انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:44 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 6 پست ] 
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه مرداد 21, 92 2:26 pm 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: tehran
ثواب فوق العاده بیماری

در روایتی از امام صادق علیه السلام نقل شده است که خداوند هنگامی که بنده‌ای را دوست داشته باشد، او را سخت در بلا غوطه ور می‌سازد[1] ؛ شاید یکی از این بلاها، بیماری‌ها باشد.

جالب است بدانید که طی نمودن دوران بیماری برای بندگان خدا و مؤمنین دارای اجر و پاداش می‌باشد!

:: پاداش مریض

از حضرت امام کاظم علیه السلام نقل شده است که پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرموده‌اند:

مریض چهار پاداش دارد؛ قلم تکلیف از او برداشته می‌شود (در حال مریضی تکالیفی را که نمی‌تواند انجام دهد، نسبت به آن‌ها تکلیفی ندارد)، و خداوند به فرشته نویسنده اعمال او دستور می‌دهد هر کار خوبی را که در حال سلامتی انجام می‌داده، در حال بیماری نیز برای او بنویسد، و بیماری اعضای بدن مؤمن را جستجو نموده و گناهانش را از آن بیرون می‌کشد، و اگر از دنیا برود، با آمرزش از دنیا رفته و اگر زنده بماند، با آمرزش زندگی خواهد کرد. [2]

:: بیماری و کفاره گناهان

درباره‌ی پاداش و اجر تب یک شبِ انسان مؤمن از امام زین العابدین علیه السلام نقل شده است که:

یک شب تب کردن، کفاره‌ی گناهان یک سال است. به این جهت که بی شک درد آن تا یک سال در بدن باقی است.[3]

و همچنین محمدبن مروان از امام صادق علیه السلام نقل می‌کند که ایشان فرموده‌اند:

تب یک شب، کفاره‌ی گناهان ماقبل و مابعد آن شب می‌باشد.[4]

:: ثواب ناله‌های مریض

پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله درباره‌ی ثواب ناله‌ی انسان مؤمنی که دچار بیماری شده است می‌فرمایند:

بی تردید، هنگامی که مومنی یک بار تب کند، گناهانش مانند برگ درخت از او می‌ریزند و اگر در بستر خود ناله کند، ناله او تسبیح و فریاد او »لا اله الا الله» و غلطیدن او در بستر مانند شمشیر زدن در راه خداست و اگر در میان برادران و یارانش خداوند را عبادت کند، آمرزیده می‌شود، و خوشا به حال او اگر توبه کند و بدا به حال او اگر توبه‌اش را بشکند... [5]

:: صبر بر بیماری

از امام صادق علیه السلام نقل شده است که ایشان فرمودند:

هر کس یک شب بیمار شود و آن را به نیکى بپذیرد و سپاسش را در درگاه خدا به جا آورد کفّاره شصت سال او باشد.

از ایشان سؤال شد که معناى به نیکى پذیرفتن بیمارى چیست؟ فرمودند: بر رنج آن شکیبایى ورزد.[6]

پی‌نوشت:
[1]. اصول کافی، ج3، 376.

[2]. فروع کافی، ج3، ص113.

[3]. ثواب الاعمال، ص414.

[4]. فروع کافی، ج3، ص115.

[5]. وسایل الشیعه، ج1، ص623.

[6]. ترجمه ثواب الاعمال، ص443.

منبع:
http://shia24.com/Link7561?&utm_source= ... _campaign=[::_Shia24_::]_بیماری_ها_و_کفاره_گناهان_-_4_اثر_ذکر_یونسیه[/size]

آخرین بار توسط mokhtare در چهارشنبه مرداد 23, 92 8:55 am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 21, 92 10:40 pm 
آفلاین
کاربر فعال

ممنون
بسیار زیبا ودلنشین

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 23, 92 3:38 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

به شیطان گفتم: «لعنت بر شیطان»! لبخند زد.
پرسیدم: «چرا می خندی؟»

پاسخ داد: «از حماقت تو خنده ام می گیرد»

پرسیدم: «مگر چه كرده ام؟»
گفت: «مرا لعنت می كنی در حالی كه هیچ بدی در حق تو نكرده ام»

با تعجب پرسیدم: «پس چرا زمین می خورم؟!»
جواب داد: «نفس تو مانند اسبی است كه آن را رام نكرده ای. نفس تو هنوز وحشی است؛ تو را زمین می زند.»

پرسیدم: «پس تو چه كاره ای؟»
پاسخ داد: «هر وقت سواری آموختی، برای رم دادن اسب تو خواهم آمد؛ فعلاً برو سواری بیاموز»

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 27, 92 10:19 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
"هنگامی که خدا بنده‌ای را دوست داشته باشد، او را سخت در بلا غوطه ور می‌سازد"
با این حرفا فقط خودمون را گول می زنیم و یک آرامش مصنوعی به طور موقت بدست می آوریم.
فرق ما با کشورهای پیشرفته در همین نحوه برخورد با مسائله . آنها دنبال علت هستند و ما با این طرز فکر فقط صورت مسئله را پاک می کنیم.
حکایت مریم خیلی جالب و آموزنده بود فقط مریم اگه منبع این مطلب را هم می دونی بهمون بگو.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 27, 92 12:14 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

مرسی آرش جان والا این مطلبو توی یه وبلاگی دیدم خوندمشو خوشم اومد گذاشتم اینجا تا بچه ها هم استفاده کنن .

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 31, 92 3:47 pm 
آفلاین
کاربر فعال

(ببخشید قصدم توهین به اعتقادات نیست فقط دلم گرفت اینو دیدم یاد خودم افتادم که ...) ببخشیدا درسته میگن کفاره گناهه یا خدا دوست داره که بیماری بهت داده اما خداییش من که از سنین کودکی دچار این بیماری شدم :cry:
مگه چه گناه بزرگی کردم که این همه سال باید تاوانشو بدم ! :( دلم میخواد واقعا دلیلشو بدونم توی دورانی که من 1 ساله به تکلیف رسیدمو قبلش هم سنی نداشتم ، چرا؟ چرا این قدر زود ؟ چرا نتونستم مث بقیه حداقل دوران کودکیمو داشته باشم ؟ :(
گاهی میشنوم که میگم دوست داره که بیماری بهت میده دلم میخواهد یه کم کمتر دوستم داشته باشه اما یه کم شیرین تر زندگی کنم البته منم دوسش دارما :)
اینارو از سر ناامیدی نمیگم دارم سعی میکنم روحیه امو تقویت کنم اما این حرف چندین ساله منه نتونستم نگم :)

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 6 پست ] 

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید