انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:18 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه آبان 9, 94 10:51 am 
آفلاین
کاربر فعال

استرس کلا چیز خوبی نیست اما این چند روز هر چی فک می کنم اصلا رابطه مستقیمی بین استرس و ای بی اس پیدا نمی کنم چند روز پیش که رفته بودم دانشگاه استادمون می خواست امتحان بگیره امتحانم با استرس همراهه اما من اصلا رودم صدا نداد به هر حال این بیماریم جز گروه ای بی اسه؛چون این بیماری پیامد های اجتماعی داره استرس زا می شه؛من دو وقت رودم صدا میده یه وقتایی در ماه که هورمونام قر و قاطی می شه چون من اختلال هورمونی هم دارم که ورزش در مهارش خیلی مؤثره و وقتایی که چیزایی که بهم نمی سازه بخورم

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه آبان 18, 94 7:33 pm 
آفلاین
کاربر فعال

واسه من که صد در صد به استرس و احساساتم مربوط میشه و خودمم خوب میدونم که از بچگی ادم پر استرسی بودم و تو مدرسه حتی صحبت کردن هم بلد نبودم هراس اجتماعی شدید داشتم به همراه لکنت زبان شدید اینا واقعیت های زندگی منه نمیتونم انکارشون کنم الان به حول و قوه ی ای بی اس یکم خودمو کشیدم بالا چون تازه فهمیدم این همه سال با شیوه ی قلطی زندگی میکردم واسه من که مقصر اصلی خودمم و استرس هام و نداشتن اعتماد به نفسم و ترسو بودنمه که شاید یکمش هم برگرده به طرز تربیت خانواده ام که اونام مقصر هستند که من اینطوری شدم من با جرات تمام میتونم بگم دلیل مبتلا شدنم استرسسسسسسسسسسسس بوده قابل توجه اوناییکه میگن به استرس ربطی نداره

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 6, 94 10:22 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
اختلال اضطراب اجتماعي با سطوح بالاي سروتونين در مغز مرتبط است نه با سطح پايين آن که پيش‌تر تصور مي‌شد. افرادي که دچار اضطراب اجتماعي هستند نوروترنسميتر سروتونين را بيشتر توليد مي‌کنند. هرچه توليد سروتونين بيشتر باشد، اضطراب بيشتري ايجاد مي‌شود.
نتيجه اين است که در کمال تعجب اضطراب اجتماعي اغلب با داروهايي مانند فلوئوکستين و سرترالين درمان مي‌شود. داروهاي محرک در واقع سطح سروتونين مغز را افزايش مي‌دهند.

http://www.salamatnews.com/news/168406/ ... 8%A2%D9%86

آرش: تا بحال که می گفتن اضطراب و افسردگی به دلیل سطح پایین سروتونین است حالا برعکسش را میگن.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com