آشنا نوشته است:
omidvaram نوشته است:
بیان نظریّة استاد آیت الله علّامه سیّد حسن ضیائی در درمان آی بی اس
مواردی که باید پرهیز شود:
1. ...
.
.
10. ....
اگر قرار باشد یک استاد برای نظریه اش، دلیل ، مدرک ، اثبات و یا نتایج یک تحقیق را نیاورد . استاد شدن چه آسان؟!!
دوست عزیز من الان سه ساله دارم با این مریضی می جنگم(قبلا هم این مشکلو داشتم ولی اینقدر حاد نبوده) طوری زندگیمو به بازی گرفته که خونه نشین شدم با دکترای زیادی هم برخورد داشتم که نه تنها بهم کمکی نکردن بلکه همشون با گوشه کنایه هایی که بهم زدن روح و روانمو درگیر صحبتهای مزخرف خودشون کردن به نظر من بعضی از پزشکهای ما واقعا مشکل دارند بارها شده از رفتنم پیش پزشک پشیمون شدم و کلی گریه کردم و افسرده شدم نه تنها بیماری بهم فشار آورده که حرفها و برخوردها و نگاههای بد اونها هم حالمو بدتر کرده اصلا بعضیهاشون گوش نمیدن تو چی میگی اعتراض هم که میکنی عصبانی میشن آیا شما به هر پزشکی که مراجعه می کنی بهت دلیل و مدرک نشون میدن اول نظرشون بهت ثابت می کنند بعد دارو رو برات تجویز می کنند من که تو عمرم همچین پزشکی ندیدم شما و بقیه مختار هستید تو انتخاب پزشک و تو انتخاب روش درمانتون من علامه ضیایی رو تا حالا تو عمرم از نزدیک ندیده و نمیشناسم و فکر نکنم هیچ وقت بتونم ایشون از نزدیک ملاقات کنم(فقط بعضی از فیلمها و فایلهای مربوط به ایشون دیدم و مطالعه کردم و تنها راه شناخت ایشون برای من همین بوده و هست)به هیچ کس هم پیشنهاد نمی کنم که از روشهای درمانی ایشون استفاده کنند فقط به خاطر فشاری که بیماری روی من و روی روال عادی زندگیم وارد کرده به دنبال روش درمان ایشون رفتم تا جایی هم که میدونم ایشون پزشک هستند و در رابطه با طب اسلامی و سنتی تحصیل کردند بیشتر از این هم نمیدونم هیچ کسی رو تشویق به امتحان این روش درمان نمی کنم چون این کارو درست نمیدونم هر کس هر روش درمانی رو که میخواد امتحان کنه اول باید راجب اون و راجب پزشکش تحقیق کنه و نباید خودسرانه اقدام کنه همونطور که خودم این کارو کردم و می کنم من چون راهی رو پیدا کرده بودم و میدونستم دوستان مثل من از این بیماری لعنتی عذاب میکشند به همه اعلام کردم چون گفته بودم که هر راهی برای درمان پیدا کنم در اختیارتون قرار میدم خواهش میکنم از همه ی دوستان هر روشی رو برای درمان میخوان امتحان کنند ابتدا در موردش تحقیق کنند در مورد داروهای گیاهی تاریخی که از تولید و فروش اونها میگذره داروی گیاهی نباید زیاد مونده و کهنه باشه چون مقدارش مشخص نیست در استفاده از اونها باید دقت کرد مدت زمان مصرفش باید دونست که تا چه مدت و چه میزان باید مصرف کرد چون داروهای شیمیایی دوز مشخص دارند مقدار مصرفشون مشخصه اما گیاهی ها اینطور نیست لطفا در مورد این موارد و هر چی که به ذهنتون میرسه مطالعه و تحقیق کنید و خودسرانه مصرف نکنید تا خدای نکرده مشکلی به مشکلاتتون اضافه نشه یا خدای نکرده بیماریتون حادتر نشه من 34 روزیکی از روشهای درمان آی بی اس علامه ضیایی رو استفاده کردم و در طول درمان هر روز که میگذشت به مرور زمان مشکلاتم کمتر میشد یبوستم خوب شده بود ریفلاکسم درمان شده بود مشکل پشت سر هم دستشویی رفتنم خوب شده بود نفخم خوب شده بود (گاهی که دستورات علامه رو رعایت نمی کردم حالم بد میشد ولی با رعایت دوباره ی اونها به مرورخوب میشدم )داشتم درمان میشدم و از روزهای شیرین حال خوب لذت میبردم که مشکلی دیگر که ربطی به آی بی اس نداشت برام پیش اومد و به ناچار به پزشک مراجعه کردم و چون در اینترنت خونده بودم که نباید داروی شیمیایی و گیاهی رو همزمان مصرف کرد و خطرناک هست به خاطر حاد شدن مشکلم مجبور شدم درمان آی بی اس رو قطع و نیمه کاره رها کنم و درمان مشکلم به روش شیمیایی رو شروع کنم و امیدوارم دوباره بتونم درمانمو شروع کنم .
التماس دعا