سلام به همه دوسـتان عزیــــز
من به صورت کاملاً اتفاقی با روش درمـانی هومیوپاتی آشنا شـدم،و بعد از جست و جو یه دکتر هومیوپات پیدا کـردم،بهشون مراجعه کردم تو اولین مراجعه فقط دکتر ازم خواست که مشکلم بگم،که اگه قابل درمان با علم هومیوپاتی باشه بهم وقت بدن،منم گفتم IBS دارم و بهم گفت:میتونید وقت بگیرید،شنبه گذشته پیششون رفتـم و بعد یه شـرح حال دقیق،یه قرص شیشه ای رنگ رو داخل یه ظرف انداخت و توش آب ریخت و هم زد و داد دستم! و گفت: سه روز متوالی هر روز یه قاشق مرباخـوری مصرف کن و مابقیشو بنداز دور،و یک ماه بعـد بیا!اینقد هول بـودم که یادم رفت بپرسم قرصِ چی هست!خیلی نگران بودم که بخورم یا نه ولــــــی چون چاره دیگه ای نداشتم مصرف کـردم...فعلا واسه گفتن نتیجه نهایی خیلی زوده ولی احساس میکنم از اون موقع به اینور نفخم شدیدتر شده،البته فقط احساس میکنم!!!!
هومیوپاتی رو خیلی خیلی تعریف میکنن و داروهایی ک استفاده میشه کاملا گیاهی هست،راستشو بخواید خیلی امیدوار بـودم،دکتری ک پیشش میرم رو خیلی ها تایید کردن ولی از اخلاق دکترم خوشم نیومد!!!
فک میکنم دکترم مسئله بیماری منو زیاد جدی نگرفت،چون به یه ماه بعد وقت داد،این یه ماه رو واقعا نمیدونم چجور تحمل کنم:(
درهـر حال 7 دیـماه وقت دومین ویزیتمه و میخوام نتایج رو اینجابنویسم
من از مهر به اینور ک دانشگاهم شروع شده وضعیتم بدتر شده،چون تـرم آخر هستم و بعد اتمام دانشگاه طرحم شروع میشه،استرسم شدید شده،از یه طرف میخوام بلافاصله طرحمو شروع کنم و از طرف دیگه نمیخوام برم طرح و باز آبروریزی به بار بیاد....
میخوام فردا پرس و جو کنم و یه دکتر خوب برا طب سوزنی پیدا کنم و بـرم پیشش
بــــــچه ها خواهشاً برام دعا کنید

شـــــرایط روحی خیلی بدی دارم،افسردگی گرفتم و شبها ب خاطر ناراحتی و حالت بختکی ک بهش دچار میشم نمیتونم بخوابــــــم
امیدوارم همه ی بچه های مبتلا به IBS هر چه زودتر شفا پیدا کنن و به امید اونروزی که اینجا خبر خوب شدنم رو تایپ کنم