انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:32 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 65 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه خرداد 31, 93 7:21 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من حدود سه هفته از این قرص استفاده کردم روزی یک عدد به غیر از عوارض آن به نظر من تاثیر خیلی خوبی رو من داشت.
یعنی اگر قبلا در طول تحصیلم در دانشگاه از این قرص استفاده می کردم اصلا از دانشگاه اخراج نمی شدم البته از آقای عباس ممنونم که این سایت را ایجاد کردند آشنایی با این سایت کمک زیادی درباره بیماریم کرد.
حالا تاثیر خوب این قرص موقت است یا دائمی البته من یبوست هم دارم اما اصلا مهم نیست.
آیا شما داروی بهتر از این هم سراغ دارید؟ عوارض یبوستی آن اهمیت ندارد فقط پاسخ دهید.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: Re: نورتریپتیلین
پستارسال شده: یکشنبه تیر 1, 93 8:19 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
بیشتر توضیح بدین که چه تاثیر خوبی روی شما داشته است؟ با توجه به اینکه یبوست هم ایجاد کرده.
مثلا برای من با این دارو دیگه مدفوع شل و روزی چند بار توالت رفتن ندارم.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 1, 93 9:56 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

درباره تاثیر مثبتش مثلاً قبلاً سوار مترو می شدم اصلا نمی توانستم روی صندلی کنار بقیه بنشینم اما الآن با خیال راحت هم سوار مترو هم سوار تاکسی میشوم و با خیال راحت کنار بقیه می نشینم. قبلاً اصلا روی خروج گاز کنترلی نداشتم اما الان خروج گاز کمتر شده و به هر صورت تاثیر مثبت داشته امیدوارم دائمی باشه. یبوست رو یه کاری می شه کرد اما بی اختیاری چیز خیلی بدیه.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 1, 93 2:33 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

اثر این دارو با قطع مصرف از بین می رود و تا موقعی که مصرف بشه اثر داره، من خودم شخصاً تا جانشین مناسبی برایش پیدا نکنم ادامه میدم. در مورد آی بی اسهالی ممکنه داروی دزیپرامین از همین خانواده اثر بهتر با عوارض کمتری داشته باشه ولی این دارو فعلاً در ایران تولید نمی شود.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 1, 93 3:00 pm 
آفلاین
کاربر فعال

یک بدبخت نوشته است:
درباره تاثیر مثبتش مثلا قبلاً سوار مترو می شدم اصلاً نمی توانستم روی صندلی کنار بقیه بنشینم اما الآن با خیال راحت هم سوار مترو هم سوار تاکسی می شوم وبا خیال راحت کنار بقیه می نشینم قبلاً اصلاً روی خروج گاز کنترلی نداشتم اما الآن خروج گاز کمتر شده به هر صورت تاثیر مثبت داشته امیدوارم دائمی باشه یبوست رو یه کاری می شه کرد اما بی اختیاری چیز خیلی بدیه

سلام

نورتریپتیلین با چه دوزی مصرف می کنید؟ برای تهیه نسخه پزشک می خواد؟ و قبل غذا یا بعدش مصرف می کنید؟

امروز سوار تاکسی شدم روح و روان به ... عظما رفت.

قرص ریفاکسیمین هم امتحان کردید؟ بچه ها می گن برای بی اختیاری خوبه. حالا من موندم نورتریپتیلین بگیرم یا ریفاکسمین رو. آیا این دو با هم تداخل دارند یا نه؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 1, 93 7:03 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من نمی دانم نورتریپتیلین با ریفاکسمین تداخل داره یا نه اما ریفاکسمین خیلی گرونه یک عدد قرص 2500 تومانه اما نورتریپتیلین ارزونه.
من با دوز 25 میلی گرم روزی یک عدد قرص اما به شما توصیه می کنم از 10 میلی گرم روزی یک عدد استفاده کنید بعدش اگر خواستید انرا به 25 میلی گرم برسانید.
من از طریق این سایت با این دارو آشنا شدم اما با یک متخصص اعصاب و روان در باره بی اختیاریم صحبت می کردم گفت قرص خیلی خوبیه روزی دو عدد قرص مصرف کن اما من همان یک عدد را مصرف می کنم.
برای تهیه اش هم باید بگردید یه داروخانه پیدا کنید دکترش بی مسولیت باشه که یک قرص اعصاب بدون نسخه بهت بده. من توی شهر تهران پیدا نکردم اما توی شهر خودم که اطراف تهران هست کلی از این داروخانه ها پیدا کردم.
فرقی نمی کنه قبل یا بعد از غذا فقط باید طوری تنظیم کنی که عوارض خواب آوری آن در شب موقع خواب بیفتد مثلاً ساعت 9یا 10 شب استفاده کنید که موقع روز خواب آلوده نشوید برای یبوست هم باید از رژیم ضد یبوست استفاده کنی.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 1, 93 7:09 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

آقای آرش اسهال که شما دارید اصلا با مشکل بی اختیاری من قابل مقایسه نیست. بی اختیاری صد مرتبه بدتر از اسهال است.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 1, 93 8:06 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

یک بدبخت جان میگم حالا که خداروشکر حالتون بهتره این اسمتونو عوض کنید خیلی بار منفی داره. آدم از زندگی سیر میشه :)

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 1, 93 8:21 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

m1988 نوشته است:
یک بدبخت جان میگم حالا که خداروشکر حالتون بهتره این اسمتونو عوض کنید خیلی بار منفی داره. آدم از زندگی سیر میشه :)

من هم مي خواستم همين پيشنهاد را بدم.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 1, 93 8:29 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

یک بدبخت نوشته است:
آقای آرش اسهال که شما دارید اصلا با مشکل بی اختیاری من قابل مقایسه نیست. بی اختیاری صد مرتبه بدتر از اسهال است.

بحث من اصلا اين نبود كه اسهال بدتره يا بي اختياري.
در اين مورد واقعاً نمي دونم اسهال مزمن بدتره يا بي اختياري، چون مشكل بي اختياري بعد از اين همه باز براي من يك معماي پيچيده اس و اصلا ازش سردر نميارم.
شما هم درك نمي كنيد كه اسهال مزمن چطور بدن را ضعيف مي كنه و انسان را از كار و زندگي ميندازه و . . .
يا مثلاً در مورد يبوستي ها، فكر مي كردم كه اونها خيلي راحت با مصرف ملين ها و سبزي و ميوه بيشتر مشكلشون حل ميشه ولي بعدا فهميدم قضيه به اين سادگي نيست.
بگذريم از اين بحث،
به نظر من مهم اينه كه اگر به اين نتيجه رسيدين كه نورتريپتیلین مفيده از اونجايي كه مكانيزم اين دارو مشخصه، از اين طريق به شناخت بيشتر از بي اختياري برسيد، مثلاً اينطوري فرضيه مشكل در مقعد منتفي بشه و . . .

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 65 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com