انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:23 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 87 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه اسفند 16, 92 4:06 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

آرش نوشته است:
gunner نوشته است:
ساعت 16 دیروز کولونسکپی رو انجام دادم
نمیدونم حس خیلی بدی دارم از زمین و زمان شاکیم.از وقتی اودم خونه با همه سر جنگ دارم با دوس دخیم شاخ به شاخ شدیم خلاصه کلی گردوخاک کردم تا الان اینجوری برم جلو گرد وخاکای دیگه ای هم هست شاید فعلا در مرحله پذیرش باشم
کلونسکپی خیلی طول کشید 30 مین .با توجه به اینکه قسمت انتهاییرودم همیشه نفخ و درد داشت تا رسید به اون نقطه خیلی طول کشید .تقریبا مشکلی نبود تا اون اخرا یک رودم التهاب و خونریزی داشت چنیدن نمونه برداشته شد تحویل پاتولوژی دادم جوابشو تا یه ماهه دیگه میدن

يك ماه خيلي زياده، نگفتن چرا اينقدر طول ميكشه ؟ مگه ميخوان چكار كنن ؟ سرشون شلوغه يا پروسه كار طولانيه ؟

میشه گفت تریکبی از هردو باشه اخرای ساله و قربونش برم تعداد مریضم که کم نیست .فقط واسه پذیریشم حدود 45 دقیقه تو صف انتظار بودم :shock:
این مدت خودمو هم یکمی نگران کرده

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 17, 92 1:37 am 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: tehran
سلام گانر جان
اصلا نگران نباش . انشاءالله که هیچیت نیست و فقط یه زخم ساده است. ما اصولا همه مون بیماریمونو به همه چیز ربط میدیم. شرایط شما رو خوندم ولی با بیماری کولون ربطی پیدا نکردم. چون اولا بیماری کرون همراه با اسهال است نه یبوست. و شما هم یبوست دارید اغلب. درثانی همراه با تب است که بعید میدانم در شما باشد. بیخودی استرس به خودت وارد نکن. ماها فقط کمی سیستم رودمون قاطی کرده که باید یه جوری درستش کنیم.
راستی اسم این دکترت که میگی خیلی خوبه چیه و مطبش کجاست؟کارش خوبه؟ تلفنش چیه؟منم میخوام برم یه چک کنم خودمو. هزینه کولونوسکوپی چقدر شد و کجا انجام دادی؟
ببخشید زیاد سوال کردم. به فکر عید و شادی باش و الکی فکر نکن و عیدتو خراب نکن. بسپارش دست خدا و خوش بگذرون که او مطمئن ترین کسی است که هر لحظه میتونی خودتو به اون واگذار کنی و او بهترین محافظت کنندگان است.
یا علی

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 18, 92 3:06 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

mokhtare نوشته است:
سلام گانر جان
اصلا نگران نباش . انشاءالله که هیچیت نیست و فقط یه زخم ساده است. ما اصولا همه مون بیماریمونو به همه چیز ربط میدیم. شرایط شما رو خوندم ولی با بیماری کولون ربطی پیدا نکردم. چون اولا بیماری کرون همراه با اسهال است نه یبوست. و شما هم یبوست دارید اغلب. درثانی همراه با تب است که بعید میدانم در شما باشد. بیخودی استرس به خودت وارد نکن. ماها فقط کمی سیستم رودمون قاطی کرده که باید یه جوری درستش کنیم.
راستی اسم این دکترت که میگی خیلی خوبه چیه و مطبش کجاست؟کارش خوبه؟ تلفنش چیه؟منم میخوام برم یه چک کنم خودمو. هزینه کولونوسکوپی چقدر شد و کجا انجام دادی؟
ببخشید زیاد سوال کردم. به فکر عید و شادی باش و الکی فکر نکن و عیدتو خراب نکن. بسپارش دست خدا و خوش بگذرون که او مطمئن ترین کسی است که هر لحظه میتونی خودتو به اون واگذار کنی و او بهترین محافظت کنندگان است.
یا علی

مرسی مختاره عزیز
مشکل اینه من اونوقتاییم یبوست ندارم مدفوعم شل و اصلا حالت منسجم رو نداره
تب هم گاهی دارم همینه نگرانم کرده قسمت خوب ماجراش اینه مث اینکه بالاخره تونستن سرنخی از باکتری عامل کرون پیدا کنند.خبرشم تو هیمن فروم هست
دکتر من خانم دکتر پرهیزکار ( باران پرهیزکار ) ادرسشم سنندجه اگه خواستید ادرس دقیق ترو بزارم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اسفند 19, 92 12:14 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
gunner نوشته است:
قسمت خوب ماجراش اینه مث اینکه بالاخره تونستن سرنخی از باکتری عامل کرون پیدا کنند.خبرشم تو هیمن فروم هست

این مسئله کشف باکتری موثر در کرون ظاهرا خیلی هم جدید نیست و به 30 سال پیش بر میگرده، هرچند استرالیایی ها تازگی کارهایی در موردش انجام دادن اسم باکتری (Mycobacterium avium subspecies paratuberculosis(MAP :
http://news.healingwell.com/?p=news1&id=521266

بالا

پستارسال شده: یکشنبه فروردین 17, 93 9:36 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلامی دوباره
سال نوتون پیروز + همونایی که فامیل دور میگفت :)
هنوزم جواب پاتولوژی امااده نشده دیروز که زنگ زدم گفتن تعطیلات بوده و نتونستن جوابو اماده کنند هنوز منتظرم
در این فاصله طبق تجویز دکترم 2 نوع انتی بیوتیک مصرف کردم
یکیش مترونیدازول بود دومیش حافظم یاری نمیکنه :) خودمم یه بسته کیدی لاکت گرفتم این هفته اخری یکم وضعیت روحی خراب بود بیماریم هر چی بود دوباره عود کرد یبوست شروع شد چند روزیم هست گاز رودم زیاد شده از اونایی که حس میکنی رودت هوای اضافه داره خداروشکر الان بهترم
یه چیزیم که ازارم میدم اون نقطه از رودم که نمونه برداری انجام شد اون اوایل بعضی وقتا سوزش داشتم خیلی نگرانم کرده البته الان میزان سوزش خیلی کمتر شده کلا میتونه خیلی بد باشه این حالت؟؟؟
در اخر باید عکس رنگی از روده باریکم انجام بدم دکترم که میگفت فقط تهران میتونی انجام بدی اگه کسی تجربه ای داره لطفا منو در جریان بزاره
خودم عکس روه بزرگو انجام دادم خیلی درد داشتم حتی بیشتر از کولونسکوپی اینم مث اونه؟
معطلی زیاد داره؟
هزیه چقدری هست؟
فرم بیماران ibd هست؟؟لینکشو اگه میشه بزارید :roll: :roll:

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 20, 93 9:14 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

درود
دوستان یکی میتونه قشنگ برام توضیح بده سل روده چیه و چه عوارضی واسه روده ایجاد میکنه؟؟
دیروز جواب ازمایشو گرفتم هنوز پیش دکترم نبردم اما تو جواب tb مثبت اومده و اندازه باکتری رو هم نوشته.یعنی یه باکتری اینقد میتونه روده رو اذیت کنه؟
چرا تو این 4 سال انقد کند پیشرفت داشته؟
خیلی از سایتها رو چک کردم خیلی خیلی کم در مورد سل روده نوشته بودند همون بصورت کلی بود و اصن از مشکلاتی که میتونه ایجاد کنه چیزی ننوشته بود
خواهشا میکنم اگه کسی چیزی میدونه دریغ نکنه تا شنبه مطب تعطیله استرس دارم سر این موضوع :| :| :| :| :| :| :| :cry:

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 20, 93 10:05 am 
آفلاین
کاربر ساده

سلام. زنموی من بیست سال پیش سل روده گرفت. بیمارستان میلاد تشخیص دادن. مادربزرگم اون موقع رفته بود مکه. سل واگیر دار گرفته بود بعد چون با هم زندگی می کردن به زنموم منتقل شده بود. ولی سل روده چون خارج ریه س واگیر نداره. و درمانش عوارض اینا نداره بعدها. دیگه درمان شد و الان مشکلاتی که داره هیچ ربطی به اون سلش نداره. درمانش ولی مثل سل معمولیه. شش ماهه ست. با شش نوع قرص. چون برادرم استفاده کرده تجربه شو دارم البته اون سرطان داشت و تشخیص اشتباه دادن و شش ماه زجرش دادن... ولی حالا که مطمئن نیستید استرس نداشته باشید شاید خفیف باشه و درمانش متفاوت باشه.

بالا
 پروفایل  

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 20, 93 10:25 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ممنون از پاسختون
سوال من اینه زنموی شما چه حالتی براش پیش اومد که مجبور شد بره دکتر.منظور اینه این سل روده چه مشکلاتی واسه رودش ایجاد کرده بود
چون روز کلونسکوپی دکترم یکی از احتمالاش سل روده بود و گفت سل باعث التهاب روده ها میشه

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 20, 93 10:31 am 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: tehran
سلام گانر جان
نگران نباش. فقط یه باکتریه که با دارو درمان میشه.
اگر توی تهران کاری از دست ما برمیاد بگو تا برات انجام بدیم.

راستی علائمی رو که داشتی رو مفصل بیان کن تا اگر علائم ما هم مثل شما بود، اقدام به کلونوسکوپی کنیم. ممنون. انشاءالله که درمان رو شروع میکنی و هرچه زودتر خوب میشی. از روز اولم بهتر.

بالا

عنوان پست: سل روده
پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 20, 93 10:44 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
این سل روده که با دارو و آنتی بیوتیک درمان میشه به نظرم از ای بی اس بهتره.
یه خاطره بی ربط بگم: چند سال پیش در یکی از آزمایش های خون قبل از اینکه به دکتر نشون بدم به اشتباه فکر کردم آزمایش هپاتیت مثبته.باورش سخته ولی خوشحال شدم چون فکر کردم حداقل الان میدونم مشکلم چیه؟ و از ای بی اس که اصلا معلوم نیست چیه بهتره. :(
تا شنبه خودتو با کارهای مورد علاقت سرگرم کن که خیلی بهش فکر نکنی. سوالات هم کامل آماده کن و حتی بنویس که از دکتر بپرسی.

آخرین بار توسط آرش در چهارشنبه فروردین 20, 93 11:18 am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 87 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com