vida نوشته است:
آخه یبوست من بنظرم انقدی نیس ک من این همه درد رو تحمل کنم،من با خوردن الو و انجیر خیلی کنترلش میکنم،بنظرم ربطی ب معده درد م نداره
داروهای مصرفی؛
مبورین(کلوفکت) بمقدار زیاد،تاثیر زیادی احساس نکردم وقتی ک دلپیچه و نفخ کولون داشته باشم ی مقدار تاثیر داره
رابزول و بطور کلی خونواده پرازول ها ک همین الانم دارم مصرف میکنم
پانکراتین ک ی مدت اولایل مصرف کردم خیلی خوب بود ولی بعدش یبوست شدیدی گرفتم ک دچار خون ریزی شدم از شدت یبوست و با قطع کردن پانکراتین بعد چن روز یبوستم برطرف شد،بهمین دلیل دیگه نمیتونم مصرف کنم
دومپریدون ک قبل غذا میخورم برای تهوع م واقعا خوبه
امپول رانیتیدین ک بعد تزریق چن ساعت معده دردم اروم میشه ولی بعدش مجدد شروع میشه
پروبیوتیک دیلیست ک واقعا هیچ تاثیری حس نکردم
داروهای ضد افسردگی هم مدت کوتاهی استفاده کردم ولی بشدت برام خواب اور بودن،زندگی مو مختل کرده بود،نتونستم ادامه بدم
داروهای دیگه م قبل استفاده کردم مثه شربت معده و دایمیتیکون وکلیندیوم سی و.... ک هیچ کدام درمان کننده نبودن فقط طی مدت مصرف گاهی وقتا کنترل علایم میکردن
الان دکتر دیگه ای برام سونوگرافی نوشته،میگه شاید گرفتگی مجرای صفراوی یا اختلال لوزالمعده باشه
واقعا چیزی نمیتونم بخورم
زندگی مو بطور کل باختم،ب جایی رسیدم دعا میکنم سرطان باشه راحتم کنه نه اینطوری ک مدام درد میکشم و کسی نمیتونه کمکم کنه
ببخشین طولانی شد
اللهم اشف کل مریض
یبوست (حداقل در مواردی که من دارم) نشانه اسپاسم روده بزرگه
همین اسپاسم در روده کوچک هم اتفاق میوفته که یبوست ایجاد نمیکنه ولی باعث کند شدن حرکت غذا میشه و تخلیه معده رو به تعویق میندازه. بعضا پیش میاد که معده ام 4-5 ساعت تخلیه نمیشه و درد های عجیبی ایجاد میشه که سعی میکنم با قرص راینیتیدین کنترل کنم
الان یه سالی هست که کپسول کلوفک ریتارد ( نمونه خارجی مبورین) میخورم، فک میکنم تاثیرات خوبی داره و از جایی که قرص کم ضرری هست قطعش نمیکنم
توصیه می کنم نمونه خارجیش رو هم امتحان کنید.
رابزول رو نشنیدم ولی خواهش میکنم به شرکت دارو سازی توجه کنید (در صنعت دارو کار کرده ام و میدونم اوضاع از چه قراره)
من لانزو پرازول شرکت عبیدی رو مصرف میکنم
تا حالا پانکراتین مصرف نکردم ولی به
دلیلی که خواهم گفت به نظرم نیازی نیست
تا حالا حالت تهوع نداشتم، ولی خیلی وقتا که غذا از معده ام خارج نمیشه، احساس میکنم چیزی تو گلوم گیر کرده که خیلی حس آزار دهنده ایه، منظورتون از حالت تهوع همینه؟
چرا قرص راینیتیدین مصرف نمیکنید؟
با دارو های ضد اقسدگی مخالفم (نه به دلیل خواب آور بودن) البته خودم ضد افسدگی گیاهی طبیعی استفاده میکنم