شیما نوشته است:
سلام
ممنون دوستان
حقیقتش من انواع داروها از جمله چند دوره کلوفک و کلیدینیوم سی وانواع داروهای گیاهی
حتی مراجعه به روان پزشک و مصرف کلو ناز پام وزاناکسو.......
خلاصه اگرم درمانی بوده باشه مقطعی بوده
در ضمن من کلونوسکپی انجام ندادم امکان داره بیماری دیگهای باشه با وجو اینکه من 5 ساله درگیرم؟
درمورد قرص ها باید بگم ماها هممون یه مشکلی داریم اونم اینه که یه درمان رو مستمر دنبال نمی کنیم.. من خودم متاسفانه این مدلیم! یعنی میرم پیش دکتر یه دوره یه سری قرصایی که دکتر داده رو میخورم ولی همین که یه روز حالم بد میشه اون قرصارو میذارم کنارو دست از هرچی دکتر و دوا درمونه برمیدارم.. دوباره بعد چند ماه میرم پیش یه دکتر دیگه و همین پروسه تکرار میشه.. ولی الان به این نتیجه رسیدم آدم نباید زیاد ازین شاخه به اون شاخه بپره و زود ناامید شه..تو بیماری ما رژیم غذایی و آرامش روحی حرف اول رو میزنه کلا باید سعی کنیم ازهمه ی درمان ها استفاده کنیم.. (((((مثلا تحت نظر پزشک)))))) داروهای آرامبخش و ضدافسردگی بخوریم ( باید داروهایی با دوز کم بخوریم که یه وقت ضرری نداشته باشه ) درکنارش از غذاهایی که بهشون حساسیم تا حد امکان دوری کنیم و یا درکنارش از طب سنتی استفاده کنیم .. یعنی از زیره و آویشن و بادرنجبو و عرق نعناو موادی ازین قبیل...و درصورت نیاز پیش مشاور یا روانشناس بریم ..همینطور ورزش خیلی مهمه.. ورزشایی که توش تحرک زیاد باشه..چون روده ها با تحرک خیلی زنده و سرحال میشن.. ماباید دکتر خودمون باشیم.. و همینطور با دکترمون خیلی راحت باشیم و تمام مشکلاتمونو راحت باهاش درمیون بذاریم
ببخش خیلی وراجی کردم چون دوست جدیدمون هستی خواسم تجربیات این مدتمو باهات درمیون بذارم..
درمورد کولونوسکوپی من خودم چون خیلی ترسوام بااینکه بارها دکترام برام این آزمایشو نوشتن ولی همیشه دوری کردم ازش... اما عوضش هرچی آزمایشه دیگه هست رو انجام دادم ..
معمولا کولونسکوپی وقتایی واجب میشه که شکم دردای خیلی شدیدی داشته باشیم و مشکل خونرویزی در مدفوع وجود داشته باشه.. ولی خوب نظر پزشکتم خیلی مهمه...
شما آزمایشای دیگه رو انجام دادی دیگه؟ منظورم سلیاک و سوء جذب مواد.. میکروب روده و معده.. یا آزمایشای این مدلی نه؟