انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 11:48 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 129 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه خرداد 28, 93 10:57 pm 
آفلاین
کاربر فعال

منم ابدا متوجه خروج گاز نمی شم ولی زمانایی که سر کلاس هستم بو رو متوجه می شم نمی دونم دقیقا چرا واقعا نمی دونم چرا وقتی تو منزل هستم به هیچ عنوان متوجه نمیشم
حتی خانوادم هم متوجه نمیشن.
تنها تجربم مربوط به مسافرت با اتوبوس هست که دوستان داخل اتوبوس 5 دقیقه یکبار زحمت می کشیدن و واکنش نشون می دادن که اگه تو24 ساعت در نظر بگیریم میشه روزی نزدیک سیصد بار :o
یه بارهم دو ساعت پیش یکی نشستم از وقتی رفتم بینیش خارش داشت تا وقتی برگشتم که شاید این تجربیات نشون بده خروج گاز دائمی هست.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 29, 93 6:42 am 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
مونا جون شما دارو استفاده نمیکنی؟ می خواستم ببینم بعد از استفاده از دارو های ضد افسردگی بازم بی اختیاریتون دائمیه یا نه چند بار در روز شده؟ چون من یادمه مرضیه هم تو یه پستی نوشته بود بعد از مصرف دارو فقط 2-3 بار در روز مشکل پیدا میکنه.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 29, 93 7:57 am 
آفلاین
کاربر فعال

تجربه 6 هفته مصرف نورتریپتیلین رو دارم. شاید واسه گفتن زود باشه ولی تاثیر خوبی داشت (البته بگم مطمئن نیستم) ولی بازم بی اختیاریم شدید بود فقط فاصله دفعات بی اختیاریم از 5 دقیقه به 15تا20 دقیقه رسیده بود :cry: (شاید اگه دچار یبوست شدیدنمی شدم تاثیرش بیشتر بود)
امتحانام که شروع شد به خاطر اثر خواب آورشون دیگه مصرف نکردم والدینم هم دیگه واسم قرص نمی گیرن (مثلاصلاح منو می خوان). شاید اگه ادامه می دادم بهبودی بیشتری می گرفتم
از قرصای دیگه( غیر از اعصاب) اصلا نتیجه ی خوبی ندیدم.

بالا

عنوان پست: نورتريپ و يبوست
پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 29, 93 9:27 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تا جايي كه من مي دونم: نورتريپتيلين و كلا داروي ضدافسردگي سه حلقه اي براي كساني كه استعداد يبوست دارند گزينه مناسبي نيست.
براي اين افراد فلووكسمين يا فلوكستين و سيتالوپرام انتخاب هاي بهتري هستند.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 29, 93 10:21 pm 
آفلاین
کاربر ساده

m1988 نوشته است:
شما خروج گاز رو احساس میکنید یا نه؟؟ :roll:

با سلام. نه کم پیش میاد حس کنم. من مثل مونا سادات عزیز بسیار رو راستم. وقتی درجمعی هستم درست زمانی که نیاز به اجابت مزاج دارم فبل از من اطرافیان متوجه میشن و با خارش صورت و بینی همچنین سرفه واکنش نشان میدن که دلیلش نشت بوی محتویات رکتوم هست در مواقع عادی هم واکنشها وجود داره ولی با استرس تشدید میشن به این خاطر که با استرس حرکات روده ما سریع و نامنظم تر میشه و نشت گاز زیاد خواهد شد. خودم فقط مواقعی که غذاهای خاصی مثل بادمجان خوردم آن بو رو متوجه میشم.

بالا

پستارسال شده: جمعه خرداد 30, 93 11:55 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من نورتریپتیلین مصرف می کنم. یه جورایی حالم را بهتر کرده. نه صد در صد اما در مورد یبوست، من حاضرم بدتر از یبوست را تحمل کنم اما مشکل بی اختیاری نداشته باشم. فلوكستين و سيتالوپرام هم هیچ تاثیری نداشتند.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 17, 93 11:37 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
سلام.من اوایل بیماری متوجه میشدم ودایمی بود.دارو اعصاب تاثیر داره کمتر میکنه اینو از واکنش اطرافیان فهمیدم اما چه فایده با کمی تغییر بازم به همون چشم میبیننمون.تری فلور پرازین و سرترالین بهتر بودن نمیدونم مصرفو دوباره کنار مکمل ها شرو کنم یا نه نظرتون چیه؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 17, 93 11:55 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من دو هفته ای میشه مصرف قرص قطع کردم چرا این کار کردم چون به یه حالت پایدار رسیدم با ادامه مصرف وضعیتم بهتر نمی شه اما بدترهم نمیشم من هم اکنون توی این وضعیت که ان را مترسط نام گذاری می کنم راضی هستم بی اختیاری ام برطرف نشده اما اینم بگم که ابرویم در طول مصرف نرفته می تونم توی مترو یا اتوبوس یا تاکسی با خیال راحت بنشینم من ار این وضعیت متوسط که دارم راضی هستم دیگه قرص اعصاب نمی خورم اما شاید از داروهای گیاهی ضد نفخ استفاده کنم

آخرین بار توسط بچه گربه در پنج شنبه مهر 17, 93 11:57 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 17, 93 11:56 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

طبق تحقیقاتی‌ که من داشتم . دارو‌های ضدّ افسردگی سه حلقه‌ای با جذب سروتین. برای افرادی که با اسهال غالب هستند و یبوست متفاوت هست.

دارو های ضد افسردگی . داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای ( TCAS ) و مهارکننده های بازجذب سروتونین (SSRIs) در دوزهای پایین می تواند به از بین بردن علائم IBS از قبیل درد شکمی کمک کند . در تئوری٬ TCAS ها باید برای افراد مبتلا به IBS -D و SSRI ها برای افراد مبتلا به IBS -C با توجه به اثر در حرکات روده بهتر باشد ، اما این امر در مطالعات بالینی تایید نشده است . TCAS ها به افراد مبتلا به IBS با کاهش حساسیت به درد در دستگاه گوارش و همچنین عادی کردن حرکت دستگاه گوارش و ترشحات آن کمک می کند .

داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای ( TCAS
viewtopic.php?f=41&t=641

مهارکننده های بازجذب سروتونین (SSRIs) :
فلوکستین
فلووکسامین
پاروکستین
سیتالوپرام
سرترالین
اسسیتالوپرام
فلوکس
زیملیدین
داپوکستین
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D8% ... B%8C%D9%86

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 8, 93 10:32 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: ایلام
من که دارو مصرف نمیکنم ولی کم میخورم خوبم زیاد بخورم یا همه رقم بدبختیه. دوستان دارو درمان نیست خودتان داروی خود باشید از قوه اراده استفاده کنید کار ساز و منطقیست.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 129 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com