انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:23 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 12 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه تیر 10, 93 6:21 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام دوستان
من قبل از عید پیش یک جراح عمومی که کارش بیشتر درمان همورئید شقاق و... رفتم که اسمش دکتر مهرداد رضایی است
این جراح عمومی به من گفت با تزریق نوعی آمپول بی اختیاری ات درمان می شود که هزینه آن 500 هزار تومان می شود
البته هر اصرار کردم که این آمپول چی هست گفت لازم نیست شما بدانید حتی همکارانم نیز نمی دانند
البته ترسیدم به خودم گفتم می خواهد ابرو را درست کند می زنه چشم هم کور می کند البته قید این تزریق را زدم
البته یک سایت داره که شما می توانی سوالات خود را از ایشان بپرسی هم شماره موبایلش توی سایت است می توانی با هاش تلفنی صحبت کنی
http://www.drmehrdadrezaie.ir
شماره موبالش09121325314 - 09193407009
ادرس مطبش توی میدان ونک هستش
نظر شما درباره این روش چیست

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 10, 93 2:23 am 
آفلاین
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
در مورد آمپول دوستی به نام پیوند تاپیکی زده بودند که مراجعه کرده بودند به متخصص طب فیزیکی و ایشون آمپول ایپو (پی دی پویتین) رو تجویز کرده بودند به تعداد 20 تا به همراه حرکات ورزشی. که گفتند بعد از یک ماه سلامتی خودشون رو پیدا کرده اند.

در مورد دکتر رضایی من دو سال پیش به سایتشون مراجعه کرده بودم. برای ibs نسخه ای که در سایت داده بودند شامل : شربت آلومینیوم mgs - امپرازول 20 و یک قرص دیگه بود برای هضم غذا که متاسفانه تاثیری روی lg نداشت.

ای کاش آمپولش بیاد تزریق کنیم و خلاص.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 10, 93 3:02 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
بچه ها من تازه که بیمار شده بودم به شدت دست و پا میزدم و دنبال درمان بودم، با یکی از بچه های ال جی آشنا شدم و ایشون گفت چند بار رفتم پیش همین دکتر رضایی و گفت متاسفانه هیچ درمانی در کار نبوده
من یادمه اون موقع کل آرشیو سوالای سایتش رو مطالعه کردم و اول اینو بگم جواباشون خیلی تناقض توشه و دوم اینکه من سوالایی که در مورد بیماری خاص خودمون بود رو جدا کردم (ال جی ) باید بگردم توی فایل های آرشیوم اگه پیداشون کردم بچه های که دوس داشته باشن میتونم واسشون ایملش کنم، اما صادقانه بگم هیچ امیدی بهشون من ندارم، شاید خودتونم جواب سوالایی که توی سایتشون میدن رو یه مطالعه ای کنید به همین نتیجه برسید
و الله اعلم شاید من دارم اشتباه می کنم

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 11, 93 3:51 am 
آفلاین
کاربر فعال

عباس من هم سایت دکتر رو کاملا زیرورو کرده بودم و همون 3 قرصی که گفتم رو پیشنهاد داده بود.

ماشالله دکتر در زمینه های مختلف از جمله دوختن پرده بکارت تا تنگ کردن واژن تخصص داره.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 11, 93 4:03 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
اصلا سوالای عجیب غریب پرسیدن و دکترم نامردی نکرده جواب همه رو داده، به نظر من بیشتر کارش حالت اخاذی و بازارگرمی داره و به قول معروف دکان باز کرده
من آخرش نفهمیدم ایشون تو چه زمینه ای تخصص دارن؛ سوالای کمر درد گرفته تا سردرد و شکم درد و قسمتای پایین تر رو با تسلط کامل جواب داده :lol:
بنطرم به حرفاش اعتماد نکنید :!:

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 11, 93 3:49 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

arash1984 نوشته است:
در مورد آمپول دوستی به نام پیوند تاپیکی زده بودند که مراجعه کرده بودند به متخصص طب فیزیکی و ایشون آمپول ایپو (پی دی پویتین) رو تجویز کرده بودند به تعداد 20 تا به همراه حرکات ورزشی. که گفتند بعد از یک ماه سلامتی خودشون رو پیدا کرده

آقای آرش لطفا اگه اطلاعات بیشتری در مورد این آمپول و کلا روش درمانش و اسم پزشک و اسم شهرشون دارید ، بهمون بگید که فکر میکنم این روش ارزش امتحان کردن رو داشته باشه یا حداقل تا حدودی من رو امیدوارم کرده .مچکرم

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 11, 93 7:15 pm 
آفلاین
کاربر فعال

ستاره خاموش نوشته است:
arash1984 نوشته است:
در مورد آمپول دوستی به نام پیوند تاپیکی زده بودند که مراجعه کرده بودند به متخصص طب فیزیکی و ایشون آمپول ایپو (پی دی پویتین) رو تجویز کرده بودند به تعداد 20 تا به همراه حرکات ورزشی. که گفتند بعد از یک ماه سلامتی خودشون رو پیدا کرده

آقای آرش لطفا اگه اطلاعات بیشتری در مورد این آمپول و کلا روش درمانش و اسم پزشک و اسم شهرشون دارید ، بهمون بگید که فکر میکنم این روش ارزش امتحان کردن رو داشته باشه یا حداقل تا حدودی من رو امیدوارم کرده .مچکرم

آدرس تاپیک خانم پیوند = viewtopic.php?f=29&t=362&hilit=%D8%A2%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%84

که آدرس مطب دکتر و سایتش رو نوشته. البته این آمپول بیشتر برای موارد کم خونی و بیماران کلیوی تجویز می شه و فشار حون رو بالا می بره حالا ارتباطش با ibs چیه رو من نمی دونم.

حتما قبلش با پزشک مورد اعتمادتون مشورت کنید.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 11, 93 9:07 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

تحقیقی که من انجام داده ام فکر می کنم آن آمپولی که تزریق می شود حاوی یک نوع اسید هست که چند صد برابر وزن خود آب جذب می کند در واقع مطمئن نیستم ولی فکر می کنم این ماده در زیبای صورت استفاده می شود که در بخشی از صورت تزریق می شود
فکر کنم بوتاکس صورت باشه که در زیبای استفاده می شود
با تزریق در اطراف معقد باعث سفت تر شدن معقد می شود در نتیجه کنترل خروج گاز بهتر انجام می شود
البته دکتر رضایی با قاطعیت نگفتم با این تزریق مشکل بی اختیاری حل می شود فقط گفت این روش(مطالب بالا را نگفت) امتحان می کنم شاید جواب بده
در کل منم با نظرات دوستان در باره این دکتر موافقم

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 11, 93 9:25 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

بسیار مچکرم جناب آرش 1984 لطف کردید ، البته بعد از دیدن تایپک فهمیدم که علایم ایشون با علایم و مشکل من تفاوت داره چون مشکل ایشون ناراحتی های مربوط به روده بوده اما من غیر از ال جی هیچ مشکلی ندارم
دوست عزیز (یک بدبخت) از شما هم بابت توضیحاتتون متشکرم .

بالا

پستارسال شده: سه شنبه تیر 31, 93 1:23 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سوال
با سلام خدمت شما پسری هستم 17 ساله از حدود دو سال پیش معده ام تولید گاز زیاد و دائمی کرد و تا حالا ادامه داشته البته این مهم نیست مهم عدم کنترل گاز روده ام هست که در جمع شرمنده ام میکنه توی این مدت هر کاری کردم تا این مشکل را برطرف کنم نزد پزشک فوق تخصص گوارش رفتم،آندوسکوپی کردم و چندین نوع دارو را مصرف کردم اما وضع بدتر شد که بهتر نشد من به خاطر این مشکلم خیلی ضرر کردم دوستانم را از دست دادم و سعی کردم در جمع نباشم توی کلاس هم خودم اذیت میشدم هم دوستان همکلاسی توی سایت های مختلف دنبال راه علاج بیماریم میگشتم ولی انگار کسی دانش درمان این بیماری رو نداشت چند وقت پیش توی یکی از سایت ها خوندم یکی تونسته یه لباس (شرت) طراحی کنه که میتونه جلوی بوی بد گاز معده رو بگیره اما دیگه نتونستم خبری از اون بدست بیارم ... حالا از شما درخواست دارم که کمکم کنید چه درمان داروئی باشه چه استفاده از لباس مخصوص و چه جراحی فقط میخوام این مشکلم برطرف بشه ممنون.
داروهای تجویز شده:کولوفک ریتاید-کلیدیوم سی-رابزول-نورتریپتیلین
پاسخ
با توجه به داروهایی که دکتر تجویز کرده شما ibs یا سندرم روده تحریک پذیر دارید ، بهترین راه درمانش هم جایگزین کردن فلور میکروبی روده از طریق مصرف پروبیوتیک هست ، درمانش نسبتا طولانیه البته پروبیوتیک های قوی سرعت بهبود رو افزایش میدن مثل vsl#3 البته در ایران نیست باید از اروپا تهیه کنید، همین طور رژیم غذایی به نام Fodmaps هست، که قند هارو در رژیم کاهش میده اگر سرچ کنید تو اینترنت لیست غذاهایی که باید بخورید یا نخورید رو پیدا می کنید. برای کاهش بو مصرف قرص آنزیم گوارشی هم کمک میکنه، داروخانه ها دارند. تمام این موارد رو باهم انجام بدید ، به مرور بهتر میشه وضعیتتون. اگر مساله بو خیلی اذیت میکنه گوشت و ادویه جات و همینطور سبزیجات برگ تیره رو از رژیم غذایی تون حذف کنید
در مورد بی اختیاری جراحی راه حلش نیست دو تا راه حل داره یکی انجام ورزش های کگل هست و یکی دیگه که در ایران انجام نمیشه تزریق ژل به دیواره مقعد هست

دنبال لباس هایی که نوشتید نباشید چون از کسانی که استفاده کردند شنیدم تاثیری نداشتند

http://www.roham.ws/web/ftopict-16477.html

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 12 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید