انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:27 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 30 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه مهر 12, 92 1:55 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام بچه ها میتونین محتوای کبسول فمی لاکت رو در بیارین قاطی دو سه قاشق ماست کنین و بخورین البته یکی دو ساعتی بعد صبحانه یا کمی سیاهدانه قاطی دو سه قاشق ماست کنین و بخورین بعدش کبسول رو با کمی اب خیلی خوبه مخصوصا در کم کردن گاز روده

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه مهر 12, 92 2:03 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

از قطره ی فعال شده ی دایمتین هم برای کم کردن نفخ میتونین استفاده کنین هر 8 ساعت 20 قطره خیلی موثره

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 12, 92 6:41 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

لطفا امتحان کنین تا ببینیم روی شما هم تاثیری داره یا نه؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 18, 92 1:49 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

خواص گوارشی بابونه: رفع سوء هاضمه ـ ضد اسپاسم گوارشی ـ تقویت معده ـ تقویت اشتها ـ ضد نفخ و بادشکن ـ رفع اسهال عصبی ، جلوگیری از زخم معده ـ کمک درمان مسمومیت های غذایی ـ کمک درمان زخم معده ـ درمان ورم کبد و طحال
2 ـخواص مغزی بابونه : تقویت حافظه ـ تقویت اعصاب و مغز ـ آرام بخش ـ ضد میگرن ـ خواب آور ـ ضد اضطراب ـ ضد بیقراری ـ درمان سرگیجه ـ کمک درمان تشنج های عصبی و صرع کنترل علائم کولیت روده ای

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 6, 92 12:31 pm 
آفلاین

سلام من خیلی وقته خواننده خاموش هستم با خوندن تک تک تجربیات شما انگار واسه خودم اتفاق افتادن،من حدود سه ساله به این مصیبت دچار شدم یبوست و بی اختیاری دارم
جند وقت یه بار میرم دکتر دو سه روز دارو میخورم دوباره میزارم کنار ، هرچی میکشیم از این دکتراس ،اوایل خیلی بهتر بودم اینقد قرص به خوردم دادن که دیگه داغون شدم کافیه یه نفر جلوم لبخند بزنه فکر میکنم به من میخنده،
کلوفک اولاش عالی بود ولی الان حالمو بدتر میکنه،
در حال حاضر هیچی بهترم نمیکنه یعنی هیچیا،
توروخدا برام دعا کنید شرایط خیلی بدی دارم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 6, 92 8:23 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
سلام arames جان. همه اینایی که میگی و ما هم تجربه کردیم. همه این حسای بدی که آدم میتونه ازین مشکل بهش دست بده. من که به شخصه زیاد از دارو نتیجه نگرفتم. تنها چیزی که حالمو خوب می کنه آرامشه و رعایت رژیم. منم مثل تو اول با مصرف قرص (البته ضد اضطراب) تا یه مدتی کامل حالم خوب میشه ولی بعد از یه مدت دوباره بی اختیاری بر می گرده. انگار دارو اثر خودشو از دست بده. ولی بازم میگم فقط آرامش و بی خیالی...

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 7, 92 1:35 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام arames جان خوش اومدی
عزیزم منم تقریبا تمام حالاتی که داریو تجربه کردم و درکت میکنم اما اگه بتونیم آرامش خودمونو تا حدی میدونم سخته (درک میکنم)اما کم کم میشه ارامشو حفظ کرد چون وقتی ناراحتیم مخصوصا خود من مشکلم خیلی بیشتر میشه + اینکه تا جایی که میتونیم راههای مختلفو امتحان کنیم تا ببینیم کدومش نتیجه میده چون بعضی راهها روی یه نفر خوب جواب میده و...
انشاا... هممون بزودی سلامتی کاملمونو بدست بیاریم :*

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 7, 92 2:17 pm 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

سلام aramesعزیز
وقتی نظرتو خوندم حالم خیلی بد شد چون یاد روزای سختی که داشتم و الانم کم وبیش دارم افتادم دوران خیلی عذاب اوری بود( انقدر بد که احساس میکنم 20 سال بیشتر زندگی نکردم این هفت سال فقط زنده ام !).....
یادمه اون روزا که میرفتم دکتر و ازمایش و دارو پشت سر هم به حدی کلافه شده بودم که حتی چندین بار به خانواده ام گفتم حاضرم بهم بگن سرطان گرفتی اما نگن که ای بی است و علتش استرس!
بنظرم شما با رفتن پیش دکترای متعدد و عدم نتیجه دچار سردرگمی شدین
شما یه اشتباهی که میکنید اینه که انتظار دارین با چند روز مصرف قرص نتیجه بگیرین که این ممکن نیست شما باید اون مدت زمانی که دکتر گفتن، قرصو استفاده کنید بعد منتظر نتیجه اش باشین
شما برای رهایی از این سردرگمی و استرس بنظرم
اول باید بدونید شما تنها نیستید افرادی دیگه ای هم هستن علائم مشابه شما رو دارن و با همون مشکلات و نگاهای مردم و حرفا و ....
دوم اینه شما فقط تحت نظر یه پزشک گوارش یا روانپزشک خوب باشید بهتر از اینه پیش چندین دکتر وچندین نوع قرص
( یادمه اخرین باری که رفتم پیش دکتر گوارش برگشت بهم گفت اگه اینباره خوب نشدی ارجاعت میدم به یه روانپزشک اما من چون تجربه خوبی..... نداشتم دیگه قید هرچی دکتر رفتنمو زدم)
سوم اینکه به یاد خدا باشیم و مطمئن باشیم که خدا ناظر احوالات ما و این روزای سختی که میگذرونیم هست و ازش بخوایم که خودش فرجی کنه

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 7, 92 4:37 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام آرامیس
به نظرم حرفای خیلی خوب فرشته رو با دقت اجرا کن.....هی پیش این دکتر واون دکتر نرو...خودتو بیشتر سردرگم میکنی

بالا

پستارسال شده: جمعه بهمن 11, 92 6:24 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: مشهد/26 ساله/ مجرد
سلام به همه
من تازه با این انجمن آشنا شدم... حدود 8 ساله که به این بیماری دچار شدم و هیچ دکتر و دارویی بهم کمک نکرد. از فوق تخصص گوارش تا جراح کولورکتال... برای یک مدت طولانی سردرگم و افسرده شدم و قید دارو و دکتر ها رو زدم... اما از سه ماه پیش وضعیتم بدتر شد و بالاجبار رفتم پیش جراحی که 6 سال پیش معاینه ام کرده بود و جراحی و برام بی فایده دونسته بود. بهش گفتم ورزش های کگل فایده ای نداشته و دیگه نميتونم این وضعو تحمل کنم.... برای 1 ماه لوپرامید و ایمی پرامین تجویز کرد که فایده ای نداشت و در نهایت برام وقت عمل گذاشت.
به یک شرکت واردکننده دارو هم سفارش ریفاکسیمین دادم تا قبل از عمل این راه حل رو هم امتحان کرده باشم. دارو هنوز به دستم نرسیده اما بعد از 8 روز روزه آب یک سری نشانه هایی دستگیرم شد که فکر می کنم مشکل اصلی من از باکتری ها ی روده کوچیکم هست. به هر حال امیدوارم ریفاکسیمین کمکم کنه چون از جراحی و نتیجه اش مطمئن نیستم...

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 30 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید