parvaz نوشته است:
شما رو به خدا خواهش میکنم جواب من رو بدید..این درمان قطعیه؟تا چه مدتی باید این نسخه رو ادامه بدیم؟کسی هست که بعد از انجام این نسخه کاملا درمان شده باشه و دیگه نیازی به ادامه درمان نباشه؟
پرواز جان من خودم چند ماهه که این نسخه رو شروع کردم.دوستمون هم از پزشک طب سنتی سوال کردن و گفتن مصرف طولانی مدت این نسخه هیچ اشکالی نداره.همونطور که تو عنوان این بحث نوشتم نظرم در مورد این درمان بیشتر کنترل هست تا درمان چون هنوز طولانی مدت مصرف نکردم تا نتیجه درمانی قطعی بدم.اگه دارویی به بازار بیاد که نوید درمان کامل ای بی اس رو بده حتما تهیه میکنم اما مساله اصلی و منطقی که من برای مصرف این داروهای گیاهی و توصیه اونها به دوستانم دارم چند چیزه:
1)در مورد این روش دو راه پیش روی منه:استفاده کردن و نداشتن درصد بالایی از علایم ازار دهنده و یا استفاده نکردن و ادامه ی درد جسمی و ناراحتی روحی
که من شخصا ترجیح میدم استفاده کنم
2)راحت بودن این روش وعملا با صرف زمان ناچیز(اون 4 تا گیاهو هر کدوم یه فنجان مخلوط کردم ریختم تو یه ظرف شیشه ای در بسته 1 قاشق صب و 1ق چ شب دم میکنم میخورم)
3)کارآمد بودن این روش(13 سال هر روشی فکرشو بکنید امتحان کردم دریغ از یه تغییر کوچیک!!!! )
4)کم هزینه بودن (گفتم 15 تومن دادم واسه 1 ماه اما 2 _3 ماهی جواب داد!! __ من این 13 سال دو سالشو هر دو هفته رفتم تهران پزشک طب سنتی هر بار کلی دارو و مواد غذایی هزینه بر تجویز میکرد کلی هم هزینه پولی و زمانی رفت و امدم میشد_قبلش انقد پیش متخصص گوارش های مختلف رفتم که حسابش از دستم در رفته فک کنید ویزیت به کنار هر کدوم یه مشما قرص که بعضی قرصا هم خارجی و گرون و نایاب بودن تجویز میکردن اما هیچ اثری نداشت ازمایشای کامل چندین و چند باره که بماند.......!!__ یه دوره کامل طب سوزنی رفتم که کوچکترین تاثیری نداشت..بقیه موارد هم بماند..!! حالا اینکه 4 تا داروی گیاهی بتونه به زندگی عادی برم گردونه برام مثل معجزه اس)
5)عوارض نداشتن این روش(وقتی داروهای ضد افسردگی مصرف میکردم هم حالم بهتر شد البته کمتر از حالا اما عوارض زیاد داشت اوایل روزی 12 تا 18 ساعت هم میخوابیدم که یکی دو هفته بعد کمتر شد اما در کل خوابمو زیاد کرد.یک روز که به هر دلیل مصرف نمیکردم سرگیجه تهوع تاری دید و لرزش پیدا میکردم. انتی بیوتیک هم که یه مدت مصرف کنم بعدش هم بیرون روی شدید پیدا میکنم هم مشکل هضمو ..
این گیاها تنها پیامدی که دارن یکم اضافه وزنه که باید حواستون باشه و کنترلش کنید چون خاصیت نشاط اور و اشتها آور دارن همین.!)
باوجود همه این حرفا هر کس خودش میتونه تصمیم بگیره دوست داره این روشو امتحان کنه و بنظرش روش مناسبی هست یا نه.من پزشک نیستم و فقط تجربه شخصیمو براتون گفتم تو اینترنت سرچ کنید یا از افراد متخصص سوال کنید و تصمیم بگیرید
آرزومه همه سلامت و راحت باشیم