انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:52 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 95 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: پنج شنبه آبان 16, 92 9:32 pm 
آفلاین
کاربر فعال

نقل قول:
مصرف لبو
سایه روشن جان نمیدونم چرا لبو میخورم نفخم زیاد میشه دو سه بار خوردم اما وضعیتم همین طور بود.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 16, 92 9:40 pm 
آفلاین
کاربر فعال

نقل قول:
قطره ی هایپیران رو حتما صبح ناشتا بخور ساعت 6ونیم من نخوردم راستش نمی دونستم تازگی از یکی از دکترای طب سنتی شنیدم راه درمان کولیت عصبی نوع یبوست همین قطره هستش
عزیزم این قطره موارد مصرفیش به شرح زیر است مطمئنید همین قطره رو گفتن؟:
موارد مصرف : افسردگی ، میگرن، سردردها و تحریکات عصبی، نور آلرزی ، دخوابی ،ترس و شفتگیهای روانی ، شب ادراری کودکان ، افسردگی سنین کهولت ، دردها و سردردهای دوران قاعدگی
یه نکته مهم داره : در صورت همزمانی مصرف با داروهای ضد افسردگی ایجاد بی قراری ؛ تهوع و اختلالات گوارشی نماید .
ایناو از روی بروشور نوشتم ، اگر از دوستان بخواهند تمام بروشور را مینویسم .
راستش فعلا ترسیدم استفاده کنم .

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 17, 92 8:46 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام عزیزم من از دکتر ضیایی همینو شنیدم و برای اینکه فراموشش نکنم یادداشتم کردم اینطوری گفته:قطره ی هایپیران از گل راعی 25 قطره صبح . فواید:تقویت اعصاب _سردردهای ناشی از قاعدگی_سردردهای میگرنی_کولیک روده_سندرم روده ی تحریک پذیر نوع یبوست_افسردگی عادی .عزیزم منم بعد خوردن کدو و لبو همین طوری میشم یه خورده زمان می خواد چند مدتی دائم بخوریش خوب میشی

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 17, 92 8:52 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

کار درستی کردی عزیزم بهتره مصرفش با مشورت پزشک باشه .

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 18, 92 10:54 am 
آفلاین
کاربر فعال

سایه روشن نوشته است:
سلام عزیزم من از دکتر ضیایی همینو شنیدم و برای اینکه فراموشش نکنم یادداشتم کردم اینطوری گفته:قطره ی هایپیران از گل راعی 25 قطره صبح . فواید:تقویت اعصاب _سردردهای ناشی از قاعدگی_سردردهای میگرنی_کولیک روده_سندرم روده ی تحریک پذیر نوع یبوست_افسردگی عادی .عزیزم منم بعد خوردن کدو و لبو همین طوری میشم یه خورده زمان می خواد چند مدتی دائم بخوریش خوب میشی

مرسی عزیزم :* فعلا چون تداخل پیدا میکنه این قطره رو استفاده نمیکنم ؛ اما قطره دایمیتن را دارم استفاده میکنم نمیدونم بدنم چرا این جوریه مثلا اگه دیشب استفاده کرده باشم تا امشب نیازی به استفاده ندارم چون گاهی میره به مرز اسهال ! شاید کم کم عادی شه برای شما این طوری نیست؟ باشه عزیزم سعی میکنم مصرفشو زیاد کنم و چند روز تا بدنم عادت کنه

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 18, 92 3:12 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام عزیزم همزمان با درمان دارویی و تغییر رژیم غذایت روان درمانی هم کنی خیلی خوبه صدر صد بخشی از درمان بیماری ای بی اس مربوط به ارامش اعصاب و کنترل استرس و نگرانیه.البته تو هر فردی متفاوته تو بعضی ها تا 30 در صد جواب میده تو بعضی ها 80 درصد .و اینکه در طول روز به هیچ وجه به بیماریت توجه نکن اصلا به معده و روده توجه منفی نداشته باش بیخیال عزیزم انگار هیچیت نیست اینقدر ذهنتو با خوبی ها و شادی های واقعی و الکی پر کن که برای فکر به علائم این بیماری جایی نباشه

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 21, 92 9:36 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
سایه روشن نوشته است:
تقریبا 4 ماه پیش رفتم پیش یه دکتر طب سنتی تمام علائمو گفتم یکیشم همین زیادی گاز روده اون گفت چون معدم ضعیفه و غذارو قبل از اینکه کاملا هضم بشه وارد روده میکنه بخاطر همین نفخ و بیاختیاری به وجود میاد و دیگر علائم .داروهاشو فقط 2 هفته مصرف کردم و کنار گذاشتم .میخوام بگم به نظر شما امکان داره علت این بیماری تنبلی معده یا سستی پیلور باشه یا زیادی ترشح اسید که بخاطر سستی پیلور روده ی کوچیک رو تحت تاثیر قرار میده و دچار تشنج میکنه میشه راجع به این موضوع تحقیق کنین ممنون میشم

نظریه جالبیه که: غذا در معده و روده کوچک بطور کامل هضم نمیشه و با هضم ناقص وارد روده بزرگ میشه و بعد باکتری ها به این غذای زیاد دسترسی دارند و تعدادشون زیاد میشه و . . . ولی اینکه چرا غذا کامل هضم نمیشه؟ شاید کمبود اسید معده یا کمبود آنزیم های گوارشی پانکراس. ولی بهترین دلیل می تونه سرعت بالای حرکت معده و روده باشه که از ارتباط معیوب مغز و روده ناشی میشه که همینجاست که داروهای ضدافسردگی با تغییر در هورمون های عصبی می تونن تاثیرگزار باشن.
اشکال کمبود اسید معده را با مصرف مکمل Betaine Hydrochloride HCL میشه تست کرد و کمبود آنزیم های پانکراس را با قرص پانکراتین یا دایجستیو.
در مورد سستی پیلور معده سرچ کردم مطلب خاصی نبود بیشتر در مورد عکسش که تنگی پیلور اونهم در نوزادها صحبت شده بود. البته یک نفر در ibsgroup این سوال را مطرح کرده بود که جواب خاصی نگرفته بود. زیادی اسید معده را داروهای امپرازول و پنتوپرازول و رانیتیدین و . . . که ترشح اسید معده را کم می کنن میشه راحت تست کرد.
در مورد خودم این رد شدن سریع غدا از معده را کاملا حس می کنم بطوریکه یکساعت بعد از خوردن غدا احساس سبکی و گرسنگی می کنم. در مواردی که یک میوه شیرین یا اب میوه را با معده خالی می خورم خیلی دچار مشکل میشم ولی همین مواد قندی را وقتی با وعده غذایی می خورم به دلیل وجود پروتئین و چربی که تخلیه معده را به تاخیر می اندازن،دیرتر از معده عبور می کنن، مشکل کمتری دارم. برعکس چیزی که گفته میشه میوه را باید با معده خالی مصرف کرد.
حالا این دکتری که چنین تشخیصی داشت برای رفع این مشکل چه داروهایی تجویز کرده بود ؟

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 21, 92 12:11 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام یه داروی ترکیبی بو د زنیان و اویشن و مصطکی رو به نسبت مساوی قاطی میکردم و کمی عسل میریختم توش تا خمیری بشه بعد غذا یه قاشق مربا خوری میخوردم بعد دو هفته مصرف احساس سوزش معده داشتم برای همین دیگه مصرف نکردم فکر کنم علتش اویشن بود میشد اویشن و زنیان رو کمتر و مصطکی رو بیشتر کنم مصطکی مقوی معده س ومشکلی ایجاد نمیکنه اما اویشن و زنیان طعم تندی دارن و زیادش باعث تحریک معده میشه

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 21, 92 1:05 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
من هم تعریف زیادی از مصطکی برای معده شنیدم ولی نمی دونم چه شکلیه و چطوری مصرف میشه.
اصولا من برای مصرف موادی مثل مصطکی و زنیان و اینها مشکلی که دارم اینه که یک عطاری مطمئن برای خرید نمیشناسم، چون خیلی از عطاری ها بصورت غیربهداشتی از جنساشون نگهداری می کنن.

بالا

پستارسال شده: شنبه بهمن 26, 92 3:49 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سایه روشن جان منم رژیمم مث شماست تقریبا البته نه با این نظم
من اون انجیرا رو صب زود ناشتا میخوردم از این به بعد شبا میخورم
صب هم یه لیوان اب سماورو میزارم یکم سرد شه بعد میخورم واسه صبونه هم ارده کنجد و شیره خرما طبعی مصرف میکنم
واسه نهارم اگه مرغ باشه بدون برنج همرا گوجه کاهو و هویج اب پز میخورم البته به همشونم یکم سبوس گندم و روغن زیتون اضافه میکنم...میگم گوجه و کاهو رو که سرد میخورم امکان داره مشکل یبوستمو بیشتر کنه
واسه شامم معمولا رژیم خاصی ندارم و عادتم دارم همیشه بعد وعده ها یا قاشق روغن زیتون میخورم..جدیدا هم روغن کنجد گرفتم قبل خواب یه قاشق میخورم
برنج هم جدیدا خیلی خیلی کم مصرف میکنم اگرم بخورم حتما یه قاشق پودر سبوس گندم اضافه می کنم
قطره هایپیرانم داشتم چند باری استفاده کردم حس کردم با فلوکستینی که استفاده میکردم یه کم حالمو بد مییکرد الان فولکستینو استفاده نمیکنم امروز میرم بازم هایپیرانو میگرم..ولی 6:30 صبح خیلی زوده ;) :)
با این حال بازم یبوستم زیاد خوب نشده هنوزم دارم...فقط به نظرتون همونی که که در مورد نهارمم گفتم امکان داره مشکل ایجاد کنه
نوشابه دوغ چای فست فود چیپس پفک اینا رو هم کلا حذف کردم
............................................
دوستان من مدتی قرص امرازول رو مصرف کردم من هیچوقت سوزش سر دل نداشتم اما بعد مصرف اون کپسولا سوزش سر دل پیدا کردم هر وقتم اینجوری میشم میرم دو تا لپه ورمیدارم میخورم جالبه زودی خوب میکنه
..........................................
یه چیز جالب برای من رخ میده من خیلی وقتها حالت ترش کردن و برگشت اسیده معده رو به جای اینکه به طرف بالا و رفلاکس باشه و به طرف روده هامه یعنی حس میکنه یه دفعه مقداری مایع که حس ترشی بهم دسته میده داخل رودم تخلیه میشه ..جدی شاید من مشکل انزیمهای گوارشیم باشه که یا کامل تخلیه نمیشن به داخل روده یا نامنظم تخلیه میشن این بار که رفتم کلونسکوپی این موردو هم به دکترم میگم
در ضمن من برخلاف گاز اروغ زیادی دارم نمیدونم از چیه.شاید واقعا معدم ضعیفه

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 95 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com