|
شرح حال خانم مارگارت: بهم ریختگی و اختلال هورمونی برای کنترل قاعدگی های بسیار شدید(10 روز پریود و 6 تا 8 روز فاصله و تکرار آن متناوبا، ضعف و بیحالی و خونریزی شدید در دوره پریود) در 14 سالگی درمان هورمونی من آغاز گردید. از آن هنگام به خاطر این مساله یا کنترل بارداری یا یائسگی تحت درمان هورمونی قرار داشتم..............چند سال قبل من مطلبی درباره کاندیدا در مجله Best مطالعه کردم به دنبال آن برای مطالعه بیشتر به اینترنت و مراجع دیگر در این زمینه مراجعه نموده و بلافاصله یک پرهیز غذایی برای جلوگیری از رشد بیشتر کاندیدا را شروع کردم همچنین از تنقیه و پی سیلیوم برای راندن کاندیدا از روده ها استفاده نمودم. به دنبال این اقدام احساس خیلی بهتری داشتم اما به هرحال هنوز هم روحا کسل و غمگین هستم......ضمنا در پی مطالعه مقاله ای در اینترنت که برای نابودی سلولهای قارچ برفکی و افزایش توان سیستم ایمنی مصرف اکیناسیا(Echinacea) را تجویز کرده بود به مصرف آن پرداختم. از فوریه سال 2001 در سه روز اول هر هفته اکیناسیا مصرف می کنم. همچنین جین سنگ(Ginseng)، ویتامین ب کمپلکس، صبر زرد(Aloe vera) و روغن گیاه مرغ چتری(Starflower oil) را جایگزین داروهای شیمیایی درمان هورمونی کرده ام. اکنون 6 ماه است سلامت خود را بازیافته ام و برای اولین بار پس از سالها سرحال و بانشاط شده ام.....کاندیدا آلبیکانس
_________________ GOD IS LOVE
|