انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:31 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 37 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه آبان 30, 93 9:56 pm 
آفلاین
کاربر فعال

کلا ای بی اس یک چیز نسبی است من خودم روز بوده بادمجان و شیر و اش کلا همه چیز که باعث اسهال میشه رو خوردم هیچی هم نشدم اسهال هم نشدم ولی اون روز بیکار بودم تو خونه ولی روز بوده گوشت مرغ با کته خوردم چون قصد بیرون رفتن و مشغله فکری داشتم اسهال شدم بچه ها نظر من رو بخواین میگم کنترل استرس تنش فکری اسوده خاطر بودن هم نقش مهمی در بوجود امدن سیکل اسهال دارد ما که روزهایی که خونه هستیم همه چیز می خوریم ولی روزهایی که جایی می خواهین برین یکم مراعات غذا خوردن رو بکنین بد نیست اگر کسی با نظر من موافقه پست بزاره

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه آبان 30, 93 10:58 pm 
آفلاین
کاربر ساده
آواتار کاربر

alirezzads213 نوشته است:
کلا ای بی اس یک چیز نسبی است من خودم روز بوده بادمجان و شیر و اش کلا همه چیز که باعث اسهال میشه رو خوردم هیچی هم نشدم اسهال هم نشدم ولی اون روز بیکار بودم تو خونه ولی روز بوده گوشت مرغ با کته خوردم چون قصد بیرون رفتن و مشغله فکری داشتم اسهال شدم بچه ها نظر من رو بخواین میگم کنترل استرس تنش فکری اسوده خاطر بودن هم نقش مهمی در بوجود امدن سیکل اسهال دارد ما که روزهایی که خونه هستیم همه چیز می خوریم ولی روزهایی که جایی می خواهین برین یکم مراعات غذا خوردن رو بکنین بد نیست اگر کسی با نظر من موافقه پست بزاره

بعضی وقتایی که هیجان زده میشم و برای کاری آماده میشم دستشوییم میگیره!(قبل از آی بی اس هم اینطور بودم)...نه اینکه حتما اسهال باشه،کلا در اون حالت حرکات دودی رودم شدید میشه و ممکنه دفع طبیعی(نه یبوست و نه اسهال) داشته باشم.
خلاصه اینکه درسته؛اعصاب و روان هم روی رفتار دستگاه گوارش موثره...

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 1, 93 3:58 pm 
آفلاین
کاربر فعال

بعضی وقتایی که هیجان زده میشم و برای کاری آماده میشم دستشوییم میگیره!(قبل از آی بی اس هم اینطور بودم)...نه اینکه حتما اسهال باشه،کلا در اون حالت حرکات دودی رودم شدید میشه و ممکنه دفع طبیعی(نه یبوست و نه اسهال) داشته باشم.
خلاصه اینکه درسته؛اعصاب و روان هم روی رفتار دستگاه گوارش موثره...

آواتار کاربر
ssaaeedd
کاربر ساده

سلام داداشم من هم قبلا دقیقا عین شما بودم همین که میخواستم ماشین رو روشن کنم برم تنگم میگرفت باید سریعا میرفتم دسشویی اون هم علتش برمیگرده به فکرهای توی سرت من میگم اگر در کارها مسمم باشیم و خود را قبول داشته باشیم و کلمه شکست را از زندگی خود حذف کنیم ای بی اس را کاهش داده ایم خدایش بچه ها من معتقدم رژیم در ای بی اس زیاد موثر نیست جز اینکه ویتامین های مورد نیاز بدن رو از دست بدیم چیزی از دردهایمان کم نمیکنه

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 1, 93 6:17 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
ssaaeedd نوشته است:
سلام دوستان
من بازم با تجربه برگشتم:
فرآورده های حاوی اسید سیتریک نخورید(معمولا تو قسمت ترکیباتشون نوشته)
کیک و کلوچه ای که داخلش اسید سیتریک استفاده شده و نوشیدنی های حاوی اون،به شدت اسهال آور هستن.(تا میخورم ۲ روز میرم تو فاز اسهال)
یه جا خوندم باعث زخم معده و سرطان هم میشه.اینم لینکش:
http://naserkhosro.com/Default.asp?Action=SHOWPRODUCT&PID=50025
.

راستی:
قبلا گفته بودم دوغ نخورید،اسهال میاره،راه دوغ خوردن ما کشف شد :D :
میتونین دوغ رو با پودر پونه خشک هم بزنین بخورین...اینطوری اسهال نمیاره
همینطوری روزی نیم لیتر دوغ میخورم(نمیدونم دیگه اینقدر زیاده رویه یا نه ولی دوست دارم :lol: )
عزیز باشید

سلام
- چه خبر از پروبيوتيك؟ هنوز لاكتوكر مي زني تو رگ! ;)

- اسيد سيتريك در صنايع غذايي به عنوان نگهدارنده استفاده ميشه و موافقم كه مشكل زاست. در بعضي از فرآورده ها كه اسيد سيتريك داره نوشته ميشه بدون استفاده از مواد نگهدارنده غير طبيعي! با اين فرض غلط كه چون اسيد سيتريك در ميوه ها هست پس طبيعيه. ولي اين درست نيست و اسيد سيتريك كه اينها استفاده مي كنند پايه طبيعي نداره و از طريق شيميايي درست ميشه.

- به نظر من آدم در خانه خودش ماست درست كنه بعد دوغ كنه خيلي بهتر از اين دوغ هاي بازاري هست. دوغ هاي صنعتي پر از لاكتوز هست چون نمي ذارن تخمير كامل انجام بشه. من شنيدم دوغ ها را با شير و ماست هاي برگشتي درست مي كنن، نمي دونم چقدر اين حرف درسته ؟
ولي در كل كسي مي دونه شير و ماست ها برگشتي تو كارخانه ها چي ميشن؟ دور كه نمي ريزن ؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آذر 2, 93 11:34 am 
آفلاین
کاربر ساده
آواتار کاربر

نقل قول:
سلام
- چه خبر از پروبيوتيك؟ هنوز لاكتوكر مي زني تو رگ! ;)

- اسيد سيتريك در صنايع غذايي به عنوان نگهدارنده استفاده ميشه و موافقم كه مشكل زاست. در بعضي از فرآورده ها كه اسيد سيتريك داره نوشته ميشه بدون استفاده از مواد نگهدارنده غير طبيعي! با اين فرض غلط كه چون اسيد سيتريك در ميوه ها هست پس طبيعيه. ولي اين درست نيست و اسيد سيتريك كه اينها استفاده مي كنند پايه طبيعي نداره و از طريق شيميايي درست ميشه.

- به نظر من آدم در خانه خودش ماست درست كنه بعد دوغ كنه خيلي بهتر از اين دوغ هاي بازاري هست. دوغ هاي صنعتي پر از لاكتوز هست چون نمي ذارن تخمير كامل انجام بشه. من شنيدم دوغ ها را با شير و ماست هاي برگشتي درست مي كنن، نمي دونم چقدر اين حرف درسته ؟
ولي در كل كسي مي دونه شير و ماست ها برگشتي تو كارخانه ها چي ميشن؟ دور كه نمي ريزن ؟

سلام آقا آرش
دو ماهی هست که گذاشتمش کنار:
آخرین بارها نتیجه عکس میداد(فکر کنم بخاطر زیاد شدن بیش از حد میکروب رودم بود)
الان دیگه سعی میکنم از اسید سیتریک و نوشیدنی گازدار و آب سرد و چیزایی که معده رو اسیدی میکنه و کلا هرچیزی که تجربه بد دارم پرهیز میکنم.
ولی دوغ رو با پونه میخورم،سالاد با ساندویچ فلافل مشکلی ندارم
از نیترات دوری میکنم
خیلی کاکائو ۷۸٪ (نوع داخلی) میخورم.
راجع به شیرهای برگشتی نمیدونم ولی فکر نکنم برگردونن تو بازار چون چیز فاسد و خطرناکیه...تابلوه شیر خراب!...بالاخره هر کارخونه ای تا حدی ریسک ضایعاتشو میپذیره!
(ما قبلا فروشگاه مواد غذایی داشتیم...لبنیات خراب رو شرکت میبرد و از فاکتور کمش میکرد،که مطمئن باشه کلاه سرش نرفته همینطوری بهش بگن اینقدر شیرت خراب شد فاکتورش کن!)(البته مسئولیت شیر خراب موقع تحویل رو قبول میکرد نه اونی که پیش فروشنده خراب شده و تاریخش گذشته)
یه چیز دیگه هم اینکه شیر ماده ای هست که اگه همینطوری تو محیط زیست و آب تخلیه بشه«برا ماهی و موجودات آبزی سمیه»

بالا

عنوان پست: لبنيات برگشتي
پستارسال شده: یکشنبه آذر 2, 93 9:34 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

نقل قول:
راجع به شیرهای برگشتی نمیدونم ولی فکر نکنم برگردونن تو بازار چون چیز فاسد و خطرناکیه...تابلوه شیر خراب!...بالاخره هر کارخونه ای تا حدی ریسک ضایعاتشو میپذیره!
(ما قبلا فروشگاه مواد غذایی داشتیم...لبنیات خراب رو شرکت میبرد و از فاکتور کمش میکرد، که مطمئن باشه کلاه سرش نرفته همینطوری بهش بگن اینقدر شیرت خراب شد فاکتورش کن!)(البته مسئولیت شیر خراب موقع تحویل رو قبول میکرد نه اونی که پیش فروشنده خراب شده و تاریخش گذشته)

منظور من از شير و ماست هاي برگشتي اون لبنياتي است كه تاريخ مصرفشون گذشته ولی سالم هستند اما خوب هيچ مشتري حاضر به خريد نيست. اينها را بعيد مي دانم كه معدوم كنند. مثلا شركتي مثل كاله محصولاتش را در هر مغازه اي به مقدار زياد عرضه مي كنه و كاري به ظرفيت فروش اون مغازه هم نداره و اين طبيعيه كه برگشتي زيادي داشته باشه.
ضمنا من اصلا نمي تونم كاكائو بخورم.
از مركبات ليموشيرين بخور، با اينكه اسيد داره ولي بي آزار هست. اين تنها منبع بي دردسر ويتامين سي براي گروه D هست.
آب سرد يا حتي خنك هم موافقم خيلي اذيت كننده اس. نمي دونم دليلش چيه.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 3, 93 9:02 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

ssaaeedd نوشته است:
نقل قول:
- چه خبر از پروبيوتيك؟ هنوز لاكتوكر مي زني تو رگ!

دو ماهی هست که گذاشتمش کنار:
آخرین بارها نتیجه عکس میداد(فکر کنم بخاطر زیاد شدن بیش از حد میکروب رودم بود)

تعداد باکتری های روده بزرگ خیلی زیاد هست بعید می دونم از این نظر پروبیوتیک ها خیلی تاثیر گذار باشند، اشکال کار به جایی بر میگرده که احتمالا پروبیوتیک ها باعث رشد بیش از حد باکتری در قسمت هایی از گوارش می شوند که اصولا جای باکتری نیست و در حالت نرمال نباید باکتری زیادی آنجا باشد چه مضر و چه مفید.
نکته دیگه اینکه مکمل ها، داروها و دارونماها همه دارای یک اثر تلقینی هستند که ممکن است که اثر مثبت اولیه مربوط به این مسئله باشد.
یک مطلب جالب در مورد دارونما در اینجا هست که به دوستان جدید پیشنهاد می کنم بخوانند:
http://ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php? ... 8%A7#p1503

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آذر 4, 93 5:20 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام اصولا پروبیوتیک‌ها هم نباید در دراز مدت ویکنواخت مدام مصرف شود. مثلا پس از ۲ هفته یا ۱ ماه باید یه فاصله‌ای ایجاد بشه! مگر اینکه سرماخوردگی‌ یا آنتی بیوتیک خورده بشه. مصرف زیاد مداوم بالانس باکتری هارو شاید بهم بزنه! من نظرم این هست که باید هفته‌ا‌ی ۳ تا خورد.اونم از نوع پروبیوتیک‌های جدید که وارد بازار شده.که اون هم پس از اتمام دوره باید باز فاصله‌ای باشه!

بالا

عنوان پست: قارچ(مخمر) مفيد
پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 9:25 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

براي تنوع پروبيوتيك ها ميشه از يوموگي هم استفاده كرد چون از نوع مخمر هست و با اكثر پروبيوتيك ها كه باكتري هستند فرق مي كنه.
روده هم به باكتري مفيد احتياج داره هم قارچ مفيد.

بالا

عنوان پست: Re: قارچ(مخمر) مفيد
پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 9:52 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
براي تنوع پروبيوتيك ها ميشه از يوموگي هم استفاده كرد چون از نوع مخمر هست و با اكثر پروبيوتيك ها كه باكتري هستند فرق مي كنه.
روده هم به باكتري مفيد احتياج داره هم قارچ مفيد.

سلام یومگی شنیدم نباید زیاد استفاده کرد مگر موقع خاص اسهال ..! حالا شاید غلط باشه این فرضیه .شما یومگی مصرف کردید روی اسهال نتیجه خوبی‌ داشت یا نه؟

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 37 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید