انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:26 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 41 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه مرداد 27, 92 11:02 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام جناب مدیر
ظاهراً شما که بانی این فروم هستید مدت زمان کمتری از اکثر بچه هایی که این جا اومدن درگیر ibs هستید (من خودم سالهاست مبتلا هستم و خوب یادم نیست فقط میدونم بعد از یه سرماخوردگی شدید اینطور شدم و اما یادم نیست چه قرصهای رو با چه دوزی مصرف کردم که بعد از اون از زندگی سالم محروم شدم )میشه لطفاً شما بگید چطور این طور شدید (البته اگه دوست دارید) فقط میخوام یه کم اطلاعات کسب کنم و اگه مورد مشترکی پیدا کردیم به دیگران بگیم که اشتباه مارو تکرار نکنن و به خاطر یک اهمال کاری زندگیشونو به جهنم تبدیل نکنن. :cry:
امیدوارم همه ماها به زودی روش درمانی پیدا کنیم و همه دوباره بتونیم سالم و بی دغدغه و خجالت زندگی عادی رو از سر بگیریم .
به امید روزی که هیچ بیمار ibsi وجود نداشته باشه.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 27, 92 11:41 am 
آفلاین
Admin

سلام ستاره خاموش
من قبلا تو قسمت مربوطه گفتم علت بیماریمو
اینم لینکش : http://www.ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=49&t=49
فقط اینو اضافه کنم اون مدت بدنسازی هم میرفتم و سعی میکردم روز بروز وزنه ها رو سنگین تر کنم شاید علت ای بی اسم اون بوده

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 27, 92 2:26 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
ستاره خاموش منم مث شما بعد یه آنفولانزای ویروسی یا همون سرماخوردگی آی بی اسم پیداش شد!

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 30, 92 10:26 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام المیرا جون بعضی وقتها فکر میکنم این مشکل میتونه برای هر کسی پیش بیاد اگه درست عمل نکنه . :?:
یعنی عین غولی که درون روده ها خوابیده و ما با مصرف آنتی بیوتیک اضافی و استرس ( که اگه میفهمیدیم هیچ موقع به خودمون همچین ظلمی رو نمیکردیم) اونو بیدار کردیم :evil: و حالا هم داریم تاوان اشتباهاتمونو با بدترین مجازاتها پس میدیم. :oops:
البته فکر میکنم همگی ما یه مورد مشترک داریم اونم این که اکثر کسانی که ibsمیگیرن آدمایه زودرنج و حساسی هستن و فکر میکنم که زودرنجی زمینه گرفتن این بیماری هستش ، و گاهی مصرف آنتی بیوتیک اضافی هم مزید بر علت برای مبتلا شدن به همچین مشکلاتی می شود.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 31, 92 8:19 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
از موقعی که ای بی گرفتم روی رفتار آدم ها دقت زیادی می کنم و نتیجه اینکه:
آدم های زیادی را دیدم که زودرنج و احساسی بودند ولی ای بی اس نداشتند.
آدم های زیادی که استرس جزئی از زندگی و کار اونها بوده ولی ای بی اس نداشتند.
آدم هایی که مثل نقل و نبات آنتی بیوتیک می خورند و اصلا اصطلاح ای بی اس به گوششون نخورده.
اتفاقا چند هفته قبل دوستم تعریف می کرد که برادرش دچار مشکلات گوارشی شده و در شرح حالش یه جا گفت که عادت داره با کوچکترین دلیل آنتی بیوتیک می خوره و وقتی کوچکترین مریضی میگیره دچار استرس زیاد میشه.
من تو دلم گفتم بیچاره نمی دونه که به دلیل آنتی بیوتیک فلور میکروبی روده اش بهم ریخته و ای بی اس گرفته و حالاها گرفتاره. ولی برادر این دوست ما بعد چند هفته خوب شد و الان یکسال میگذره و مشکلی نداره.
کاش حداقل علت واقعی این بیماریمون را می دونستیم.
یه حرف مضحک پزشک ها میگن: اینکه استرس در آدم های مختلف به صورت های مختلف مشکل ایجاد می کنه. یکی به قلبش می زنه یکه روده اش مشکل دار میشه یکی زخم معده میگیره و یکی سردرد میشه. البته من هم اگه جای این پزشکان محترم بودم برای توجیه عدم توانایی خودم و راضی کردن بیماری که وقت زیادی گذاشته و پول زیادی خرج کرده و نتیجه نگرفته، این حرف ها رو ردیف می کردم.

آخرین بار توسط آرش در جمعه شهریور 8, 92 2:24 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 31, 92 9:23 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من که این دلایلو بیان کردم تنها موردیه که قبل از مبتلا شدن به این بیماری داشتم و قبل از اون واقعاً از هر نظر آدم سالم و بانشاطی بودم و هر چی فکر میکنم که علت دیگه ای براش پیدا کنم هیچ موردی رو پیدا نمیکنم .
در نهایت برای این که یه کمی دلمو آروم کنم میگم حتماً خواست خدا بوده :?: و البته چرا خواست خدا باید این باشه رو نمیدونم؟ :oops:
و وقتی به سالهای پیش فکر میکنم و یاد دوستام میفتم که با هم رقابت داشتیم برای درس خوندن که کی چه رشته ای قبول میشه و کدوم دانشگاه ؟که یکدفعه به خاطر این بیماری لعنتی تمام آرزوهام بر باد رفت و دوستام یکیشون الان دکتره و یکیشونم داره برای ادامه و گرفتن مدرک بالاتر میره خارج از کشور و من هنوز اندر خم این بیماری که کی میخواد خوب بشه که منم .....
نمیدونم واقعاً کاش میدونستیم چرا به این بیماری مزخرف مبتلا شدیم ؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 31, 92 1:05 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
دقیقا با حرفای آرش موافقم.. ما زندگیمون خیلی عادیه ..اکثر آدمای نرمالی هستیم با زندگی های کاملا نرمال تر
چرا ما؟
حتما باید یه دلیلی وجود داشته باشه
منم قبل مریضی خیلی ادم بانشاط و بی خیالی بودم ..سال به سال مریض نمیشدم و سیستم گوارشی خیلی خوب و منظمی داشتم ..اصلا بهتره بگم نمیدونسم گوارش چیه!
انقده سالم بودم گاهی خودمو میزدم به مریضی تا جلب توجه کنم :lol: فک کنم بخاطر اون خدا ای بی اس رو بهم هدیه داد!!!!!!!

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 4, 92 2:10 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

آشنا نوشته است:
شخصا فکر می کنم که علت نه در اعصاب روده و سبک زندگی بلکه مشکل در بهم خوردن ترکیب فلور میکروبی روده است و میکروب های مضر که تولید نفخ می کنند بر میکروبهای مفید غلبه پیدا کرده اند. راه حل هم بازسازی فلور میکروبی و برگردان آن به وضعیت زمان قبل از آی بی اس است.

امروز یه متنی را می خوندم که بهم خوردن فلور میکروبی روده را دلیل اصلی ای بی اس می دونست. به نظرم منطقی رسید. اما دو مسئله باقی می مونه یکی اینکه چه چیزی باعث این عدم تعادل میشه مثلا در مورد آنتی بیوتیک من خودم هیچوقت آنتی بیوتیک زیادی مصرف نکردم اما کسانی را می شناسم که آنتی بیوتیک زیاد مصرف می کردند و مدتی احتمالا به همین دلیل دچار مشکل گوارشی هم شدند اما بعد از مدتی مسئله حل میشد و حتی به یک مراجعه ساده به متخصص گوارش هم منجر نمی شد. اینجا مسئله دوم پیش میاد: چرا فلور بهم ریخته دوباره به حالت نرمال بر نمی گرده. حتی کسانی که با خوردن پروبیوتیک نتیجه می گیرن با قطع مصرف این محصولات باز مشکلاتشون بر می گرده. این باعث شده روشهایی مثل پیوند مدفوع مطرح بشه.
یک مطلب مرتبط از سایت سلامت:
"به طور کلی، مصرف پروبیوتیک ها برای بچه ها مضر نیست اما شواهد زیادی در مورد سودمند بودن آنها هم وجود ندارد. برخی از بررسی ها نشان داده اند پروبیوتیک ها ممکن است در درمان و پیشگیری از اسهال مفید باشند اما به گفته کارشناسان، میزان این آثار مفید اندک است. تا به حال بررسی ها درباره آثار پروبیوتیک ها بر بیماری های روده ای مانند نشانگان روده تحریک پذیر نتوانسته است مفید بودن آنها را ثابت کند و بررسی ای که هفته پیش در مجله پدیاتریک (طب کودکان) منتشر شد، شاهدی از اثر پروبیوتیک ها در درمان یبوست کودکان به دست نداد. ممکن است درنهایت معلوم شود تلاش ها برای تغییر گروه باکتری های روده بچه ها و بهبود بخشیدن سلامت آنها، با استفاده از پروبیوتیک ها بی ثمر باشد. اما دکتر فرانک گریر، استاد بیماری های اطفال در بیمارستان مریتر در مدیسون ویسکانسین که سرپرستی این پژوهش برای آکادمی متخصصان اطفال آمریکا را به عهده داشت، در این باره گفت: «با توجه به شواهد موجود، قطعا می توانم بگویم که توصیه نمی شود والدین برای دادن پروبیوتیک به کودکان، خود را به زحمت بیندازند. حتی اگر بچه ها ماست هایی با ۵ نوع متفاوت پروبیوتیک بخورند، به محض اینکه خوردن این ماست ها را کنار بگذارند، باکتری های روده آنها به وضع عادی بازمی گردد.»"

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اسفند 5, 92 6:44 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

بچه ی من مادامی که انی بیوتیک میخوره برای درمان سرما خوردگیش اسهاله

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 6, 92 9:20 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

سایه روشن نوشته است:
بچه ی من مادامی که انی بیوتیک میخوره برای درمان سرما خوردگیش اسهاله

خیلی از داروهایی که امروزه در علم پزشکی استفاده میشه در واقع فقط علائم بیماری را از بین میبره و یا پنهان می کنه یک تعداد کمی از داروها اثر درمانی دارن که گل سرسبدشون همین آنتی بیوتیک ها هستند که الان آنتی بیوتیک به دلایل مختلف زیر سوال رفته و ثابت شده بیشتر از اونکه فایده داشته باشه ضرر داره.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 41 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com