mehran نوشته است:
آخه مکانیسم اثرش چجوریه . یعنی چگونه باعث خوب شدن آی بی اس میشه ؟؟؟ علمی بگو نه از خودت . مثلا یه مقاله یا تحقیق معرفی کن که اساسش این آمپول بوده باشه.
سلام مهران جان
اتفاقا من هم خیلی دنبال این دارو و ربطش به آی بی اس گشتم ولی هیچی نتونسم پیدا کنم.پس رجوع کردم به تنها منبع موجود که اونم خود دکتر ملکیه. ایشون گفتن تاثیر مثبت این دارو بر بیماری آی بی اس رو تو یه مقاله جدید خارجی پیدا کردن. و تمام توضیحاتی که من اینجا نوشتم عین صحبت های ایشون بود (نه از خودم). اگه دوست دارید بیشتر راجب این دارو و مکانیزم درمانش بدونید میتونید با خود دکتر صحبت کنید مطمینم ایشون با سخاوت کامل به سوالاتتون جواب میدن یا خود مقاله رو در اختیارتون قرار خواهند داد.
بدیهیه این دارو باید به تشخیص دکتر بعد از یه سری بررسی ها و تحت نظر استفاده بشه (مثه اکثر دارو های دیگه). چون همونطور که خودتون در جریان هستید این دارو باعث افزایش فشار خون میشه. و قرارنیست کسی خود سرانه برای خودش تجویزش کنه.
درضمن آقای دکتر ملکی هیچ احتیاجی به تبلیغات من و بقیه ندارن. تنها دلیلی که باعث شده من راجب این روش درمان و ایشون بنویسم رضایت بی حد و اندازه من از زندگی جدیدمه. ایشون نه تنها آی بی اس منو درمان کردن بلکه دیدگاه من به زندگی رو هم تغییر دادن.
امید وارم تونسته باشم بدرستی جواب سوالاتتونو داده باشم.