دوستان اجازه بدهید روشی که من به مشاوره رفتم را خدمتتان عرض کنم.
1- اعتقاد پیدا کردم و به این باور رسیدم که مشکلات زندگی من و نیز بیماری من منشاء ذهنی و فکری دارد و ریشه مشکلات در خودم است نه در بیرون از من. برای توضیح بیشتر به لینک زیر می توانید مراجعه کنید.
http://www.ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=48&t=3392- قبل از رفتن به مشاوره پیش یک روانپزشک رفتم و مشکل آی بی اسم را گفتم و دو تا داروی اعصاب نوشت. تشخیص دکتر روان پزشک این بود که اضطراب دارم. از دکتر خواستم برای مشاوره یک مشاور خوب به من معرفی کند و ایشان یک نفر را معرفی کردند و من به ایشان مراجعه کردم( که یک و نیم ماه دیگر به من وقت دادند) . در کارت ویزیت دکتر نوشته است: دکتر [...] روانپزشک - روان درمانگر - شناخت رفتار درمانی .
3- قبل از مراجعه به دکتر روانشناس ، یک جمع بندی از خودم و بیماریم و دیدگاهم نسبت به خود و دیدگاهی که فکر می کنم دیگران نسبت به من دارند و مشکلات فکری و رفتاری که در گذشته داشته ام و یا حالا دارم و اقداماتی که انجام داده ام و نیز از دو سه نفر هم خواستم نظرشان را راجع به من بگویند را تایپ کرده و در جلسه اول به دکترم دادم. خوبی این نوشته این است هم دکتر راحت تر متوجه مشکل من می شود و هم بعد از مشاوره متوجه می شوم که آیا پیشرفتی در مشاوره داشته ام و نتیجه ای داشته است یا نه؟ ( که این متن را در پست دوم همین تاپیک آورده ام)
4- به نظر من رفتن پیش مشاوره باید با انگیزه و تمایل به تغییر باشد و گر نه کسی را با صحبت کردن، نه می شود فکرش را عوض کرد و نه رفتارش را. البته نه که نشود شاید بهتر است بگویم که کار مشکلی است.
5- از جلسه سوم به بعد با اجازه گرفتن از آقای دکتر ، جلسه مشاوره را با موبایل گازوئیلیم؟!!، ضبط می کنم. چون بعدا که گوش می دهم مطالب زیادی دستگیرم می شود که در جلسه متوجه نشده بودم. و بارها می توان گوش داد و کارایی مشاوره را افزایش می دهد.
6- جلسات بصورت هفتگی انجام می شود و زمان آن نیم ساعت الی 45 دقیقه است و هزینه هر جلسه 50 تومن است. تا الان 11 جلسه هفتگی، رفته ام . قرار است جلسات هر سه هفته یکبار ادامه یابد.
البته آقای دکتر از جلسه 9 به بعد می گویند نیازی به ادامه مشاوره نیست. ولی چون هدف از مراجعه به مشاوره فقط آی بی اس یا حل مشکلات فکری و رفتاریی ام نبود بلکه رساندن نگرشم به جایگاهی بالاتر می باشد و یاد گیری برخی از مهارتهای زندگی. هنوز به آنچه که می خواستم نرسید ه ام، مشاوره را ادامه می دهیم.
انصافا آقای دکتر هم در کارش خبره است و تجربه زیادی در کارش دارد و دلیل عمده موفقیت مشاوره و تمایلی که به ادامه مشاوره دارم همین امر می باشد.
شاداب باشید.