انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:23 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 64 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه فروردین 6, 95 7:10 am 
آفلاین
کاربر فعال

شرح حال خانم مارگارت:
بهم ریختگی و اختلال هورمونی
برای کنترل قاعدگی های بسیار شدید(10 روز پریود و 6 تا 8 روز فاصله و تکرار آن متناوبا، ضعف و بیحالی و خونریزی شدید در دوره پریود) در 14 سالگی درمان هورمونی من آغاز گردید. از آن هنگام به خاطر این مساله یا کنترل بارداری یا یائسگی تحت درمان هورمونی قرار داشتم..............چند سال قبل من مطلبی درباره کاندیدا در مجله Best مطالعه کردم به دنبال آن برای مطالعه بیشتر به اینترنت و مراجع دیگر در این زمینه مراجعه نموده و بلافاصله یک پرهیز غذایی برای جلوگیری از رشد بیشتر کاندیدا را شروع کردم همچنین از تنقیه و پی سیلیوم برای راندن کاندیدا از روده ها استفاده نمودم. به دنبال این اقدام احساس خیلی بهتری داشتم اما به هرحال هنوز هم روحا کسل و غمگین هستم......ضمنا در پی مطالعه مقاله ای در اینترنت که برای نابودی سلولهای قارچ برفکی و افزایش توان سیستم ایمنی مصرف اکیناسیا(Echinacea) را تجویز کرده بود به مصرف آن پرداختم. از فوریه سال 2001 در سه روز اول هر هفته اکیناسیا مصرف می کنم. همچنین جین سنگ(Ginseng)، ویتامین ب کمپلکس، صبر زرد(Aloe vera) و روغن گیاه مرغ چتری(Starflower oil) را جایگزین داروهای شیمیایی درمان هورمونی کرده ام. اکنون 6 ماه است سلامت خود را بازیافته ام و برای اولین بار پس از سالها سرحال و بانشاط شده ام.....کاندیدا آلبیکانس

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: واکنش هرکس هایمر
پستارسال شده: شنبه فروردین 7, 95 7:40 am 
آفلاین
کاربر فعال

واکنش هرکس هایمر(عکس العمل مرگبار)
این نامی است که به مشکلات خاص پدید آمده و تدریجی در برخی افراد که به موازات افزایش در مصرف نیستاتین بروز می کند اطلاق گردیده است. این مشکل تنها با مصرف نیستاتین بروز نمی کند بلکه در اثر مصرف هر دارویی که به طور موثر ارگانیزم های کاندیدا را به هلاکت می رساند مشاهده می گردد. هر چه دارو اثربخش تر باشد احتمال وقوع این مشکلات بیشتر می شود. در برخی افراد با افزایش تدریجی در مصرف نیستاتین، در حد معینی از مصرف افزایش ناگهانی در شدت علائمی که در حال درمان هستند مشاهده می گردد. علاوه بر آن گاهی اوقات سردرد، خستگی، افسردگی و علائمی شبیه آنفولانزا نیز ممکن است تظاهر نماید. این علائم به طور حتم به علت افزایش زیاد و ناگهانی در تولید سموم کاندیدایی اتفاق می افتد. نیستاتین با بی رحمی کامل میکروبهای کاندیدا را کشته و در آزمایشهای آزمایشگاهی می توان مشاهده نمود که جدار سلول کاندیدا آلبیکانس تجزیه شده و سم کاندیدایی نگهداری شده در آن آزاد می گردد بنابراین اگر مقدار زیاد کاندیدا به هلاکت رسند مقدار زیادی سم کاندیدایی از لوله گوارش به داخل جریان خون جذب شده و می توان علائم مرگباری را در نقاط مختلف بدن ظاهر نماید.....دکتر ایرج نوروش

بالا

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 9, 95 8:15 am 
آفلاین
کاربر فعال

گامهایی برای درمان
اگر این قضیه کبری و صغری را بپذیریم که کاندیدا ممکن است معلول اختلال اندوکرین باشد، برای خلاصی از شر همیشگی کاندیدا متوقف کردن این اختلاف و عدم توازن است. ذیلا گامهایی برای مقابله با کاندیدا ارائه گردیده است.
گام اول: از آنجایی که کاندیدا هرگونه اختلال اندوکرین را تشدید می کند، از رشد بیش از حد آن باید کاسته شود. درمان کلاسیک چهاروجهی کاندیدا روشی برای این کار است:
1- از مصرف مواد غذایی غیر مجاز و ممنوعه و همچنین مواد آلرژی زا اجتناب ورزید.
2- از ضد قارچ برای نابودی کاندیدا استفاده کنید، جایگزین های گیاهی خوبی هم وجود دارند.
3-به رشد مجدد جمعیت باکتری های مفید لوله گوارش، مثل اسیدوفیلوس بپردازید.
4- مکمل ها و ویتامین هایی که برای ارتقا سیستم ایمنی لازم است بر رژیم غذایی خود بیافزایید

گام دوم: به اینکه چگونه سیستم اندوکرین خود را مختل کرده اید بیاندیشید. اگر بهم ریختگی و اختلال ادامه یابد( مثلا اگر به مصرف قرص های ضد بارداری و نظائر آن ادامه دهید،) شما احتمالا سلامت خود را باز نخواهید یافت.

شش گامه می نویسم بقیشم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 9, 95 10:26 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام نورا جان چند تفر تصمیم گرفتیم تست کنیم...
مواد ممنوعه رو میشه بگی؟
ضد قارچ نیستا بنظرم گفتی کشنده است ولی باز گفتی چون جذب نمیشه پس اسیب نمیزنه.
چه پروبیوتیکی پیشنهاد میکنی؟
خودت چه مولتی ویتامینی مصرف میکنی که اذیتت هم نمیکنه؟
این مواردو تا چه مدت باید ادامه داد و اثراتش و از کی مشاهده میکنیم؟
نیستا چه دوزی و چطور مصرف بشه؟
ممنون میشیم اگه خودت بلدی جواب بدی یا از استادت بپرسی؟
بیشتر اینکه چه مدت جواب میده؟ممنون عزیزم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 9, 95 10:54 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

نورا جان شما فقط نفخ کردید علایم دیگه ای ندیدی؟
تا چند روز تصمیم داری مصرف کنی،ُ؟
ایا پرو و مکمل رو باید همزمان با نیستاتین مصرف کرد؟

بالا

عنوان پست: رژیم ضد کاندیدا
پستارسال شده: دوشنبه فروردین 9, 95 1:54 pm 
آفلاین
کاربر فعال

رژیم ضد کاندیدا

پیوست ها:
1.jpg
1.jpg [ 29.47 KiB | 3301 بار مشاهده شده است ]

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 9, 95 1:58 pm 
آفلاین
کاربر فعال

رژیم ضد کاندیدا

پیوست ها:
2.jpg
2.jpg [ 29.95 KiB | 3300 بار مشاهده شده است ]

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 9, 95 2:27 pm 
آفلاین
کاربر فعال

رژیم ضد کاندیدا

پیوست ها:
3.jpg
3.jpg [ 28.83 KiB | 3298 بار مشاهده شده است ]

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 9, 95 2:47 pm 
آفلاین
کاربر فعال

نرگس جان اینها رژیم ضد کاندیداست اما الان که ایام عیده من خودم حسابی آجیل خوردم در صورتی که فقط تخم کدو رو میشه خورد و بادوم اونم خام، بله نیستاتین کاندیدا رو می کشه اما حتما باید پروبیوتیکم باهاش مصرف بشه چون کاندیدایی که تو غذا و هوا هست دوباره وارد بدن میشه و همون وضعیت، اونم با این آلودگی هوای شهرهای بزرگ مخصوصا تهران که دیگه هیچی من خودم سه مدل پروبیوتیک تا حالا پیدا کردم فمی لاکت که اکثر داروخونه ها دارن، یو موگی و فوربیوکپ که از یه داروخونه تو انقلاب خریدم، اما به نظرم فوربیوکپ از همش بهتره، من یه هفته هم کتوکونازول خوردم اما کتوکونازول ریسک هپاتیت داره نخوردم وقتی اونو خوردم دقیقا عوارض شبیه آنفولانزا و سر درد و گرفتم اما نیستاتین خوبه، من نیستاتین و از 26 اسفند خوردم وقتی خوردم شکمم صدا می داد سه روز اول، بعد بهتر شد قرص 500000 واحدشو از داروخونه خریدم به فاصله 6 ساعت می خورم بعد از غذا، یه چیز دیگه این بود تو این مدت دو سه بار خفیف حس کردم یک ثانیه قلبم تند زد، من الان مولتی ویتامین نمی خورم اما شرکت نیچر مید خوبه قبلا می خوردم خوب بود اینکه چه مدت جواب میده دکتر نوروش سه ماه درمانش طول کشیده، بزار بعد از تعطیلات که رفتم دانشگاه ازشون خواهش می کنم یه روز بیاد جواب سوالارو بده یا اینکه خودم می پرسم میام میگم من خودم هر بار ازشون سوال کردم خیلی خوب توضیح دادن با اینکه مشغله های دیگه دارن و استاد راهنما هستن، تو سایتا که نوشته بود 14 روز که حداقلشه اما پودرش که نیست نمی دونم به جابر ابن حیان سفارش بدیم تولید می کنه یا نه؟! در هر صورت این کاندیدا خیلی فرصت طلبه و مقاوم

بالا

پستارسال شده: سه شنبه فروردین 10, 95 8:12 am 
آفلاین
کاربر فعال

گام سوم: اگر نمی توانید به عاملی بیاندیشید که موجب کاندیدا در شما گردیده است. به بخش اول پرسشنامه فصل اول این کتاب جهت یادآوری انواع عوامل زمینه ساز مراجعه کنید.
گام چهارم: اگر پزشک خوبی سرغ دارید که علائم کاندیدا را بخوبی می شناسد و قادر به معالجه آن می باشد جهت مشاوره در تشخیص و درمان به او مراجعه کنید. از این پیش فرض که سطح استروژن شما به خاطر اینکه زن هستید و در سن 40 سالگی قرار دارید پائین است، اجتناب ورزید، به خاطر داشته باشید استروژن بالا خطر سرطان را به همراه دارد.
گام پنجم: اگر به این مساله پی بردید که آمالگام جیوه ای پرکردگی دندان شما در حال سمی کردن سیستم است، مطمئن شوید که رویه درستی را برای خارج کردن تمامی ذرات جیوه از بدن خود دنبال می کنید. اگر همه این مواد مولد سم از بدن شما خارج نشود تعویض پرکردگی دندانها به تنهایی نخواهد توانست بهبودی مورد انتظار را به شما بازگرداند. فقر هرگونه مواد معدنی در بدن مانع خروج جیوه می شود، بنابراین باید به مداوای اینگونه فقر مواد معدنی پرداخت. پس از تعویض پر کردگی ها با مواد غیر جیوه ای و مداوای فقر مواد معدنی باید جیوه را از خون و محوطه گیرنده ها خارج ساخت.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 64 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com