انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:44 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 64 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه اسفند 23, 94 12:19 pm 
آفلاین
کاربر فعال

پرسشنامه

پیوست ها:
۲۰۱۶۰۳۱۳_۱۰۱۳۳۸-1.jpg
۲۰۱۶۰۳۱۳_۱۰۱۳۳۸-1.jpg [ 21.56 KiB | 3599 بار مشاهده شده است ]

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 23, 94 12:20 pm 
آفلاین
کاربر فعال

پرسشنامه

پیوست ها:
۲۰۱۶۰۳۱۳_۱۰۱۳۴۶-1.jpg
۲۰۱۶۰۳۱۳_۱۰۱۳۴۶-1.jpg [ 18.37 KiB | 3599 بار مشاهده شده است ]

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 23, 94 12:21 pm 
آفلاین
کاربر فعال

پرسشنامه

پیوست ها:
۲۰۱۶۰۳۱۳_۱۰۱۴۰۷-1.jpg
۲۰۱۶۰۳۱۳_۱۰۱۴۰۷-1.jpg [ 21.05 KiB | 3599 بار مشاهده شده است ]

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 23, 94 12:22 pm 
آفلاین
کاربر فعال

پرسشنامه

پیوست ها:
۲۰۱۶۰۳۱۳_۱۰۱۴۱۳-1.jpg
۲۰۱۶۰۳۱۳_۱۰۱۴۱۳-1.jpg [ 16.72 KiB | 3599 بار مشاهده شده است ]

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 23, 94 12:25 pm 
آفلاین
کاربر فعال

پرسشنامه

پیوست ها:
۲۰۱۶۰۳۱۳_۱۰۱۴۲۴-1.jpg
۲۰۱۶۰۳۱۳_۱۰۱۴۲۴-1.jpg [ 20.18 KiB | 3599 بار مشاهده شده است ]

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 23, 94 12:30 pm 
آفلاین
کاربر فعال

پرسشنامه
منبع: کاندیدا آلبیکانس(باکتری دو چهره)
دکتر ایرج نوروش

پیوست ها:
۲۰۱۶۰۳۱۳_۱۰۱۴۳۳-1.jpg
۲۰۱۶۰۳۱۳_۱۰۱۴۳۳-1.jpg [ 27.92 KiB | 3599 بار مشاهده شده است ]

عنوان پست: دکتر اریون تراس
پستارسال شده: دوشنبه اسفند 24, 94 7:35 am 
آفلاین
کاربر فعال

ادامه مطلب دکتر اریون تراس:
او در حین بازدید از بیماران با یک مرد نحیف ظاهرا مسن که چهل سالی بیش نداشت و ظاهرا در حال مرگ بود برخورد نمود. هیچکدام از متخصصین بیمارستان نتوانسته بودند علت بیماری او را تشخیص دهند. دکتر تراس از روی کنجکاوی از بیمار پرسید آخرین بار که احساس سلامتی کامل می کرده، در چه زمانی بوده است. بیمار پاسخ داد شش ماه قبل در سلامت کامل به سر می برده تا اینکه انگشت خود را می برد و آنتی بیوتیک هایی در پی تجویز پزشگ خود مصرف می نماید. مدت کوتاهی متعاقب مصرف آنتی بیوتیک ها به اسهال مبتلا شده و بعد از آن سلامتی او مختل می شود. از طرفی او می دانست که کاندیدا فرصت طلب است و رشد خوبی در بیماران ضعیف و رنجور دارد، او اکنون متحیر از این بود که مبادا مسأله بالعکس باشد. یعنی اینکه کاندیدا ممکن است در واقع مسبب ضعف و رنجوری بیمار شده باشد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: دکتر اریون تراس
پستارسال شده: دوشنبه اسفند 24, 94 7:39 am 
آفلاین
کاربر فعال

او قبلا خوانده بود محلول پتاسیم آیوداید(Potassium iodide) می تواند حمله کاندیدایی به خون را درمان کند. بنابراین او شش قطره محلول لوگول(Logol`s solution) چهار بار در روز به بیمار تجویز کرد و بیمار بزودی سلامت کامل خود را بازیافت. پس از گذشت مدتی زن بیماری با بینی ذکام و گرفته، سردرد ایزایی، التهاب مخاط واژن و افسردگی شدید به دکتر تراس مراجعه می کند. با کمال تعجب تمام مشکلات زن بیمار با درمان کاندیدایی برطرف می گردد. چندی بعد او زن بیمار دیگری را که به مدت شش سال به زوال عقلی زودرس(شیزو فرنیک) مبتلا شده بود و صدها شوک الکتریکی و انبوهی دارو جهت درمان به او تجویز گردیده بود، مورد معاینه قرار داد. او معالجه را با یک واکسن کاندیدا جهت درمان حساسیت سینوس زن آغاز کرد، به زودی بیمار از نظر روانی و جسمی بهبود؛ و مجددا سلامت خود را بازیافت. از آن تاریخ به بعد دکتر تراس آن دسته از بیماران خود را که کوچکترین علائمی از کاندیدا بروز می دادند تحت درمان کاندیدایی قرار می داد. بسیاری از بیمارانش پس از درمان از اغلب عوارض غیرمعمول نظیر مشکلات قاعدگی، ناتوانی در یادگیری، توهم و گوشه گیری، تصلب(انقباض) متعدد و بیماری های سیستم ایمنی خودکار نظیر بیماری کراون(crohn`s disease) و سل پوستی به طور چشمگیری رهایی می یافتند. دکتر ایرج نوروش

ارسال نمی شد دو قسمت فرستادم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اسفند 24, 94 8:32 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من مطالبی که فرستادید و خوندم..
من هم دقیقا بیماریم با خوردن انتی بیوتیک برای عفونت معده به مدت دو هفته و روزی نزدیک 17 تا انتی بیوتیک شروع شد...متاسفانه قبلش اصلا اذیت نبودم و فقط برای چک اپ رفتم ازمایش که کاش اصلا نمیرفتم....
هر دفعه انتی میخورم به شدت اوضاعم خراب میشه و اخرین دفعه هم اسهال شدید شدم که کازم به بیمارستان کشید...
با پروبیوتیک خیلی خوب میشم.......
چه جالب من هم همیشه میگفتم مسلما اعصاب و روان و استرس چه ربطی داره اخه؟البته دوستان ال جی منظورم نیست.اونها شرایطشون فرق میکنه و من خیلی در جریان نیستم.
بحثم روی ای بی اس هاست.
چرا روده نباید عصبش درست کار کنه؟مسلما یه موزدی هست توی روده که باعث میشه این اخلال به وجود بیاد...
استرس شاید عامل به وحود اوردنش در بعضی اشخاص باشه اما دلیلش نیست.استرس شاید تشدید کنندش باشه اما بازم دلیل ای بی اس نیست...
. چقد خنده داره به ادم میگن فکرتو عوض کن تا ای بی ت خوب بشه...
عوض کردن فکر فقط شرایط تحمل ای بی رو اسونتر میکنه ولی مشکل سرجاشه....
متاسفانه بیشتر بخش های انحمن شده راهکار برای مقابله با استرس و خود سازی و ...
هر بیماری مزمنی روح ادمو داغون میکنه و فکر ادم درگیرش میشه...توی تمام انحمن ها ی بیماری مزمن برید همشون میگن باید روحیه قوی باشه تا بتونید بر بیماری غلبه کنید
این برای هر بیماری صداق هست...
من خودم خیلی در قبل ای بی ادمی بودم که برای هر مشکلی تا چاره پیدا نمیکردم ول کن نبودم توی دانشگاه نسبت به خیلی از دوستام روحیه قوی داشتم...
خیلی ناراحت میشم بچه های ای بی اس رو متهم به ضعیف بودن و ... میکنند.
توی همه بیماری ها ادم های مختلف درگیر میشن...با شرایط روحی مختلف...
اینارو اینجا گفتم تا بگم به نظر من این بیماری منشا غیر از استرس داره...
چرا خیلی ها با پروبیوتیک مشکلشون حل میشه/؟یا حداقل واگنش نشون میدن؟
اینکه بعضیا جواب نمیدن خوب به هزار دلیل پروبیوتیک هاست....
چرا بعضی ها با پیوند مدفوع خوب میشن؟؟؟؟؟
چرا ریفاکسیمین روی بعضی ها اینقدق خوب جواب داده؟
..........................................................................................
اما در مورد کاندیدا شاید یکی از مواردی باشه که مشکل مارو حل میکنه...
اما چرا کاندیدا باعث نمیشه مشکلات شدید تری ایجاد بشه؟
یعنی هیچ ضرری به بدن نمیرسونه؟؟؟
ای بی فقط اذیت کننده است اما هیچ خطری برای شخص ندارد...
ایا کاندیدا هم هیچ خطری رو متوجه شخص نمیکنه/؟
..........................................................................................
حتی اگه فرض کاندیدا درست باشه دکتر خاصی توی ایران وجود داره که تحت نظر اون شخص بتونیم کاندیدا رو از بین ببریم؟
ممنون از زحمت هایی که کشیدی و تایپ میکنی...

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اسفند 24, 94 2:14 pm 
آفلاین
کاربر فعال

خواهش می کنم نرگس جان، من کاری نکردم، این که دکتری در ایران هست که کاندیدا رو بشناسه به نظر من نیست مگر اینکه بعد از این پیدا بشه، دکتر نوروش استاد تمام رشته حسابدارین و در دوران کودکی سینه پهلو می کنن و دکتر خانوادگیشون انواع آنتی بیوتیک ها رو براشون تجویز می کنن و بعد مشکل گوارشی و سالها دارو و سالها بعد علتشو متوجه میشن و درمان میشن و تحقیق و مطالعه می کنن و برای کمک به کسانی که اونها هم مشکلات این چنینی دارن این کتاب رو می نویسن
"گام چهارم: اگر پزشک خوبی سراغ دارید که علائم کاندیدا را به خوبی می شناسد و قادر به معالجه آن می باشد جهت مشاوره در تشخیص و درمان به او مراجعه کنید" کی با پیوند مدفوع خوب شده؟ یعنی منظورم اینه که سراغ دارین؟ این که کاندیدا هیچ ضرری به بدن نمی رسونه این طوری نیست خوب الان جوونیم، مطمئنا وقتی کهنه بشه عوارضشم بیشتر میشه، من خودم الان پرهیزایی که گفتم و دارم انجام میدم قبلا عاشق شیرینی بودم اما الان نمی خورم قبلا با شیرینی احساس بهتری داشتم اما الان که رژیممو عوض کردم با عسل نفخ می کنم قبلا سیر می خوردم داغون بودم الان دیگه می خورم

"این بدان معنی نیست که شما در آستانه مرگ قرار گرفته اید. برعکس کاندیدا به ندرت قادر است انسان را از پای درآورد. اما رشد بیش از حد آن، یعنی اینکه سیستم ایمنی بدن شما در حال مبارزه بی امان برای تحت کنترل درآوردن کاندیدا می باشد. مبارزه ای که نیروی ایمنی را کاهش داده و صدمات زیادی بر سلامت شما وارد می سازد.....دکتر نوروش"

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 64 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com