اين هم دو سوالي كه از دكتر والي پور روانپزشك پرسيده شده. خودم هم چند روز پيش سوالي پرسيدم كه هنوز جواب نداده اند.
سوال : با سلام. 26 سال دارم. حدود 3 سالی است که بسیار نفخ می کنم و از ناحیه راست روده و مقعد احساس شل بودن می کنم در ضمن بعضی اوقات دردناک و داغ می شود. به پزشک مراجعه کردم روده تحریک پذیر تشخیص دادند. در ضمن احساس می کنم روده هام بزرگ شدن چون با دست از روی شکم لمس می شوند. به خصوص هنگام احساس دفع. وقتی هم که سرفه می کنم یا می خندم در ناحیه مقعد و پایین بیضه احساس فشار می کنم و مقعدم تکون می خوره. لطفا من را راهنمایی کنید.
پاسخ : اولين ركن براي كاهش علائم آزاردهندهIBS رعايت يك رژيم غذايي مناسب و درمان استرس و ناراحتی های اعصاب و روان است. اكثر افراد مبتلا بهIBS حساسيتهاي غذايي خاص خود را دارند. پرهيز از غذاهاي چرب، غذاهاي محرك، غذاهاي باد دار و نفخزا، غذاهاي پر حجم، ادويهجات، پرخوري و تند خوري ميتواند گام موثري در كنترل علائمIBS محسوب شود. ركن دوم، دوري از فشار روحي و استرس است .
گاهی کپسول دوکسپین 10 موثر است. [ 1389-09-15 ]
توضيح من(آرش): دوكسپين 10 يكي از داروهاي خانواده ضدافسردگي سه حلقه اي است كه اثرات خواب آور هم دارد و اثر آنتی کولینرژیک آن (خشكي دهان و يبوست و. . . ) آن از داروهاي ديگر اين رده كمتر است. در ضمن همينطور كه مي بينيد اين روانپزشك دلايل گوارشي را ركن اول مي بينه البته چون اين جواب در سال 89 داده شده شايد نظر ايشان الان فرق كرده باشه.
سوال : سلام دختری 28 ساله هستم تا هنگامی که در خانه هستم و زندگی روزمره را طی می کنم هیچ مشکلی ندارم ولی فقط کافیه خانواده ام از من بخواهند مشغول به کار شوم یا در گذشته هنگامی که شاغل بودم یا در دانشگاه هنگامی که مشغول به تحصیل بودم استرس خیلی شدیدی داشتم و دارم من مهندسی معماری خوانده ام و باید از پروژه نهایی ام دفاع می کردم 1.دستم شدید میلرزید و عرق می کرد 2.صدایم میلرزیه و کلمات یادم نمیاد 3.مشکلاتی در معده و روده دارم و دائم باد خارج میشه به طوری که واقعا نمیتونم هیچ کجا مشغول به کار شوم و حتی هنگام نماز خواندن هم باید با سرعت نماز بخوانم اصلا نمیتوانم به دکتر به صورت حضوری این مشکلات را بگویم لطفا کمکم نمایید متشکرم
پاسخ : این علائم به نوعی اضطراب از نوع هراس اجتماعیست که توضیحات آن را در وب سایت من میتونید مطالعه کنید
http://www.drvalipour.ir/index.php?ToDo ... s&AID=2524 همینطور به خاطر ناراحتی گوارشیتون که از نوع IBS است مطلب زیر را بخونید
http://www.drvalipour.ir/index.php?ToDo ... s&AID=2640 [ 1388-06-14 ]
توضيح من: در اين دو مقاله مطلب خاصي به چشم من نخورد.