انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:32 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 36 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: طب سوزنی
پستارسال شده: دوشنبه اسفند 5, 92 12:07 pm 
آفلاین
کاربر ساده

ببین هر سوزنی که طب سوزنی نیست بعدشم 13 جلسه خیلی کمه من بهد 3ماه نتیجه دیدم

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 6, 92 1:17 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
داشتم وبگردی می کردم که به این مطلب برخوردم:

سوال 4: آقاي دكتر نجفي آيا مشكلات گوارشي را نيز مي‌توان با طب سوزني بهبود بخشيد؟
در اكثر موارد بله بطور مثال: بيماري 40 ساله داشتيم كه با سابقه 7 ساله كوليت روده IBS و اسهال مقاوم كه قادر به خوردن هر نوع غذايي نبود مراجعه كردند كه از نظر رواني نيز بسيار آسيب ‌پذير شده بودند تحت درمان با طب سوزني قرار گرفتند و پس از بهبود قادر به خوردن هر نوع غذا شدند و علائم حاصل از بيماري نيز مرتفع گرديد.
لینک : http://www.dr-najafi.com/?page=page1-1

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اسفند 7, 92 12:17 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تجربیات شخصی در زمینه طب سوزنی گوش دکتر غیاثی _محلات_
26 اردیبهشت 1392 نویسنده : مجید فدایی
دکتر سمیه غیاثی از شهر محلات
چند مورد از تجربیات شخصی خود را در زمینه طب سوزنی گوش مطرح میکنم:

مورد سوم: بیمار آقای 24 ساله مبتلا به IBS از چند ماه پیش با دل درد و اسهال که تحت درمان طب سوزنی گوش فقط برای یک جلسه قرار گرفت و علائم بیمار بطور کامل از بین رفت. نقاط بکار رفته در گوش: نقاط مربوط به روده بزرگ و روده کوچک ، autonomic p. ، zero p.valium p. و shen men بوده است.
http://pezeshkantebesozani.mihanblog.com/post/tag/%D8%B1%D9%88%D8%AF%D9%87%20%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DB%8C%DA%A9%20%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1
* * * * *

سوال : من 23 سالمه چند سالی که دچار سندروم روده ی تحریک پذیر هستم تمام علایم روده ی تحریک پذیرو دارم فقط درد شکم و ندارم یعنی با خوردن هر چیزی رو ده هام واکنش نشون میده اینکه خیلی شکمم سر و صدا میکنه خیلی نفخ دارم بعضی وقتها نفخم دفع نمیشه شکمم کامل کار نمیکنه به صورت تکه تکه ست همین باعث میشه زیاد بریم توالت مخصوصا صبح ها که حتما باید اجابت مزاج داشته باشم همیشه هم باید چیزی بخورم معدم پر باشه تا اجابت داشته باشم همیشه باید غذاهایی بخورم که ابکی نباشه حتی میوه و سبزیجات خیلی کم میخورم چون تمام این علایم بیشتر میشن شیر که اصلا نمیتونم بخورم ولی ماست اون هم به اندازه چرا میتونم زمانی دچار این مشکلات شدم که رژیم گرفتم و لاغر شدم به خاطر همین مشکلات اینقد استرس دارم که بعضی مواقع احساس میکنم نفس کشیدنم سخت میشه دکتر رفتم با داروهایی که استفاده کردم این علایم یه کوچولو کم شده ولی یه جایی خوندم که با طب سوزنی میشه به طور قطعی سندروم روده ی تحریک پذیرو درمان کرد به نظر شما میشه؟
پاسخ(دکتر اعتمادی) : سلام بر شما. طب سوزنی برای کنترل علایم در روده تحریک پذیر بسیار مفید می باشد. اخیرا کار تحقیقاتی با مرکز گوارش بیمارستان شریعتی اصفهان در حال انجام بر روی بیماران با روده تحریک پذیر داریم که اگر مراجعه کنید می توانید از تخفیف 50% آن نیز بهره مند شوید. [ 1389-12-01 ]
http://www.dretemadi.ir/index.php?ToDo=MemberQuestions&Page=29

بالا

پستارسال شده: جمعه اسفند 29, 92 12:24 am 
آفلاین
کاربر ساده

اولا انجا که من رفتم مرکز حجامت بود که یه جای تحقیقاتی که هرکسی رو راه نمیدن که انجا طبابت کنه یعنی باید خیلی حالیش باشه بعدشم همون متخصص طب سوزنی که مدرکشم از یه جای معتبر داشت روز اول به بنده گفتن با 10 جلسه خوب خوب میشم که اینطور نشد خواهش میکنم از دوستان که روی هیچ چیزی تعصب نداشته باشن چون خیلی از دوستان که مثل من چندین سال که درگیر این مشکل هستن بهتر میدونن که بایدی در درمان آی بی اس وجود نداره امکان داره بعضی روشهای درمانی باعث بهبود نسبی یا کامل یه شخص بشه اما درمان کلی برای همه نیست.در انتها هم میخوام این موضوع بگم که اگه یه درمان مشخص برای این بیماری وجود داشت اطمینان داشته باشید که همه پزشکان مطلع بودند.این موضوع که یه عده بخاطر پول یا تجربه بخوان بر روی ما آزمایش کنن هیچوقت فراموش نکنید پزشکان هم مثل ما افرادی هستند که به دنبال پیشرفت و زندگی بهتر هستن.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 8, 93 12:58 pm 
آفلاین
کاربر ساده

یکی از رایجترین و موثرترین کاربردهای طب سوزنی ، کمک به درمان اختلالات خلقی نظیر اضطراب و عوارض جسمی ناشی از استرس طولانی مدت می باشد .

معرفی یک Case در همین زمینه به طور مثال :

خانم ب.م 51 ساله با تحصیلات کارشناسی ارشد و سابقه تدریس در دانشگاه در خردادماه 1390 به توصیه دوستان خود ، برای تشخیص و درمان مراجعه نمودند. علت اصلی مراجعه ایشان ، علائم و نشانه های مختلفی بود که منشا آنها تا آن زمان طی بررسیهای مختلف بالینی و آزمایشات پزشکی شناخته نشده بود . شکایات بیمار عبارت بود از : مشکلات گوارشی مانند حالت تهوع ، نفخ پس از غذا و درد در ناحیه زیر دنده ها، دردهای پراکنده در شانه ها ، زانوها و کمر، پر اشتهایی عصبی و افزایش وزن ، ضعف و بیخوابی ، احساس خستگی پس از بیدارشدن از خواب و همچنین احساس افسردگی، اضطراب، تغییرات خلق دوره ای و بی قراری . نتایج سونوگرافی ، آندوسکوپی و آزمایشات خون و ادرار در محدوده طبیعی بود و منشا این عدم توازن در کارکرد ارگانهای مختلف بدن مشخص نمی شد.

تشخیص پزشک معالج بر اساس دیدگاه کل نگر (ادغام رویکردهای پزشکی کلاسیک ، طب سنتی چین و روانشناسی) برای ایشان ، پرکاری ذهنی ، عدم ابراز فشارهای احساسی تجمع یافته و فقدان استراحت ذهنی کافی طی دوره ای طولانی مدت (شش ماه گذشته) بود که با مکانیسم روان -تنی ( (Psychosomatic به صورت دردهای پراکنده و غیر اختصاصی عمدتا در سیستم مریدینی کبد، کیسه صفرا، مسیر عضلانی پشت بدن (مسیرمثانه) و نیز سیستم تنفس تظاهر یافته و مطابق آنچه در تست تشخیصی الکترودرمال مشاهده می شد ، توان خودتنظیمی بدن را به وضوح پایین آورده بود.

طرح درمان ایشان شامل جلسات مداوم طب سوزنی به همراه چند جلسه ماساژ طبی آیورودا (توسط ماساژدرمانگر) در مطب و نیز انجام روزانه ریلکسیشن و رژیم های پاکسازی بدن در منزل بود . در جلسه سوم ، گزارش بیمار حاکی از بهبود واضح دردها ، کنترل اشتها ، کاهش وزن به میزان 3.5کیلوگرم و رضایت از روند درمان بود . در جلسه هفتم درمان ، ایشان اظهار نمودند سردردهایی که سالیان سال ایشان را آزار می داده است بهبود یافته و احساس آرامش و سبکی داشته اند. همچنین احساس خستگی دائم به وضوح کاهش یافته بود و احساس نشاط و شادابی به صورت پایدار رو به افزایش بود .ایشان جلسات را به مدت سه دوره (شامل فاصله استراحت بین دوره ها) ادامه دادند و اکنون نیز جهت تثبیت وصعیت خود تنظیمی هر دو ماه یکبار مراجعه می کنند. پس از گذشت شش ماه ، همچنان شکایتی از دردهای پراکنده بدن ، سردرد و حالات افسردگی و اضطراب ندارند . تستهای مجدد نیز حاکی از بهبود قابل ملاحظه توان خودتنظیمی بدن است و در کل با اجرای توصیه های ارائه شده در طول دوره ( شامل اصلاح شیوه زندگی ، رعایتهای غذایی و تکنیکهای مدیریت استرس ) موفق به حفظ وضعیت پایدار سلامتی ذهن – بدن در خود شده اند.
http://fa.drsaatchi.ir/Site.aspx?page=141&Lan=FA

بالا
 پروفایل  

پستارسال شده: چهارشنبه دی 3, 93 6:20 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

- مورد اول :آقای محمود خ-34ساله مهندس کنترل کیفیت مواد که به گفته خود وی حدود 30 سال از بیماری کولیت عصبی ( I.B.S)رنج می برُد .
تمام اقدامات تشخیص درمانی برای او طی حدود 20 سال گذشته انجام شده و وی در زمان مراجعه از مصرف داروها و بیماری خود خسته شده و طی آشنایی قبلی خود و مطالعات شخصی خود با توصیه یکی از همکاران محترم جهت درمان با طب سوزنی مراجعه نمود .
درمان طبق اصول کاملا علمی طب سوزنی برای وی آغاز گردید. بیمار طی جلسات اولیه درمان فقط دوبار حمله بیماری را تجربه نمود که آنهم با درمان به موقع سریعا فرو کش نمود .
پس از 30 جلسه درمان ،بیماری وی کاملا بهبود یافت و اکنون حدود یکسال است که دستگاه گوارش وی در سلامت بوده و هیچگونه داروئی مصرف نمی کند .

- مورد دوم :آقای ابراهیم ف.28ساله که از 8سال قبل بدلیل درد معده به همکاران و متخصصان محترم بیماریهای داخلی مراجعه نموده و تشخیص گاستریت(التهاب معده)و التهاب روده برای وی داده شده بود و داروهای فراوانی مصرف نموده بود . بطوریکه از حدود 3 سال قبل، بیمار از داروهای امپرازول ،وبیسموت ،دایمتیکون وبلادونا و گاهی از شربتهای معده و رایتیدین استفاده می نمود و در طول این 3 سال پزشک معالج اجازه مصرف میوه جات و سبزیجات را به وی نداده بود . بیمار در شرایطی به کلینیک طب سوزنی مراجعه نمود که دچار افزایش آنزیمهای کبدی ناشی از مصرف طولانی مدت داروها شده وبعبارت دیگر کبد وی به سمت نارسایی پیش می رفت .
سریعا درمان طب سوزنی بصورت کاملا اصولی و علمی برای وی آغاز گردید و طی دوازده جلسه اول درمان، ناراحتی و درد بیمار کاملا بهبود یافته و داروهای او نیزبه نصف تقلیل یافت .
بعد از 20 جلسه درمان ،آنزیمهای کبدی وی کاملا به حد طبیعی رسید و پس از انجام دوره کامل درمانی، کلیه داروهای وی قطع گردید و هم اکنون فقط با رژیم غذایی در سلامت کامل بسر میبرد و نیاز به هیچگونه درمان دیگری ندارد .

http://acu1doctor.com/fa/Details33.aspx

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 36 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید