نقل قول:
سلام
- چه خبر از پروبيوتيك؟ هنوز لاكتوكر مي زني تو رگ!
- اسيد سيتريك در صنايع غذايي به عنوان نگهدارنده استفاده ميشه و موافقم كه مشكل زاست. در بعضي از فرآورده ها كه اسيد سيتريك داره نوشته ميشه بدون استفاده از مواد نگهدارنده غير طبيعي! با اين فرض غلط كه چون اسيد سيتريك در ميوه ها هست پس طبيعيه. ولي اين درست نيست و اسيد سيتريك كه اينها استفاده مي كنند پايه طبيعي نداره و از طريق شيميايي درست ميشه.
- به نظر من آدم در خانه خودش ماست درست كنه بعد دوغ كنه خيلي بهتر از اين دوغ هاي بازاري هست. دوغ هاي صنعتي پر از لاكتوز هست چون نمي ذارن تخمير كامل انجام بشه. من شنيدم دوغ ها را با شير و ماست هاي برگشتي درست مي كنن، نمي دونم چقدر اين حرف درسته ؟
ولي در كل كسي مي دونه شير و ماست ها برگشتي تو كارخانه ها چي ميشن؟ دور كه نمي ريزن ؟
سلام آقا آرش
دو ماهی هست که گذاشتمش کنار:
آخرین بارها نتیجه عکس میداد(فکر کنم بخاطر زیاد شدن بیش از حد میکروب رودم بود)
الان دیگه سعی میکنم از اسید سیتریک و نوشیدنی گازدار و آب سرد و چیزایی که معده رو اسیدی میکنه و کلا هرچیزی که تجربه بد دارم پرهیز میکنم.
ولی دوغ رو با پونه میخورم،سالاد با ساندویچ فلافل مشکلی ندارم
از نیترات دوری میکنم
خیلی کاکائو ۷۸٪ (نوع داخلی) میخورم.
راجع به شیرهای برگشتی نمیدونم ولی فکر نکنم برگردونن تو بازار چون چیز فاسد و خطرناکیه...تابلوه شیر خراب!...بالاخره هر کارخونه ای تا حدی ریسک ضایعاتشو میپذیره!
(ما قبلا فروشگاه مواد غذایی داشتیم...لبنیات خراب رو شرکت میبرد و از فاکتور کمش میکرد،که مطمئن باشه کلاه سرش نرفته همینطوری بهش بگن اینقدر شیرت خراب شد فاکتورش کن!)(البته مسئولیت شیر خراب موقع تحویل رو قبول میکرد نه اونی که پیش فروشنده خراب شده و تاریخش گذشته)
یه چیز دیگه هم اینکه شیر ماده ای هست که اگه همینطوری تو محیط زیست و آب تخلیه بشه«برا ماهی و موجودات آبزی سمیه»