انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:08 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 64 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Baking soda
پستارسال شده: شنبه خرداد 15, 95 2:47 pm 
آفلاین
کاربر فعال

یکی از راهای درمان کاندیدا که توی سایتای خارجی دیدم درمان با جوش شیرین هست که توضیح داده اگر مشکل قلبی و .. نداشته باشید،مقدار و نحوه مصرفش رو و نوشتن که تو محیط اسیدی باکتری رشد نمی کنه و توی محیط قلیایی قارچ رشد نمی کنه، اما تو سایتای ایرانی مضرات جوش شیرین رو نوشتن، اما چیزی که مشخصه اینه که خون افراد سالم متعادله نه اسیدی نه باز

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 27, 95 3:01 pm 
آفلاین

سلام و خسته نباشید بابت مطالبتون .مطالب مفیدی بود و احتمالا با مشکل من هم مربوط باشه چند تا سوال داشتم یکی در مورد کتابی که معرفی کردین ایا میشه گیرش اورد و یکی موثر ترین مواد غذایی و گیاهی برای درمان این مشکل ممنون از راهنماییتون

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 27, 95 9:24 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام خواهش می کنم، این کتاب رو من از خود استاد گرفتم، فک نمی کنم باشه، همه اون گیاها که تو رژیم ضد کاندیدا هستن موثرن اما موثرترینشون به نظر من زنجبیله وقتی در مورد کاندیدا و مقالات تحقیقی هم سرچ کنید عکس زنجبیل رو می بینید و با این گیاها محیط دستگاه گوارش برای رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس مهیا میشه و خوردن ماست و کفیر و پروبیوتیک تا جمعیتشون زیاد شه در رقابت با کاندیدا و استفاده از مکمل و ویتامین برای ارتقا سیستم ایمنی

بالا

عنوان پست: گیاهان ضد نفخ
پستارسال شده: جمعه تیر 11, 95 9:42 am 
آفلاین
کاربر فعال

بو مادران، مریم گلی، زنیان، بهمن پیچ، نعنا و ... هر کدوم از این گیاها چندین خاصیت دارن مثلا مریم گلی علاوه بر خاصیت ضد عفونی کننده، قند خون رو هم کاهش می ده

بالا

پستارسال شده: شنبه تیر 12, 95 10:38 am 
آفلاین
کاربر فعال

Nigella sativa will improve your immune system when taken properly. Nigella sativa is also known as black cumin, black seeds, kalonji, haba al-baraka (Arabic) and gizhah (Arabic). For over 2000 years people in the Middle East used this miraculous seed to cure everything from headaches to acne. Only recently did the world stand up to notice that this miraculous and healing remedy had more benefits than to cure just migraines.

There have been more than 250 studies done to show the efficacy of Nigella sativa. Recently in the news we have been hearing more and more about its effect on pancreatic cancer. Besides pancreatic cancer, breast, colon and prostate cancers have also been studied and shown positive results. Nigella has more than 100 chemical compounds and some of the ingredients are yet to be discovered and identified.

Drs. Ek-Kadi and Kandil at I.I.M.E.R. Panama City, Florida in 1986 investigated how Nigella sativa affected the immune system. They studied a group of human volunteers who were given 1 gram of Nigella sativa twice a day

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 13, 95 2:59 am 
آفلاین
کاربر فعال

لطفا در مورد هر کدوم از موارد با پزشک مشورت کنید، هیچ چیزی مثل تغذیه طبیعی و مصرف متعادل مواد غذایی نیست، مثل شربت عسل و لیمو تازه که جرعه جرعه نوشیده بشه، زنجبیل و سیر که مثل نیستاتین عمل می کنن و خیلی از گیاهای موثر، هر کدوم از داروهای شیمیایی عوارض دارن مثل مقاومت آنتی بیوتیکی یا هپاتیت و آسیب به کبد و ...

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 28, 95 6:10 pm 
آفلاین

متاسفانه زبان من خوب نیست اگه امکان داره خلاصه مطلبی که به زبان انگلیسی گذاشتین رو بنویسین ممنونم

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 30, 95 5:30 pm 
آفلاین
کاربر فعال

در واقع پژوهش ها نشون دادن که سیاه دانه باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی میشه، جینسینگ هم همین طوره اما خیلی گرونه پرسیدم کیلویی یه میلیون تومن، بره موم خاصیت آنتی میکروبیال داره و همین طور یه گیاهی در طب سنتیمون داریم به اسم گز علفی و گز انگبین که از قدیم برای درمان یبوست به کار می رفته در اثر نیش زدن حشره ای مخصوص به درخت بلوط ایجاد میشه و به نظرم خیلی جالبه

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 14, 95 5:59 am 
آفلاین

میشه بپرسم الان برنامه غذایی شما چطور هست من الان هم با باکتریها در گیرم ....عفونت ادراری هم با قارچ کاندیدا میخواستم بدونم چه رزیم غذایی باید داشته باشم ممنونم

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 15, 95 5:10 pm 
آفلاین
کاربر فعال

من الان با شکر مشکل دارم، کاندیدا خیلی مقاومه، گاهی سرکه سیب با عسل می خورم، گاهی دمنوش مریم گلی، بعضی وقتا دمنوش بابونه، تازگیم یه مقدار کمی بره موم از پرورش دهنده زنبور عسل گرفتم، ارده با شیره می خورم، زنجبیل می خورم، عسل می خورم، غذاها رو هم که اکثر غذاها رو می خورم، یعنی سعی می کنم این ماده های غذایی ضد کاندیدا رو در برنامه غذاییم داشته باشم، البته شوهرم میگه " حالا که علتش و فهمیدی و انقدر بهتر شدی رژیمتو یه مدت دیگه ادامه بده"، یعنی توی کشت آزمایشگاه مشخص شده عفونت ادراری با قارچ کاندیدا؟

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 64 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com