mehfarj نوشته است:
سلام آقا آرش
علایم بیماریتو میشه دقیق بگی وبا مصرف چه قرص هایی به طور موقت خوب شده بودی وترک کردی واین که الان برای تکمیل درمانت چه کار میکنی؟
من تو پست های قبلیم توضیح دادم به لینک های زیر یه نگاهی بنداز:
viewtopic.php?f=49&t=50&start=10viewtopic.php?f=47&t=48&start=10mehfarj نوشته است:
.......من شدیدا مخالف نظرت هستم که چیزی به غیر از استرس سبب ایجاد این بیماری شده وصددرصد اطمینان دارم که علت اصلی این بیماری چیزی به جزاسترس نیست ودرادامه مسیر زندگی خود این علایم بیماری هستن که هم استرس رو تشدید میکنن وهم تشدید استرس علایم بیماری رو بیشتر میکنه واین دوباهم باعث بروز علایم بلند مدت در سیستم بدنمون میشه
دوستانی که حداقل 3 سال ای بی داشته اند می دونند که ارتباط مستقیمی بین استرس و این بیماری نیست چون در مدت طولانی ما حالتهای روحی مختلفی را تجربه کردیم که در تمام اونها ای بی اس سرجاش بوده و فقط شدتش کم و زیاد شده.
دوستانی که فکر می کنند استرس دلیل اصلی ای بی اس است، یک ماه به بیخیالی کامل بزنند و تحت هیچ شرایطی دچار استرس نشن و ببینن آیا ای بی از بین میره یا نه.
نقل قول:
...........راستی چند نفری که توی این گروه نیستن ویکی از دوستان اونا رو میشناسه توسط مصرف داروی اعصاب ومشاوره پیش روانپزش تونستن درمان کامل بشن که یکیشون حتی بعد از 6سال دیگه علایم سابقش رونداره.
اگه می تونی اطلاعات بیشتری در مورد این افراد بگیر و روش درمانیشون. مثلا اینکه اینها ای بی اس داشتند یا یک سری مشکلات گوارشی موقتی.
یکی از دلایل ای بی اس می تونه بهم خوردن فلور میکروبی روده باشه که در اینصورت درمانش به این سادگی نیست و تنها درمان فعلا پیوند مدفوع هست که اونهم در مرحله تحقیقاتی است.