|
| کاربر نیمه فعال |
|
|
سلام وقتتون بخیر اولا این رو بگم ک درکتون میکنم شما ibs نوع ال جی (بیاختیاری ) دارید ای کاش پروفایلتون رو ویرایش کنید (نوع ibsرو ویرایش کنید ) ولی در هر صورت من هم حدود 9 سال ال جی هستم تقریبا از 11 سالگی در حال حاضر 20 سالمه و دانشجو هستم هر روز مجبور بودم مدرسه برم و الان هم دانشگاه حرفی ک میخوام بزنم اینه راهکاری ک بخوام بدم ببینید بچه ها توی تنهایی اصلا همچین اتفاقی میفته اصلا شدت این ال جی شدن وقتی نمیدونستیم اینقدر زیاد بود جواب ؟خیر من هر روز با اجتماع در ارتباطم سال ها هم ال جی بودم مسخره شدم ، تحقیر شدم و... نمیخوام منفی بافی کنم درست هم نیست تجربیات تلخم رو بگم اینجا همه مون میدونیم چی کشیدیم یه بخش قضیه رو بگم دبستان بودم یکی از دوستام با صدای بلند توی کلاس میگفت خطاب ب من ک گوزیدم اصلا آبرو واسم نمونده بود من اجازه میدادم اونا تحقیرم کنن واقعا چرا مگه دست خودم مشکلی ک دست خودم نیست بخدا دست خودم نیست پس چیکار کنم توی هر پستی من این رو تکرار. میکنم باز شاید بگید خب برو پست مربوطه ن باید اینقدر تکرار بشه تا بشه ملکه ذهنتون یه حرفی زده میشه اینجا یا هر جای دیگه ب راهکار اشاره نمیشه بچه ها من لاغرم چوب استخونم فکرش رو کنید قدم 176 وزنم 55 کیلو ، استرس دارم ، ب عنوان یه فرد ساکت شناخته میشم ، چیزی ک مدام بهم دیگران گفتن یجوری متفاوتم انگار از حق خودم دفاع نمیکنم کوتاه میام توی مسائل ارتباط خوبی با بقیه ندارم اصلا شاید آداب معاشرت بلد نباشم موقع حرف زدن با بقیه هیجان زده میشم خب قبول کنید همه اینا تاثیر منفی میذاره بیماری من ibs خب این تاثیرات منفی باعث میشه علائم من تشدید بشه مثلا چند برابر بیشتر در مقابل میتونم تلاش کنم یه فرد قدرتمند باشم روی بدنم ، ذهنم ، روحم کار کنم من همه کلاس ها رو میرم بهونه نمیارم فرار نمیکنم من یه مشکل دارم من خودم رو مقصر نمیدونم دیدتون ب زندگی رو عوض کنید تو این 9 سال از کلاس پنجم تا الان ک ترم 4 دانشگاهم رشتم مهندسی هست هر روز رفتم خودتون رو سازگار کنید موفق باشید
|
|