوا

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آذر 28, 92 2:22 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

امیدوار عزیزم برات خصوصی فرستادم
این چه حرفیه فرشته جان، اجازه مام دست شماست
بقیه رو نمیدونم گلم، ولی من سعی میکنم شیرینی جات و چربی ... زیاد مصرف نکنم؛،شب غذای سبک بخورم... ینی اگه اینجوری نباشه وزنم بیشتر ازینه قاعدتا
قضیه ضعف معده رو که من از یه عطاری ام پرسیده بودم، اونم دلیل همه اینها و سردی رو ضعف معده میدونست میگفت دلیلش تغذیه مادرت تو دوره بارداریه شما بوده، الانم میگفت باید غذا خوردن درست اصلاحش کنی

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 31 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید