انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : شنبه بهمن 10, 04 12:08 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 129 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه مرداد 14, 92 8:03 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
سحر جان شما تری فلوئوپرازین مصرف می کنی خوبی؟؟ تاثیرش چه جوری هست؟؟ شما هم آی بی است از نوع بی اختیاریه؟؟

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 14, 92 11:42 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: شیراز
آره عزیزم من آی بی اسم از نوع بی اختیاریه، این داروهایی که مصرف میکنم بد نیستش ولی تازگیا خیلی احساس بی حالی دارم دیگه کلافه شدم. هنوز که داروها تاثیر کامل نداشته امیدوارم با گذشت زمان نتیجه بگیرم.

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 18, 92 11:21 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد
آواتار کاربر

با سلام دوباره بعد یک مدت خدمت دوستان عزیز
شرایط من در مورد آی بی اس اسهال بوده و در شرایط تشدید اضطراب و استرس مشکل بی اختیاری، دوستان دیگه که درد هم دارن یا یبوست یا شرایط دیگه بهتره از پزشکشون بپرسن که در مورد اونها هم این داروها موثر هست یا نه و این که دوستان عزیز همون طوری که می دونید این بیماری لامصب در مورد هر فردی شرایطش متفاوته، شاید دارویی که روی من اثر می گذاره در مورد یک دوست کم اثر یا دیر اثر باشه و در مورد یک دوست دیگه سریعا و به خوبی جواب بده،من واقعا پزشک آی بی اس نیستم که شدت و کیفیت جواب در مورد تک تک دوستان رو بدونم ولی این رو می دونم در مورد من موثر بود ولی تنها راه امید داشتنه وقتی در مورد من جواب داد ایشالا در مورد شما هم میده،حتما سعی کنید با مشورت پزشک این کارو بکنید که مقدار دوز مناسب شمارو و شرایط آی بی اس شما رو هم مد نظر قرار بده. باز هم می گم دوستای عزیز در مورد من اثر داشته پس به امتحانش برای شما می ارزه! اگه باز سوالی بود که من بتونم جواب بدم وقتی فرصت کنم و سر بزنم حتما در خدمتم.

بالا

پستارسال شده: جمعه شهریور 1, 92 5:19 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام به همگی
من بعد از حدود دو ماه خوردن داروها به سرم زده قطعشون کنم. حامد جان میگن که فقط در شرایط استرس بی اختیاری داشته اما بی اختیاری ماها مقطعی نیس و همیشگیه.حداقل در مورد خودم که اینطوریه.
تا الان هیچ اثری ندیدم از داروها و واقعا ناامید شدم. یه دلم میگه داروها رو قطع کنم و برم پیش روانپزشک و یه دلم میگه صبر کنم یه مدت دیگه. واقعا سردرگم شدم ولی این داروها اولش واقعا من رو امیدوار کرده بود.....
گاهی وقتا فکر میکنم هیچ راه نجاتی برای ما که دچار بی اختیاری هستیم نیست...

بالا

پستارسال شده: شنبه شهریور 2, 92 10:04 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سحر چه پست ناامید کننده ای گذاشتی!
ای کاش پستهایی باپالس مثبت بفرستی بدون...
نظر نسترن رو توی داستان زندگی خوندی.....همش دست خومونه البته باید درکنار مصرف قرص ها این نوع تفکر رو درونمون تقویت کنیم
به امید سلامتی برا همه...

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 3, 92 9:33 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

sahar نوشته است:
سلام به همگی
من بعد از حدود دو ماه خوردن داروها به سرم زده قطعشون کنم.حامد جان میگن که فقط در شرایط استرس بی اختیاری داشته اما بی اختیاری ماها مقطعی نیس و همیشگیه.حداقل در مورد خودم که اینطوریه.
تا الان هیچ اثری ندیدم از داروها و واقعا ناامید شدم. یه دلم میگه داروها رو قطع کنم و برم پیش روانپزشک و یه دلم میگه صبر کنم یه مدت دیگه. واقعا سردرگم شدم ولی این داروها اولش واقعا من رو امیدوار کرده بود...
گاهی وقتا فکر میکنم هیچ راه نجاتی برای ما که دچار بی اختیاری هستیم نیست...

مرسی سحر که ما را در جریان گذاشتی.
متاسفانه هیچ چیز قطعی تو این سندرم وجود نداره و همچنین تفاوت بین مبتلاها خیلی زیاده: تفاوت در نوع ای بی اس، در شدت اون، در جواب دادن به داروها و . . .
نورتریپ تیلین چون یبوست آوره وضعیت بی اختیاری را از لحاظ بو بدتر می کنه. اگر 2 ماهه جواب نداده بعید می دونم ادامه اش فایده ای داشته باشه.
اگه پیش روانپزشک بری شاید این دفعه فلوکستین یا سیتالوپرام تجویز کنه، اینا یبوست نمی آره و خواب آور هم نیست.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 3, 92 6:13 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

دقیقاً با آرش موافقم یبوست خودش بی اختیاری رو بدتر می کنه. چون مدفوع مدت بیشتری تو روده می مونه و طبیعتاً بوی بدتری ایجاد می کنه. :roll: به نظرم روحیه خیلی مهمه تو این بیماری باید روحیمونو خوب کنیم. :P

بالا

پستارسال شده: شنبه مهر 13, 92 12:04 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

در زیر قسمتی از مقاله دکتر محرابیان را آوردم که نشان دهنده دلیل اثر داروهای ضدافسردگی در IBS است :
. . . . تا امروز تنها چند فرضيه در مورد علت اين بيماري (IBS) مطرح شده است. معروف‌ترين اين فرضيه‌ها بر اين اصل استوار است كه مسيرهاي عصبي روده به مغز به دليلي ناشناخته بيش از اندازه حساس شده‌اند. در نتيجه علايم اغراق‌شده‌اي را از فعل و انفعالات دستگاه گوارش به مغز مخابره مي‌كنند. اما چه چيز باعث اين تغييرها در مسير عصبي روده به مغز مي‌شود؟
برخي از پژوهش‌ها تا امروز اين نظريه را مطرح كرده‌اند كه عفونت شديد دستگاه گوارشي مي‌تواند به اين ناهماهنگي سيستم عصبي بينجامد. باوجود اين درصد بالاي افسردگي و اختلال‌هاي اضطرابي در مبتلايان به اين بيماري نقش عوامل رواني را در پيدايش و تشديد علايم اين بيماري تقويت مي‌كند. در كنار اين فرضيه‌ها گروهي نيز اين بيماري را در كنار بيماري‌هاي خودايمني همچون لوپوس يا سلياك قرار مي‌دهند. به هر ترتيب بسياري از متخصصان و پژوهشگران همچنان بر اين باورند كه نشانگان روده تحريك‌پذير را نبايد يك بيماري دانست؛ بلكه بايد آن را يك اختلال كاركردي دستگاه گوارش به حساب آورد. . . .

بالا

پستارسال شده: شنبه مهر 13, 92 5:12 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام آرش
این دکتر محرابیان کیه؟ فوق تخصص گوارشه یا روانپزشکه؟
مرسی خیلی مطلب کاملی بود...

بالا

پستارسال شده: شنبه مهر 13, 92 5:13 pm 
آفلاین
کاربر ساده

چند روزه که حالم به نحو عجیبی خوبه.
دقت کردین هر وقت حالمون خوبه خیال میکنیم این حالت برای ابد ادامه داره؟ منم الان همچین حسی دارم.
نمیدونم تاثیر داروهاست یا نه ولی امیدوارم خوردن داروها حداقل نتیجه ای داشته باشه.
وقتی حالمون خوبه،دنیا رو بهشت می بینیم. چی میشد این بهشت تا آخر عمرمون ادامه پیدا کنه؟

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 129 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com