انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 11:49 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 87 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 2, 93 8:12 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
من همچین آزمایشی نداشتم. این ماده ای که در روده بزرگ وارد میشه فقط روده بزرگ را می تونه بررسی کنه ولی من یادمه گانر، تو گفتی عکس از روده کوچک داری.
الهه، نتیجه این آزمایش شما چی بود ؟ می دونی که هدف از این آزمایش چی بود ؟
نمی دونستم ام آر آی در گوارش هم کاربرد داره؟ از دوستان کسی دیگه هم همچین تجربه ای داشته ؟

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 2, 93 12:20 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

من وقتی کولونسکوپی رفتم تشخیصشون این بود که یوبوستم به دلیل پارادوکسه،برای این که مطمئن بشن منو فرستادن ام آر آی که علاوه بر اینکه به سرت یه چیزی وصل میکنن یه چیز دیگه رو روی قسمت لگن میبندن که از بیرون با گوشی بهت یه دستورایی رو میگن که باید انجام بدی تا ببینن که هماهنگی بین مغز و عضلات کف لگن و روده چقدره.بعد از اون اگه یادتون باشه گفتم میرم بیوفیدبک که یه 2 جلسه ای رفتم بعد به خاطر امتحانام ولش کردم که دوباره بعد از عید شروع کردم دیروز جلسه دوم بعد عیدم بود که خودم هم باورم نمیشد که انقدر خوب شدم ،خیلی خوشحالم مشکل یبوستم تا حد خیلی زیادی حل شده الان فقط با تحریک پذیر بودن رودم مشکل دارم.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 2, 93 12:25 pm 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: tehran
سلام الهه خانم. میشه بیشتر توضیح بدید که پارادکس چیه؟ و مشکل شما رو چطوری حل کردند و تو این جلسه ها که میرید چه کار میکنند براتون؟ ممنون

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 2, 93 12:37 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام آقای mokhtare .انسانهای عادی موقع دفع کردن مقعدشون به یه اندازه خاصی باز میشه که راحت میتونن دفع کنن اما تو افرادی که پارادوکس دارن این درجه به مقدار کمتری باز میشه و خیلی از کسایی که در عین حال که فکر میکنن یبوست دارن اما مدفوع سفتی ندارن این مشکلو دارن. بیوفیدبک یه نوع فیزیوتراپیه فکر میکنم، که از مقعد انجام میشه.دیروز دکترم هم خیلی تعجب کرد که انقدر پیشرفت کردم.اگه ورزشایی که گذاشتم هم انجام بدین خیلی تاثیر داره.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 2, 93 1:53 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

الهه عزیز من قبلا واسه عکس از روده بزرگ اون مادع حاجب رو وارد روده هام کردن + پمپ کردن هوا ( خداییش کولونسکپیم اندازه این درد داشت ) اما این واسه روده باریکه.یادمه واسه عکس روده بزرگ باید شب قبل روغن گرچک مصرف میکردم و شامم فقط سوپ اجازه داشتم.ولی واسه این تنها بهم گفتن عصر روز قبل عکس برداری 2 قرص بیزاکودیل و شبم مایعات زیاد بخورم و 4 ساعت قبل عکس برداری ناشتا باشم کافیه.تو نت که سرچ کردم مث اینکه این محلولی که قراره بخورم میتونه باعث تهوع بشه واسه همین ترجیح میدن با معده خالی انجم بشه.من واسه سی تی کبد یادمه وقتی رو تخت دراز کشیدم اونجام تزریق انجام دادن فک کنم پنج شنبه هم به همین طریق باشه ( تو دفترچم نگاه کردم نوشته هم خوراکی هم تزریقی )
علاوه بر این عکس من انتروگرافیم دارم .فک کنم این دو تا از هم جدا باشن انترو تو نت سرچ کردم واسه مشاهده عضلات مثلا زانو انجا میشه اینجا واسه من احتمال میدم واسه عضلات لگن باشه.مشکل من علاوه بر یبوست اینه مدفوع شل هم دارم ولی فک کنم معقدم با ادمای عادی فرق داره .یعنی همونی که شما گفتی میزان باز شدنش برای مدفوع منظورمه
خدایی این چه دردیه :(

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 2, 93 2:03 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

http://vista.ir/article/328406/پیشروی-در-تونل-با-چراغ‌های-خاموش
فک کنم این اون چیزیه قراره من انجام بدم
الهه عزیز وضعیت این مرکز چجرویاس.منظور برخورد با بیماراس سر این موارد خیلی استرسیم

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 2, 93 3:18 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

به نظر من ام آر آی خیلی از کولونسکپی راحتتره،البته ایشالا اگه مشکلی نداشته باشی یه خورده سخت میشه.
مرکز خیلی خوبیه من که رفتم چون دکترم خودش وقت گرفته بود و خودشم اومد اصلا منتظرم نموندم، اصلا نگران نباش میگم من دو بار رفتم دفعه دوم که اصلا استرس نداشتم.

بالا

پستارسال شده: جمعه اردیبهشت 5, 93 1:34 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

یروز ساعت 11 نوبت داشتم ساعت 10 رفتم کارای پذیرشو انجام دادم بهم گفتن ساعت 11 شروع میکنی به خوردن داروهای مخلوط شده با اب معدنی .میدونید چی شد؟
ساعت 5 کارم تموم شد :oops: پرینترشون خراب شده بود ملت همه معطل بودن از شب قبلشم ناشتا بودم اصن پشیمون شدم با اون وضعیت انجام بدم.بالاخره انجام شد جوابش امروز فردا امادس

بالا

پستارسال شده: جمعه اردیبهشت 5, 93 6:20 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

وای چقدر بد!حالا چطور بود راحت بود؟به من داروهای خوراکی نداده بودن!حالا سی تی اسکنش چجوری بود شاید با سی تی اسکنی ک من داشتم فرق داشته؟

بالا

پستارسال شده: جمعه اردیبهشت 5, 93 9:05 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

قسمت بدش بر میگشت به ضعفی که داشتم .من حساب کرده بودم صب ناشتا میرم نهایتا تا 12 ظهر ناشتا میمونم نه اینکه تا 5 غروب .وقتی نشستم آنژیو رو واسه تزریقم وصل کنند خانومه بهم گفت بدنت خیلی یخه .پس نیوفتی.وضعیت طوی بود فقط میخاستم زود انجام شه بره
نه خود سی تی اصن سخت نبود 5 مین طول کشید
مال من بله کلا عکس از شکم بود بود .تو قبضم نوشته سی تی انتروگرافی

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 87 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com