من خودم 5 ساله این بیماری رو دارم ولی فقط سه سالش رو عذاب کشیدم و الان خیلی خیلی راحتم. چون خودم یک پزشکم تمام تحقیقاتم رو در این زمینه انجام دادم و کلی مقاله خوندم. حالا
اگه میخواین IBS شما هم خوب بشه باس به نکات زیر توجه کنین..
1- منشا اصلی این بیماری فشارهای روحی و روانی هست. شما باید تمام این فشارها رو از خودتون بردارین (گفتنش آسونه ولی انجام دادنش سخته).
اصولا اکثر بیماران IBSای کم خوابن و موقع خوابیدن خیلی عذاب میکشن. این افراد دیر به خواب میرن و تا صبح چند بار از خواب بیدار میشن و مدام کابوس مینین.....
برای حل این مشکل شما باید قرص ضد افسردگی بخورین تا میزان سروتونین بدنتون بالا بره(سروتونین هورمون شادی آوره و خواب انسان رو راحت میکنه).
بهترین قرصی که تو بازار وجود داره و خطرش از همه کمتره
نورتریپتیلین 25 هستش که باید هرشب 1 عدد کامل بخورین. البته قرص هایی مثل آمفی تریپتیلین و فلوکستین هم هست که کارایی نورتریپتیلین رو ندارن و مضراتشون هم بیشتره، در ضمن فلوکستین فقط برای درمان یبوست کارایی داره و اسهال رو خوب نمیکنه.
کلا قرص نورتریپتیلین هم برای اسهال هم یبوست و هم نفخ کاربرد داره......قبل از هرچیز باید خودتون مشخص کنین که اسهالی هستین یا یبوستی؟؟ تعداد دفعلت دستشویی رفتنتون رو تو یک هفته ثبت کنین. اگه در هفته بین 1 تا 7 بار میرین دستشویی و دفع میکنین قطعا یبوست داری و اگه بالای 14 بار میرین دستشویی واسه دفع اسهالی هستین....باید رنج خودتون رو بین 7 تا 14 نگه دارین که فقط با خوردن این قرص ممکن میشه...یادتون نره این قرص باید حداقل 8 هفته خورده بشه تا علایمش کامل مشخص بشه و تا پایان دوره بیماریتون باید بخورینش......
2- تغذیه : یکی از عوامل مهم در این بیماری تغذیه هستش که قبلا توضیح دادمش ( در قسمت من و IBS در بخش داستان زندگی).
3- قرص: حتما برای درمان این بیماری باید قرص خورد.......
تنها قرص قابل استفاده برای این بیماری
مبورین هست که با نامهای COLOFAC، COLOMEB،MEBEVERIN عرضه میشه...که کلوفاک اثرش بهتر از دوتای دیگه ست
چون خارجیه و خالص تره...ولی شما از نوع ایرانیش مصرف کنین و وقتی حالتون بدتر میشه یا موقع امتحان و... از کلوفاک استفاده کنین.
هر روز یک عدد مبورین 200 صبح و یکی هم شب قبل از غذا یا همراه غذا بخورین...بدونین که مبورین یا کلوفاک 135 هرگز کارایی خوبی ندارن
و فقط باید کپسول مبورین که همون مبورین 200 هست مصرف بشه.....
ظهر ها هم قبل از ناهار یک عدد کپسول امپرازول 20 قبل از غذا بخورین....همون کار کلینیدیوم سی رو انجام میده ولی خیلی خیلی بهتره...
با خوردن این قرص ها و رعایت غذایی ( خصوصا نخوردن چای) تا 50 درصد بیماری شما کاملا خوب میشه.... و میمونه 50 درصد دوم........
هر وقت میخواین برین سر کلاس یا مهمونی یا خواستگاری و جایی مثل اینا...حتما تا نیم ساعت قبلش دو تا قرص
دی سیکلومین با دوتا
دیفنوکسیلات رو باهم بخورین
و بعد از نیم ساعت تازه میفهمین زندگی یهنی چی.....بیماریتون کاملا خوب میشه .........
توجه به این نکات رو هم یادتون نره..
1- هرگز هرگز هرگز هیچ فعالیتتون رو واسه خاطر IBS عقب نندازین یا تعطیل نکنین.......خصوصا اینکه شنیدم بعضیا واسه خاطر بیماریشون نمیخوان ازدواج کنن!!!!
2- هرگز هرگز هرگز چای نخورین......نسکافه و کافی و... مثل چای هستن....
یادتون نره دلیل اصلی قار و قور شکم خوردن چای هستش.3- خیار و کلم هم هرگز نخورین
4- 1 ساعت قبل و بعد غذا میوه و آب نخورین
5- غذاتون رو اروم اروم بخورین و لقمه هار و بجوین
6ـ حجم غذاتون رو کم کنین و به نصف کاهش بدین...اولش لاغر میشین(لاغری بهتر از درد شکمه) ولی بعد همه چی روبراه میشه.
مشکلاتتون رو و علائم بیماریتون رو واسم تو بخش پیغام بفرستین تا بگم چی کار کنین...اگه هم سوالی دارین واسم پیغام بذارین حتما جواب میدم.....امیدوارم همتون خوب شین...منتظر شنیدن خبرای خوب از طرف شما هستم