انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : شنبه بهمن 10, 04 12:08 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 129 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: يك فرضيه
پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 22, 93 8:46 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
من مي خوام يك نظريه از خودم بدم:
آي بي اس زماني بوجود مياد كه فلور طبيعي روده به دلايل مختلف بهم بخوره طوريكه در يبوستي ها باكتري هاي توليد كننده متان (methane-producing bacteria) و در ال جي ها باكتري هاي كاهش دهنده سولفور يا گوگرد (Sulfate-reducing bacteria) در روده اكثريت فلور روده را تشكيل مي دهند.
بوي گاز در ال جي ها به اين دليل حس ميشه كه گازهاي گوگردي بوي شديد دارند و مقدار كمشون هم استشمام! ميشه.
http://www.ibsgroup.org/forums/topic/81 ... -bacteria/

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 22, 93 4:33 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
حالا به فرض، فرضیه شما درست باشه، چرا این گاز گوگردی یا متانی نشت پیدا میکنه با حالی که ال جی ها نفخ آنچنانی ندارن؟؟؟
اگر چه اکثر بچه های ال جی که من باهاشون صحبت کردم از جمله خودم اصلا بو رو خودمون متوجه نمیشیم، خب اگه گوگردی باشه که آدم خودش باید متوجه بشه؟؟؟

بالا

عنوان پست: نشت گاز
پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 22, 93 7:17 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

abbas نوشته است:
حالا به فرض، فرضیه شما درست باشه، چرا این گاز گوگردی یا متانی نشت پیدا میکنه با حالی که ال جی ها نفخ آنچنانی ندارن؟؟؟

مقداري گاز در تمام افراد نشت پيدا مي كنه، گاز متاني و ديگر گازها چون بوي كمي دارن حس نميشن ولي گاز سولفوري چون بوي شديدي داره با همان مقدار كم هم استشمام ميشه.
من آخرش نفهميدم، يعني ال جي ها نفخ و اسهال و يبوست ندارن فقط بوي گاز اذيتشون مي كنه؟
نقل قول:
اگر چه اکثر بچه های ال جی که من باهاشون صحبت کردم از جمله خودم اصلا بو رو خودمون متوجه نمیشیم، خب اگه گوگردی باشه که آدم خودش باید متوجه بشه؟؟؟

اين مورد شايد به اين دليل باشه كه ال جي ها چون مدت طولاني در معرض اين گاز بودن (بيني شون) به اون عادت كردن و متوجه اون نميشن.

بالا

پستارسال شده: جمعه خرداد 22, 93 1:18 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
فک کنم مشکل اصلی بچه های ال جی همین بی اختیاری باشه اگرچه شاید یبوست هم اذیتشون کنه اما در مقابل بی اختیاری یبوست اصلا به چشم نمیاد.
و یه فرضیه دیگه هم که خودم دارم اینه که ال جی ها هم مث بقیه بچه های ای بی نفخ زیادی رودشون تولید میکنه اما چون گاز به صورت بی اختیار و مداوم داره ازشون خارج میشه پس اصلا احساس نفخ نمیکنن و الله اعلم.
در مورد احساس بو نمیدونم واقعا پیچیده است، اما خودم بویاییم خیلی حساسه و کوچکترین بویی رو به راحتی متوجه میشم اما این بوی خاص رو اصلا متوجه نمیشم.
من بشخصه هیچ مشکل و ناراحتی ندارم تا وقتی تنهام فقط و فقط وقتی اذیت میشم که توی جمع قرار بگیرم.
واسه ما ال جی ها جامعه مث آیینه میمونه و خیلی جالبه آدم بیماریشو از طریق دیگران متوجه بشه.

بالا

پستارسال شده: جمعه خرداد 23, 93 5:06 pm 
آفلاین
کاربر فعال

عباس درست مي گه. متاسفانه دكترهاي گوارش فرقي بين نفخ و lg نمي گذارند. به خدا فرق داره. نفخ تعريفش چي هست: وقتي گاز در روده تجمع مي كنه و دفع نمي شه و شكم تا حدودي بالا مياد و دچار دل درد مي شويد اينو بهش مي گن نفخ. حالا با درمان گياهي مثل عرق نعنا يا خوردن زيره در اكثر مواقع برطرف مي شه.
ولي بي اختياري يعني خارج شدن گاز روده به طور غير ارادي و به طور مستمر.
اي كاش يبوست يا فقط اسهال داشتم مشكلي تو زندگي نداشتم بالاخره با رژيم غدايي كنترلش مي كردم. ولي بي اختياري گاز روده اعصاب روح روان و زندگي اجتماعي رو از آدم مي گيره. به خاطر گناه نكرده، تحقير شدن خيلي بده. به نظر من اگه بشه با رژيم غذايي خاص و كمتر خوردن حداقل بو رو از بين برد.
براي LG تنها يك راه حل هست و اون هم درست كردن شورت طبي مخصوص ايزوله و جاذب بو هست. سايت هاي زيادي دارن مي فروشن كه به نظر من همشون كلاهبردار هستند و اصلا نتونستن هم چين شورتي درست كنند. واقعا نمي دونم درست كردن شورت اينقدر سخت هست. دوستان بيان همت كنيم با شركت هاي پزشكي كه دارند شورت براي بي اختياري ادرار درست مي كنند صحبت كنيم در اين زمينه، يه تيم تشكيل بديم با محققان نانو و نساجي و شركت هاي دانش بنيان و پژوهشگرها در اين زمينه صحبت كنيم. فقط خودمون مي تونيم بهم كمك كنيم.

بالا

پستارسال شده: جمعه خرداد 23, 93 8:32 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: fars
در جواب دوستان باید بگم، موارد زیر رو رعایت کنن خیلی اثر داره:
۱. اگر می تونید حداقل یکبار هم شده از ریفاکسیمین استفاده کنید. برا من تا حدودی خوب بود. نزدیک پنجاه درصد بهتر شدم. الانم که شنیدم داروخانه ریحان در تهران داره.
۲. رژیم فود مپ کم که تو قسمت تغذیه اومده رو رعایت کنید. حالا صددرصد هم نتونستید رعایت کنید، مشکلی نیست ولی سعی خودتون رو بکنید.
۳. به خودتون استرس بیخودی وارد نکنید. یعنی خودتون رو مجبور نکنید که حتما همه کارهایی که یک فرد سالم انجام میده انجام بدید. منظورم اینه تا می تونید از محیطهای استرسزا خودتون رو دور نگه دارید.
۴. برای مدت حداقل شش ماه از دوز کم قرص نوروتریپتلین استفاده کنید. شبی ده میل کافیه. واقعا تاثیر خوبی داره.
با رعایت موارد بالا تضمین می کنم تا هشتاد درصد خوب بشید.

بالا

پستارسال شده: شنبه خرداد 23, 93 12:37 am 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
سلام خوبین؟
آقا مهران شما که ریفاکسیمین استفاده کردین تا چه حد راضی بودین؟
واسه رفع کدوم علایم کمک کرد؟؟ آخه بچه ها میگفتن تاثیرش موقته و بعد قطع کردن قرص دوباره علایم برمیگرده.

بالا

پستارسال شده: شنبه خرداد 24, 93 7:48 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام من با یک روان پزشک که صبحت کردم گفت چه داروهای مصرف می کنی، من گفتم روزی یک عدد قرص نورتریپتلین 25 میلی گرم.
آن دکتر به من گفت بهترین دارو همان نورتریپتلین است، بعد گفت روزی دو عدد از این قرص بخور.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه خرداد 25, 93 11:51 am 
آفلاین
کاربر فعال

به نظرم واسه اینکه بفهمیم فرضیه آقا آرش صحیح هست یا نه باید جویا شیم آیا اونایی که بیماری بی اختیاری مدفوع و گاز روده دارن همیشه و پیوسته گاز روده ازشون خارج میشه یا فقط زمانایی که احساس نفخ می کنن؟
یا می تونیم بپرسیم چند بارتو روز بی اختیار می شن؟
اگه بین 12تا15 بار بود، مشخص میشه بی اختیاری ما با اونا کاملا تفاوت داره و امکان داره فرضیه آقا آرش درست باشه.
ولی اگه بیشتر بود(درحدبیمارای LG) میشه گفت فرضیه آقا آرش اشتباه بوده.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه خرداد 26, 93 1:42 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من بعد از خوندن مطلب مرضیه رفتم پیش روانپزشک و برام داروی ضد افسردگی با دوز پایین تجویز کرد به مدت ۲۰ روز. روزای اول بیشتر روزو خواب بودم اما کم کم بدنم عادت کرد. احساس کردم روده هام ارومتر شده. سر و صدای شکمم و یبوست هم کمی بهتر شد. وقتی سی لاکس مصرف میکنم هم تا وقتی غذای سنگین نخوردم یک روز یا نصف روز احساس سبکی میکنم. اما چون دلم میخواد بیشتر از این حد جواب بگیرم میخوام برم پیش دکترم و بخوام فلووکسامین که بی اختیاری مرضیه رو با درصد بالایی درمان کرده برام تجویز کنه. چون تپش قلب هم دارم امیدوارم قبول کنه و راهی براش پیدا کنه. یه عده از دوستان نوشتن تاثیر داروهای ضد افسردگی موقتیه و به مرور کمتر میشه یا با قطع دارو علایم برمیگرده اما حتی اگه موقتی باشه دوست دارم یه مدت دوباره طعم سلامتی رو بچشم. در کل مطمئنم همه ی ما خوب میشیم چون بر خلاف گذشته که این مساله ناشناخته بود توسالای اخیر خیلی بهش توجه میشه و انشاالله خیلی زود داروی موثری پیدا میشه. بشرط اینکه تا اون موقع ما خودمونو از شدت ناراحتی نکشیم!! من با وجود اینکه کاملا به بهبودمون اعتقاد دارم از وقتی نامزد شدم تپش قلب و فشار رو قفسه سینه ام زیاد شده! نمیدونم عوارض داروهاست یا از ناراحتیه؟!

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 129 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com