انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:43 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 87 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه بهمن 25, 92 8:24 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
من با بيهوشي كولونوسكپي كردم كه باعث شد چيزي از اون يادم نياد بعد از بهوش اومدن و در خانه مادرم نتيجه و حرف هاي دكتر را بهم گفت.
ولي من خاطره بدي از مصرف مسهل دو روز قبل از اون دارم (براي تخليه روده) و حاضر نيستم يه دفعه ديگه كولونوسكپي كنم.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه بهمن 25, 92 9:29 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ارش جان بیهوشی کامل؟یعنی در بیمارستان بوده
چون تو مطب دکتر فک نکنم چنین چیزی امکان داشته باشه
کلا از بیهوشی میترسم ترجیح میدم همینجوری هوشیار انجام بدم:دی

بالا

پستارسال شده: شنبه بهمن 26, 92 2:11 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تو بیمارستان که بود ولی دکتر چیزی در مورد بیهوشی نگفته بود ولی اگر هم می گفت من بیهوشی کامل را انتخاب می کنم.
یه حدسی هم می زنم که آمپولی که تزریق کرد برای بیهوشی نبود ولی چون حساسیت هرکس متفاوته برای من باعث شد که چیزی از جریان کولونسکپی یادم نمی یاد. همچنین یادمه دوستم که عمل کرده بود و بیهوشی کامل بود بهوش اومدنش کلی دنگ و فنگ داشت. در حالیکه من خیلی ساده و تقریبا سریع بهوش اومدم.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه بهمن 28, 92 9:23 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام با خام خواری مشکل اجابت مزاجتون کاملا حل میشه تو مدت کمی و همچنین اروغ زدن خیلی کم میشه راستش واسه من که اینجوری بوده اما در مورد بی اختیاری تا الان که زیاد موثر نبوده .دو ماه و12 روزه خام خوارم البته این اواخر مشکل صدای شکمم داشتم که اونم خوب شده اوایل خام خواری نفخ خیلی شدید داشتم اما دوره ای بود و الان خیلی کم نفخ دارم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه بهمن 28, 92 9:46 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

یه سالی هم میشد تکرر ادرار داشتم یعنی دائم حسش رو داشتم اما واقعی نبود اونم با خام خواری درمان شده ولی مشکل اصلیم تو این بیماری همچنان پا بر جاست

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 13, 92 3:02 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

دورد به همه
اینجا من در حال گوش دادن به اهنگ وقتی تو گریه میکنی از ابی :) i hate ibs :)
دارم پروسه قبل کولونسکپی رو میرم ;) .از 4 بسته پودر هنوز 2 بسته رو خوردم صبونه هم خیلی سبک نهارم که یه کمی سوپ و باید برم واسه پروسه بعدی پورد را
فردا ساعت 18 کولونسکپی دارم.یکم استرسم داره زیاد میشه باید زنگ بزنم و از منشی بخام وقتشو بیاره رو ساعت 2 یا 3 با چاشنی خواهش :oops: :ugeek:
قبلا کولونسکپی دادم واسه همین زیاد از نظر روحی این بار خودمو تخریب نمیکنم و میتونم باهاش کنار بیام
گلاب به روتن پوردها کاری کردن هر 10 مین یبار برم تخلیه.چقد بده ایننننننننننن
فردا میخام خروجی رو هم برام یه نگا بندازه حس میکنم بد جا افتاده :roll: :roll: :o
دوستان روحیمو یکم زیاد کنید از تجربیاتتون بگید یا اقدامات قبلا کولونسکپیتون نمیدونم از حین عمل
خدا بزرگه .فردا من میرم راحت کولونسکپی میدم ...به کولونسکپی زیاد فک نمیکنم بیشتر دوس دارم بعد تموم شدنش از رو تخت بلند شم یه نفس عمیق بکشم.فعلا منتظر اون نفس صدم ثانیاه ایه بعد کولونسکپیم :)
شاید این اخرین پست قبل عمل باشه بعد اون نفس عاشق اون پستیم که بعدا اینجام میزارم :P
فقط دعام کنید پولیپو دیگه نداشته باشم :roll: :roll: :roll: :roll:

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اسفند 14, 92 9:41 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

من 24 ساعت قبل کولونوسکپی فقط آب و آب میوه(شفاف بدون ذرات میوه) می تونستم بخورم. چون روده باید کاملا خالی باشه.
من اون موقع حس کردم که بیجهت کولونوسکپی کردم ولی یک نکته ای در مورد کولونوسکپی و آندوسکپی هست اونم اینکه الان با دستگاه های جدید انجامش خیلی ساده تر شده به همین دلیل دکترها بیشتر از گذشته تجویز می کنند.
فکر کنم اگر پولیپ باشه با یه ابزار خاصی موقع کولونسکپی برش میدارن !!
راستی من موقع کولونو بیشتر از 2 ساعت معطل شدم تا نوبتم شد تصور کنید با ضعف ناشی از غذا نخوردن و استرس چه حالی داشتم.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اسفند 15, 92 1:25 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ساعت 16 دیروز کولونسکپی رو انجام دادم
نمیدونم حس خیلی بدی دارم از زمین و زمان شاکیم.از وقتی اودم خونه با همه سر جنگ دارم با دوس دخیم شاخ به شاخ شدیم خلاصه کلی گردوخاک کردم تا الان اینجوری برم جلو گرد وخاکای دیگه ای هم هست شاید فعلا در مرحله پذیرش باشم
کلونسکپی خیلی طول کشید 30 مین .با توجه به اینکه قسمت انتهاییرودم همیشه نفخ و درد داشت تا رسید به اون نقطه خیلی طول کشید .تقریبا مشکلی نبود تا اون اخرا یک رودم التهاب و خونریزی داشت چنیدن نمونه برداشته شد تحویل پاتولوژی دادم جوابشو تا یه ماهه دیگه میدن
نظر دکترم بین سه گزینه بود.1- یه عفونت ساده 2 - کرون 3 - سل دستگاه گوارش
خودم نظرم به گزینه 2 نزیدک تره از دیشب کلی مقاله خوندم خیلی از علایم کرون رو دارم همون مشکلات پوستیم که چند مدت پیش اینجا عنوان کردم و تب مزمن و خفیفیم که دارم
خوشحال نیستم اصن و استرس یه ماهو دیگه رو هم باید به جون بخرم
قارچ کفیرم دیشب رسید زیاد حوصله ندارم ولی میخام ادامه بدم اگه کرون باشه درسته مزمنه و هنوز دلیل واضحی نداره و تازه مث اینکه باکتری رو در ارتباط باهاش کشف کردن ولی من میخام به زندگیم ادامه بدم.روحیم الان داغونه اما بخدا قسم نمیذارم از پا درم بیاره
حداقل امیدوارم از کرون دیگه وضعیتم بدتر نباشه
شایدم یه عفونت ساده باشه.نمیدونم کلا ذهنم درگیره در هر حال زندگی جریان داره چه بی من چه با من ولی من خودمو جزو اون قسمت با منش میدونم

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اسفند 15, 92 7:35 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام عزیزم درکت میکنم من دو بار کولونوسکپی دادم دو بار اندوسکپی .تو این اندوسکپی اخریه خیلی اذیت شدم و کلا از لحاظ روحی وروانی ریختم بهم منم مشکلات پوستی دارم و بیشترین درد و نفخ قسمت چپ نافمه .به نظر من قارچ کفیر رو بی خیال شو وتو این یه ماه تا جواب ازمایشت بیاد اب کلم برگ رو ناشتا بخور و تا احساس گرسنگی نکردی چیزی نخور و تو این مدت گوشت و شکر هم اصلا نخور اب کلم برگ واقعا معجزه میکنه .

من خام گیاه خوارم و صبح ناشتا دو لیوان اب کلم برگ میخورم و تا گرسنه نشدم چیزی نمی خورم بعد ازونم شیر کنجد(کنجد خیسانده +اب+خرما) میخورم تا 95 درصد مشکل نفخ منو برطرف میکنه

بالا

پستارسال شده: جمعه اسفند 16, 92 2:52 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

gunner نوشته است:
ساعت 16 دیروز کولونسکپی رو انجام دادم
نمیدونم حس خیلی بدی دارم از زمین و زمان شاکیم.از وقتی اودم خونه با همه سر جنگ دارم با دوس دخیم شاخ به شاخ شدیم خلاصه کلی گردوخاک کردم تا الان اینجوری برم جلو گرد وخاکای دیگه ای هم هست شاید فعلا در مرحله پذیرش باشم
کلونسکپی خیلی طول کشید 30 مین .با توجه به اینکه قسمت انتهاییرودم همیشه نفخ و درد داشت تا رسید به اون نقطه خیلی طول کشید .تقریبا مشکلی نبود تا اون اخرا یک رودم التهاب و خونریزی داشت چنیدن نمونه برداشته شد تحویل پاتولوژی دادم جوابشو تا یه ماهه دیگه میدن

يك ماه خيلي زياده، نگفتن چرا اينقدر طول ميكشه ؟ مگه ميخوان چكار كنن ؟ سرشون شلوغه يا پروسه كار طولانيه ؟

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 87 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com