انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:26 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 156 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه آبان 17, 92 10:59 am 
آفلاین
کاربر ساده

are be ehtemale ziyad az har do noam fek konam

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 30, 92 8:46 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: تهران
سلام بچه ها.امیدوارم که خوب و شاد باشید.
من بیوفیدبک رو ادامه دارم میدم به نظر من هم یبوست و هم نفخم کمتر شده اما هنوز LG هست.
فیزیوتراپ و دکتر طب فیزیکی بیمارستان فیروزگر میگن با ادامه دادن این روش علائم این بیماری کم میشه منو خیلی امیدوار میکنن.
من با یکی از دکتر های اونجا که متخصص طب سوزنی هستش صحبت داشتم میگفت بیوفیدبک بیشتر جواب میده بخصوص برای کسایی که یبوست علائم IBS شون هست.
و اینکه من این هفته امپول ب کمپلکس + ب12 رو تزریق داشتم خیلی اعصاب رو تسکین میده و حس میکنم که استرسم کم شده و ارامشی پیدا کردم.
کاهش ویتامینها و مواد معدنی بدن روی این بیماری تاثیر داره.چون ماها بدلیل نفخ و یبوست واسهال از خوردن بعضی غذاها پرهیز می کنیم .
به امید بهبودی همه عزیزان.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 30, 92 10:16 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

ممنون که مارو هم در جریان میذارین. به امید بهبودی 100% شما. :P

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آذر 3, 92 8:07 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام rasa جان دوست خوبم خوش اومدی به جمع ما
دوست عزیز مشکل من هم دقیقاً همین مشکل شماست با این اوصاف که تو شهرستان زندگی میکنم و با وجود بچه زود به زود نمیتونم برم تهران ،اما با این وجود به متخصص های زیادی مراجعه کردم ،به جز دکتر های متخصص گوارش ،چند بار هم پیش متخصص های کو لو رکتال رفتم و با آزمایش های اولیه نظرشون این بود که شما از لحاظ فیزیکی سالم هستید و نیازی به عمل جراحی ویا چیز دیگه ای ندارید(چون به نظر اونها سالم بودم و برای تفریح اونجا رفته بودم) :shock: اما چون خودم به دکتر اصرار کردم که یه درمانی رو پیشنهاد کنه در نهایت یه پروب سوئدی رو بهم معرفی کردن که با کمک این تو منزل میتونی فیزیوتراپی کنی و مشکلت حل میشه ، اما متاسفانه بعد از دو ماه استفاده هیچ احساس بهبودی نداشتم و اون کارم کنار گذاشتم .
حالا دوست عزیز اگرانشالله شما بهبودی پیدا کردید و مشکل LGتون به هر نحوی درمان شد لطفاً ما رو هم در جریان بذارید.
که اگه خدا بخواد بعد از سالها محنت کشیدن و شرمندگی از دست این بیماری خلاص بشیم.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 4, 92 1:45 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام ستاره خاموش.
من طرحی که الهه خانم گفت که برای بیماران پارادوکس هستش برای معاینه به بیمارستان رسول اکرم رفتم .
خانم دکتر محجوبی جراح کلورکتال منو معاینه کرد و ایشون گفت مشکل شما پارادوکس نیست مشکل ibs هستش.
خیلی جالب بود گفت گاز بیش حد روده و به دلیل حساس شدن روده ها مشکل این دسته از بیماران ibs هستش منو به دکتر روانشناس معرفی کرد و اونجا به شاگرداش در این رابطه سوال پرسید که اونا جواب بدن یکی از شاگردا جواب داد incontinence gastroenteritis هستش (شاید متن انگلیسی که من نوشتم درست نباشه) که باید از دارو های کسایی که صرع دارن استفاده کنن و یکی از شاگردا گفت که اکثر بیمارا می پرسن که ما مگه صرع داریم این دارو رو به ما میدید و در ادامه صحبتاش باید به بیمار گفت که دوز دارو در بیماران صرع زیاد هستش ولی در بیماران ibs دوز دارو کم هستش.
حالا برم پیش دکتر روانشناس ببینم ایا با این دارو چطور میشه.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 4, 92 7:24 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

rasa جون یکی از پزشکهایی که بهش مراجعه کردم دکتر بهار محجوبی بود و ایشون بود که فیزیوتراپی رو برام تجویز کرد ، البته ایشون به منم گفت که برای حل این مشکل باید بری پیش روانشناس، ولی چون فکر نمیکردم که روانشناس بتونه بهم کمک کنه به همین خاطر پیش روانشناس نرفتم. rasa جون حالا شما اگه رفتی پیش روانشناس و انشالله مشکلت حل شد به ما هم بگو .البته مشکل اصلی که همون LGهستش و بقیه موارد دیگه خیلی مهم نیستن.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 4, 92 9:09 pm 
آفلاین
کاربر ساده

bache ha nemikham naomideton konam berid pishe ravan shenas chon yeki bache ha mige man natije didam vali man khodam hafti ye bar miraftam teh vali be hich dardi nakhord faghat migof azizam relaks bash :D nazare man ine ke moshkelam jesmaniye

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 4, 92 10:22 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

ولی من هنوزم فکر میکنم مشکل ما منشا روحی روانی داره نشونه ش هم اینه که همه ما آدم های زودرنج و حساس و درونگرایی هستیم. بعدم الهام جان مشکل آی بی اس برای کل دنیا هنوز لاینحل باقی مونده و نمیشه از یه پزشک انتظار داشت برای ما معجزه بکنه...

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آذر 5, 92 9:34 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

من بعد از اینکه "ای بی" گرفتم زودرنج و حساس و درونگرا شدم. قبلش اینطوری نبودم.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آذر 5, 92 1:01 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام بچه ها.
ستاره خاموش شرمنده من یادم رفته بود گفت روانشناس و روانپزشک که روانپزشکی که معرفی کرد دکتر ناصحی بود که ایشون می خواد دارو بنویسه.
من با نظر m1988 موافقم.مشکل ما جنبه روحی و روانی داره.دکتر محجوبی در بحث با شاگرداش از اعصاب روده و قطع کردن مسیر از مغز صحبت می کردن.
به نظر من در بیماری صرع قسمتی از مغز دچار اختلال میشه که اون مشکل یا مادرزاد و ارثی هستش و یا اکتسابی که بیمار باید دارو بخوره.
اما در ای بی اس ما روده هامونو شرطی کردیم.
مثلا خودمو مثال میزنم یادم میاد سر امتحان و یا سر کلاس بعضی وقتا شکمم قل قل می کرد و موقعی که حواسمو پرت یه موضوعی دیگه می کردم با ارامش تا پایان کلاس می نشستم.
من به شرطی بودن و حساس بودن روده ها معتقدم که یا باید از نظر روحی با ورزش و کار های که به بیماری فکر نکرد و یا با دارو درمانی مسیر عصبی رو غیر فعال کرد که از احساس نفخ شدید دور شیم.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 156 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : Google [Bot] و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com