چون مشکلات مربوط به ادرار بطور پراکنده در تاپیک های مختلف مطرح شده بود این تاپیک را ایجاد کردم.
خیلی از دوستان مشکلات ادراری هم دارند که در مورد ارتباطش با ای بی مواردی که به ذهن من میرسه:
- یکی از فرضیه ها اینه که در روده ما بیش از حد نرمال باکتری وجود داره(sibo) که نوعی عفونت به حساب میاد. شاید این عفونت به کلیه و مثانه هم منتقل میشه و باعث این تکرر ادرار.
در این مورد شرکت زیست تخمیر محصول پروبیوتیکی داره که برای خانم ها بخصوص مفید باید باشه. (لاکتوفم)
http://www.zisttakhmir.com/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA/tabid/62/ProdID/4/LactoFem.aspx- مورد دیگه اینه که همون ارتباط غلط مغز و روده که با تغییر در هورمون های عصبی همراهه به نوعی روی کلیه هم تاثیر گذاره و مثلا همانطور که روده را به کار زیاد و غیرلازم وامیداره(اسهال ایجاد میشه) در مورد کلیه هم همینطور باشه.
اگر به این دلیل باشه مصرف ضدافسردگی سه حلقه ای میتونه تا حدی تکرر ادرار را هم کم کنه.
- خوب احتمال سوم هم اینه که هیچ ربطی به ای بی نداره و مربوط میشه به دیابت، پروستات(آقایان)، عفونت مثانه(مستقل از ای بی) و سندرم مثانه بی قرار(به قول سحر) . . . .
من خودم بعضی روزها این مشکل را دارم که احتمال دوم بنظرم صدق کنه. چون با مصرف ضدافسردگی خوب میشه و در روزهایی که از لحاظ گوارشی خوبم تکرر ادرار هم ندارم.