انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:26 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: تجربيات معين
پستارسال شده: شنبه آذر 2, 92 7:16 pm 
آفلاین
کاربر ساده

درود بر دوستان عزيز
به نظر من تا زماني كه درمان قطعي اين بيماري نيومده بايد اونو مديريت نمود اصلا روزها و ساعاتي رو بزاريم اين بيماري هر كاري دلش مي خواد انجام بده ولي در روزها و ساعات خاص اونو كنترل نماييم اين كارامد ترين تصميمي بوده كه من گرفتم و از لحاظ روحي رواني هم به آرامش خوبي رسيدم حال چگونه اونو كنترل نماييم هم چند راهكار شخصي رو تجربه نمودم كه به تدريج خدمت دوستان عرض مي كنم
الهام خانم من طب سوزني رو امتحان نكردم ولي خوشحال مي شم كسي با شرايط مشابه من از تجربه طب سوزنيش برام بگه آخه با پي گيري ها و انجام بسياري از روشها وقتي نتيجه دلخواه رو نگيري ديگه به هيچ روشي اعتماد نداري .
از آقا مهران هم به جهت اطلاعات از هند هم ممنون من اونو هم پيگيري مي كنم و نتيجه رو به اطلاع دوستان مي رسونم.
وقت خوش....

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه آذر 2, 92 8:31 pm 
آفلاین
کاربر فعال

نمیدونم قیمت هایی که زده مثلا برای 200میلی 11500روپیه هست یا115 روپیه
بچه ها روپیه طبق بازار ایران شکر خداحدود40-50تومنی بیشتر نیستش

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 2, 92 10:01 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: fars
115.00 هست نه 11500 یعنی همون 115 روپیه.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آذر 7, 92 7:45 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
سلام آقا معین. تجربیاتتون رو بگید دیگه. ما منتظر هستیم بشنویم. راستی اگه اشکال نداره یه سوال خصوصی بپرسم،البته اگه دوست داشتید جواب بدید. شما متاهل هستید؟ به نظرتون میشه با وجود آی بی اس اونم از نوع LG ازدواج کرد و زندگی خوبی داشت؟؟ به نظرتون ماها که مجردیم باید ازدواج کنیم یا نه؟؟ من خانواده ام اصرار دارن ازدواج کنم ولی نمی دونم واقعاً کار درستیه یا نه. ببخشید اینقدر سوال پرسیدم.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آذر 7, 92 10:26 pm 
آفلاین
کاربر ساده

m1988 عزیز
بهترین کسی که می تونه به من کمک کنه خودم هستم من می دونم چه غذاهایی برایم چه عواقبی داره و یا چه زمانهایی حال من چگونه خواهد شد و بسیاری از حالتهای خودم را باید دریابم خلاصه هر چی بیشتر خودم رو بشناسم بیشتر اعتماد به نفس پیدا می کنم و تصمیمات درست تری می گیرم.
در مورد تجربیاتم هم باید بگویم که خیلی مدعی نیستم ولی هر آنچه را تجربه نمودم در پستهای مختلف به تدریج عرض می کنم در عین حالی که آمادگی دریافت تجربیات دیگر دوستان رو همواره دارم زیرا من معتقدم که شاید فعلا نشه این بیماری رو درمان قطعی نمود ولی با بکارگیری دستورالعملها وترفندهایی و نیز هوشیاری خودمان می توان زندگی آرومی رو ادامه داد.
در مورد تاهل هم بله من متاهلم و باید به تموم مجردایی که به دلایلی بواسطه این بیماری از ازدواج هراس دارن بگم که بلعکس، شما باید زودتر ازدواج کنید چون آرامش بیشتر و نیز درک بیشتر برای طرفین که لازمه این بیماران است در متاهلی بیشتره، حالا تو انتخاب تون یه کمی دقت داشته باشید بقیه قضیه حله آخه ما خودمون چون تمام وقت درگیر این بیماری هستیم فکر می کنیم که بقیه مردم هم می دونن در صورتیکه با مدیریت بر این بیماری میشه اکثر فعالیتهای اجتماعی و خونوادگی رو انجام داد گیریم که گله و یا صحبتهایی هم باشه اشکالی نداره چون من یه بار قادر به زندگی هستم پس چرا در مسیر این زندگی وقتی به جاهایی صعب العبور و سخت می رسم ایست کنم .و آخرش اینکه وقتیکه عشق میاد انسان یه قطع نخاعی رو هم تا آخر عمر پرستاری می کنه چه برسه به این بیماری فسقلی
شب خوش ....

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 8, 92 6:04 am 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: tehran
سلام. بچه ها
در تایید صحبتهای آقای معین باید بگم که بنده هم 5 ساله که ازدواج کردم و 6 ساله که ای بی اس دارم.
در زندگی مشترک اونقدر چیزهای مختلف وجود دارد از قبیل شادی ها و گرفتاریها و خنده ها و گریه ها، که این بیماری در مقابل آنها تقریبا به حساب نمیاد. الکی فکر خودتونو مشغول نکنید و هی نگید که با این بیماری نمیشه ازدواج کرد.

بزارید خیالتون رو راحت کنم البته ببخشید اینو میگم به دختر خانمها یا آقا پسرهای گل این سایت نیستم، یارو پسره یا دختره کلی بیماری روحی و جسمی و اخلاقی دارند و خودشونو سالم میدونن و ازدواج میکنند و اونوقت شما ها به این گلی با این روحیه عاطفی و حساس میخواهید بی خیالش بشید. یه کم نگاه کنید به دورو اطرافتان ببینید که چه بنداز بندازیه. تو مسجد ما دختره با کلی پسر بوده و چادر سرش نکرده و بعد که کلش خورده به سنگ اومده چادر سرش میکنه و چند وقتی میاد مسجد تا در دید خانواده های افراد مذهبی قرار بگیره و یه شوهر پاک و مذهبی گیرش بیاد در حالی که خودش نه اهل زندگیه ونه اخلاق درست و حسابی داره. خیلی از شوهراشون رفیقای من هستند و بنده خداها از دست زنهاشون مینالن. خودشون اذعان دارند که خانمهاشون بیماری اخلاقی دارند، این قضیه بالعکسشم داره اتفاق میفته

اونوقت دخترهای ما در این سایت که همگی عاطفی هستند و مهربان و حساس هستند، به خاطر این بیماری در شک و تردید هستند. نباید اینطور باشید، شما اگر اخلاق داشید و بلد بودید که چگونه با مردتان سخن بگویید و چگونه زندگی کنید، برای یک مرد یعنی همه چیز دارید. حتی اگر دست و پا نداشته باشید. این قضیه برای مردای ما هم در مقابل زنان ما صدق میکند.

زندگی زناشویی یک هنر است که باید آن را یاد بگیرید و پیاده کنید و بیماری های جسمی فقط یک بهانه خوب برای ما است که این هنر را یاد نگیریم و مثل درسهامون از زیرش دربریم.
البته ببخشید جای این پست اینجا نبود ولی چون دیدم هی بچه ها سوال میکنند،خواستم اتمام حجت کنم.
التماس دعا. و من الله التوفیق

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 8, 92 12:49 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

کاملا موافقم

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 8, 92 1:07 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
واقعا ممنونم از آقای معین و آقای مخترع.. حرفاتون خیلی خوب و آرامش بخش بود... کاش ازین بحث ها زیاد بشه تو فروم..مخصوصا دوستانی که متاهل هستن خیلی میتونن کمک حال ما مجردا باشن.. من خودم بیشترین استرسم اینه که اگه ازدواج کنم چی میشه و ازین فکر خیال های پر تشویش..درهرصورت مچکریم ازتون

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 8, 92 1:26 pm 
آفلاین
کاربر فعال

خیلی لطف کردید و خیلی ممنونم آقای معین و آقای مخترع واقعا صحبتاتون آرامش بخشه
امیدوار نوشته است:
واقعا ممنونم از آقای معین و آقای مخترع.. حرفاتون خیلی خوب و آرامش بخش بود... کاش ازین بحث ها زیاد بشه تو فروم..مخصوصا دوستانی که متاهل هستن خیلی میتونن کمک حال ما مجردا باشن.. من خودم بیشترین استرسم اینه که اگه ازدواج کنم چی میشه و ازین فکر خیال های پر تشویش..درهرصورت مچکریم ازتون

منم مشکلات المیرا جون + اینکه چطور میشه با این وضع سرکار رفت؟ یا اینکه چطور با خانواده همسر رفت و آمد کرد؟ چطور با دوستان یا فامیل مسافرت رفت؟.... منم ممنون میشم اگر متاهلین عزیز بیان و تو این قضیه مارو کمک کنند و یشتر راهنماییمون کنند ، بی نهایت سپاسگزارم از دلگرمیتون

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 8, 92 7:02 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
واقعاً ازتون ممنونم آقای مخترع و آقای معین. کلی به زندگی امیدوار شدم راستش فکر میکردم با این حال ازدواج تقریباً منتفیه ولی الآن فکر میکنم نقاط مثبتی هم دارم. :)

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com