انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:08 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: درد ها و علائم IBS
پستارسال شده: شنبه آذر 9, 92 11:59 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: تهران
سلام
دوستان من از مهر 91 درگیر شدم بعد از یک شوک سنگین عصبی روانی شدید
حمله های فوق العاده شدیدکهبا حالت تهوع شدید شروع شدالبته هیچ گاه تهوعی صورت نگرفت
احساس برگشت غذا
تلخی شدید دهان و زبان
درد شکم محدوده زیر قفسه سینه از طرفین به وسط بطوریکه از داخل عضلات شکم در حال چنگ زدن هستند
نفخ شکم فراوان به نحوی که احساس ترکیدگی شکم بوجود می آید
تورم ناحیه ناف همراه با قرمز شدن خفیف
احساس نیاز به دفع مکرر
دفع هر بار بصورت متفاوت چرب یا تیره یا...
اندازه و کالیبر دفع متفاوت
در پشت شامل کتف ها و پشت ناحیه کیسه صفرا ( یک به اصتلاح دکتری منو فرستاد اتاق عمل تا کیسه صفرا در بیاره باور کنید از پشت اتاق عمل فرار کردم)
انتشار درد در حملات شدید به ران و مثانه و گردن تا ناحیه پشت سر
دفع باد گلو و روده متوالی

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه آذر 10, 92 3:20 pm 
آفلاین

سلام به دوستان خوبم. یه سوال دارم. آیا بین شما کسی هست که دچار درد و گرفتگی داخلی در ناحیه آپاندیس و پهلوی سمت راست بشه؟ همراه با نفخ زیاد و درد و فشار در هنگام خروج نفخ؟ من دیگه واقعاً ذله شدم، انگار یه خرچنگ توی روده هامه و داره روده هامو از داخل گاز میزنه. اگه کسی این حالتو داره خواهشاً راهنماییم کنه. ممنونم

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آذر 10, 92 5:40 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
sky85 نوشته است:
سلام به دوستان خوبم. یه سوال دارم. آیا بین شما کسی هست که دچار درد و گرفتگی داخلی در ناحیه آپاندیس و پهلوی سمت راست بشه؟ همراه با نفخ زیاد و درد و فشار در هنگام خروج نفخ؟ من دیگه واقعاً ذله شدم، انگار یه خرچنگ توی روده هامه و داره روده هامو از داخل گاز میزنه. اگه کسی این حالتو داره خواهشاً راهنماییم کنه. ممنونم

سلام دوست عزیز خوش اومدین..
من ندارم ازین علایم ولی سوالی که برام پیش اومده اینه شما همه آزمایشای لازم رو انجام دادین؟ شایدمشکل شما تیروئید یا بیماری دیگه ای باشه..
چون قبلا یکی از بچه ها میومد اینجا که همه ی علائم آی بی اس رو داشت به علاوه ی اینکه شدیدا دل پیچه اینا هم داشت که بعدا رفت یه چکاپ کامل شد که تشخیص غده تیروئید براشون داده شد که با مصرف یه دوره قرص بهبودی کامل حاصل میشه..
یکی ام شبیه علایم کولیت اولسروز هس.. خونریزی در مدفوعتون وجود داره؟
درهرصورت امیدوارم هرچه زودتر حالتون خوب شه و همیشه سالم و سلامنت باشین

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 11, 92 1:58 pm 
آفلاین
کاربر ساده

البته من یه خراش مختصری هم در ناحیه اثنی عشر دارم که عمدتا باعث سوزش ودرد در سر معده ام هست که واقعا نمیدونم برا IBS یا برای خراش اثنی عشر این خراش با آندوسکوپی تشخیص داده شد

بالا

پستارسال شده: سه شنبه بهمن 22, 92 7:44 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

یه سوال دکتری که من رفتم گفتن ای بی اس با خونریزی جور نیست ولی بقیه علایم ای بی اس رو دارم. کسی هست که خونریزی هم داشته باشه؟؟/

بالا

پستارسال شده: سه شنبه بهمن 22, 92 8:25 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

در اي بي اس به دليل مشكلات مقعدي مثل بواسير يا شقاق ناشي از يبوست يا اسهال مزمن بعضي مواقع خونريزي هم هست ولي اگر خونريزي از داخل روده باشه احتمالا مربوط به بيماري كرون يا كوليت اولسرو هست.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه خرداد 7, 93 7:35 am 
آفلاین

سلام بچه ها من تقريبا 4 سال كه با اين مريضي دارم سر ميكنم دقيقا از حاملگي شروع شد خيلي خسته شدم يه سوال داشتم ميگم من وقتي شرنده اجابت مزاج دارم بلافاصله تپش قلب و افت فشار ميدم جوريتپش قلب ميگيرم كه از روي لباس بالا و پايين شدن قلبم رو متوجه ميشم خيلي نگرانم نميدونم اين هم مال اي بي اس يا مشكل قلبي دارم

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه خرداد 7, 93 10:39 am 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
سلام سمیه جان خوش اومدی عزیزم..
آی بی اس شما از چه نوعیه؟
احتمالش هست از استرس باشه بنظرم حتما برو دکتر

بالا

پستارسال شده: جمعه دی 19, 93 6:48 pm 
آفلاین

sky85 نوشته است:

سلام آره همینطوریم،رفتم مطب دکتر زالی برام کلونوسکوپی نوشته،ولی تشخیصش کرون بود حالا منتظر نتیجه ام

بالا

پستارسال شده: سه شنبه بهمن 14, 93 12:58 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام دوستان من حدود چند سالی هستش که این علایم رو دارم ولی نمیدونستم این بیماریه من همیشه مدفوعم بدون شکل هستش یا شکل داره و وسط دفع یهو شکلش عوض میشه و شل میادنه ابکی این از این مورد مورد بعدی تا دو سال پیش با این مسئله مشکلی نداشتم اصلا نمیدونستم این مشکله چون شدید نبود و هنوز هم نیست و اذارم نمی داد ولی الام حدود دو سال هست که پدرم رو از دست دادم و شبی که پدرم فوت کرد سوزش شدید سر دل گرفتم و احساس می کردم اسید توی گلومه و پایین نمی ره البته از همون چند سال پیش هم مخصوصا هنگام استرس یه علامتهایی مثل سوزش خفیف سر دل رو همراه مشکل مدفوع که گفتم با بعضی وقتها درد زیر جناق سینه احساس میکردم ولی به چیزی ربطش نمی دادم و اصلا پیش نمی رفتم خلاصه با سوزش سر دل دکتر مراجعه کردم و اندسکوپی دادم که دکتر گفت مشکل شما ریفلاکس معده به مری هستش م داروی پانتو پرازول و رانیتیدین هنگا م خواب تجویز کرد و لی مشکلم کامل بر طرف نشد به اضافه باد گلو شدید به خصوص به هنگان خوردن دوغ یا شیر این مشکلم شدید شدید میشد تا اینکه بعد از چند بار مراجعه به دکتر و اضهار اینکه دکتر من کاملا خوب نمیشم فقط کمی بهترم و حتی تست میکروب هلیکو باکتر هم دادم و نمونه برداری از معده ولی خدا رو شکر چیزی نبود به هر حال دکتر باز چهارم مراجعه به من گفت شما سندرم روده تحریک پذیر داری هر چی بهش گفتم دکتر اخه چطور میگی اینو گفت شما سندرم روده تحریک پذیر داری با قاطعیت تمام و فقط یه کلیدنیوم سی به جای رانیتیدین برام تجویز کرد که خیلی بهتر شدم و مشکلاتم تقریبا 60 درصد برطرف شد ولی هنگام استرس انگار هیچ دارویی بهم اثر نمی کنه و سیگار هم می کشم یک بار ترک کردم و وقتی سیگار رو ترک میکنم باید بگم در کمال ناباوری انگار هیچ مشکلی ندارم نه اسید معده نه ترش کردن نه مزه بد دهان نه هیچ درد دیگری حال فقط می خواستم بدونم تشخیص دکتر درباره سندرم روده صحیح بوده یا من ریفلاکس دارم یا هردو رو باهم دارم یا اینکه سندروم یا استرس باعث ریفلاکسم میشه

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com