انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : شنبه بهمن 10, 04 12:09 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 129 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه فروردین 30, 93 8:24 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

محل اقامت: آذربایجان غربی-ماکو/24ساله مجرد
منم با قرص فلووکسامین تا حد زیادی خوب شدم و دیگه بی اختیاریم خیلی خیلی کم شده.
فلووکسامین100 روزی 2 بار.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه فروردین 30, 93 9:00 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
من شروع کردم روزی یک نورتریپتیلین 10 شب ها مصرف می کنم که تاثیر خوبی داشته ولی مشخص نیست تا کی باید ادامه بدم؟
یکسال؟ چندسال؟ شاید هم تا موقعی که درمانی برای ای بی پیدا بشه.

بالا

پستارسال شده: شنبه فروردین 30, 93 1:53 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
دکترمن میگف درمان آی بی اس همون قرص نورتریپتیلین هستش
حیف که من به تری گلیسیریدها حساسیت دارم:‏(‏

بالا

پستارسال شده: شنبه خرداد 16, 93 1:07 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام دوستان
حدود یک سال پیش یکی از اعضا داروی نورتریپتلین برای درمان بی اختیاری معرفی کرد و خانم مرضیه داروی فلوکسامیین 100.
خواستم جویا بشوم از تجربیات شما در مصرف داروهای ضد افسردگی مخصوصا نورتریپتیلین. توی این یک سال که این دارو رو مصرف کردید،
چه تاثیری روی شما داشت؟ قرصهای ضد افسردگی دیگر هم مصرف می کنید؟ من خودم قبلا سیتالوپرام مصرف می کردم تاثیری نداشت.
الان فلوکستین می خورم که این دارو هم تاثیر نداشت.
اگر تجربیات تان را در زمینه داروهای ضد افسردگی در اختیارم قرار دهید ممنون می شوم. مخصوصا داروی نورتریپتلین،
فلوکسامین و نورتریپتلین.

بالا

پستارسال شده: شنبه خرداد 17, 93 10:33 am 
آفلاین
مدیر انجمن

سلام من تا حالا نور تریپیلین مصرف نکردم ولی قبلاً یه مدت اسنترا و یه مدت سیتالوپرام مصرف کردم. اوایل مصرف خیلی احساس خوبی داشتم و تاثیزش فوق العاده بود ولی بعد از مدتی نمیدونم چرا اثر خودشونو از دست دادن. ولی الآن یه مدتیه تری فلوئو پرازین میخورم به نظرم تاثیرش بیشتر و ماندگارتر از قرصای دیگه هست.

بالا

پستارسال شده: شنبه خرداد 17, 93 1:37 pm 
آفلاین
کاربر فعال

در مورد دارو دكتر روانپزشك براي من فلوكستين - بوسپراكس - و پروپانولول 10 تجويز كرد كه تاثيري نداشت و من ديگه ادامه ندادم.
براي من بهترين قرص آلپرازولام 0.5 هست واقعا بهترين قرص هست. بهترين آرام بخش و ضد استرس و اضطراب. البته فقط در مواردي كه اضطراري هست مي خورم نه اينكه به طور منظم و روزانه.

بالا

پستارسال شده: شنبه خرداد 17, 93 2:01 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

arash1984 نوشته است:
در مورد دارو دكتر روانپزشك براي من فلوكستين - بوسپراكس - و پروپانولول 10 تجويز كرد كه تاثيري نداشت و من ديگه ادامه ندادم.

بوسپيرون (بوسپيراکس) یک داروی ضداضطراب.
arash1984 نوشته است:
براي من بهترين قرص آلپرازولام 0.5 هست واقعا بهترين قرص هست. بهترين آرام بخش و ضد استرس و اضطراب. البته فقط در مواردي كه اضطراري هست مي خورم نه اينكه به طور منظم و روزانه.

این آلپرازولام روی بی اختیاری اثر خوبی داره یا آرامبخش خوبیه؟

بالا

پستارسال شده: شنبه خرداد 17, 93 2:13 pm 
آفلاین
کاربر فعال

[/quote]این آلپرازولام روی بی اختیاری اثر خوبی داره یا آرامبخش خوبیه ؟[/quote]

نگاه كنيد استرس و اضطراب نقش كاتاليزور و تشديد كننده براي بي اختياري هست با خوردن آلپرازولام اين استرس و فشار تا حدود زيادي از بين مي ره و تاثيرش رو بر روي بي اختياري مي گذاره ولي به معني درمان بي اختياري نيست.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 21, 93 12:26 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

اقای حامد ای بی اس از نوع اسهال و بی اختیاری داشتند و گفتن با مصرف دارو ضدافسردگی بی اختیاریشون درمان شد. من طی مطالعاتی که کردم متوجه شدم بی اختیاری به علت ضعف عضلات لگنه. این عضلات کنترل کننده ی ادرار مدفوع و گاز هستند و ضعف آنها باعث بی اختیاری میشه. یکی از دلایل ضعف این عضلات یبوسته. این ضعف عضله و بی اختیاری با ورزشای گیگل برطرف میشه واکثر افرادمبتلا به بی اختیاری دچار یبوستن. به همین دلیل من میخام برم بیوفیدبک تا یبوست رو که عامل بی اختیاری میدونم درمان کنم اما باتوجه به صحبتای حامد اینجا یه سوال مطرح میشه اگربی اختیاری افراد یبوستی به علت ضعف عضله باشه پس بی اختیاری در اسهال به چه علته والبته من اولین باره شنیدم در فردی ای بی اس ازنوع اسهال با بی اختیاری همراهه. برای همین تعجب کردم. واسه همین از دوستان میخام که بگن بی اختیاریشون همراه با یبوسته یا اسهال .ممنونم.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 22, 93 7:57 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
یه عده از بچه هایی که اسهال دارند وقتی اسهال و نفخشون زیاد میشه دچار بی اختیاری موقتی میشن و با بی اختیاری خودمون فرق داره، ورزش گیگل بعید میدونم درمان کنه بی اختیاری رو، بیوفیدبک هم بچه هایی که رفتن نتیجه مطلوب و دلخواهی نگرفتن، با این صحبت شما هم موافق نیستم که بی اختیاری بر اثر یبوسته، بنظر من عصب روده قاطی کرده و بعضی وقتا کارشو درست انجام نمیده، یعنی میگم اگه یبوستمون خوب بشه هیچ تضمینی وجود نداره که بی اختیاریمون هم خوب بشه، من خودم یبوست آنچنانی ندارم مثلا روزی یکبار دفع رو دارم اما روی بی اختیاریم تاثیر آنچنانی نداره، این ال جی واقعا چیز مبهمیه باید خیلی بیشتر بر روش بحث بشه البته به صورت کاملا شفاف، خیلی از بچه ها یا شرم میکنن همه چی رو بگن یا دلشون نمیخواد در موردش صحبت کنن یا همه چی رو نمیگن واسه همین من اصلا نتونستم با این دو سال و اندی تحقیق به نتیجه مطلوبی برسم که واقعا این مشکل مبهم مکانیزم عملش به چه صورته.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 129 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com