انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 11:55 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 21 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: باد شکم ( طنز )
پستارسال شده: دوشنبه تیر 23, 93 12:12 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
عالی بود و ضمن خندیدن کلی هم فیض بردم.

administrator نوشته است:

منبع گوز از لحاظ علمي :
- هواي بلعيده شده هنگام خوردن و نوشيدن
-...
.... در ضمن افراد عصبي و عجول اکسيژن بيشتري در روده دارند و گوزوتر هستن

... کارهاي ديگري باعث توليد گاز مي شود؟
بلعيدن تند غذا و آب (درمان: جويدن با دهان بسته و آرام غذا خوردن)، .... و عصبي بودن.

چرا چُس گرم و کم صدا است در حاليکه گوز پرصدا و کم بو است؟
گوز بيشتر حاصل بلعيدن هواست و حجيم است. براي همين هم صداي بيشتري دارد در حاليکه چس حاصل فعاليتهاي باکتريهاي روده است که ....... کم حجم تر هستند و ...

آقا این هم دلیل دیگر که اگر آرامش داشته باشم کمتر می گوزیم. و احتمالا کمتر نشت می کنم.

تشخیص اش هم گفته شده اگر گوز باشد در نحوه خوردن مشکل دارم ولی اگر چس باشد در نوع غذا مشکل دارم. و اگر نشت باشد در اعصاب مشکل وجود دارد.

نمی دانم درست متوجه شده ام یا نه؟

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه تیر 23, 93 1:18 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
- به نظرم شوخي كردن با تابوهايي مثل گوز و چس ميتونه به پوست كلفت شدنمون كمك كنه.

- اون چيزي كه من از گوز ميشناسم اونيه كه كم حجم و صدادار است و چس بي صدا و با حجم گاز زياده كه بودارتر از گوز هست. در واقع هردوشون دردسرسازه گوز به خاطر صداش و چس بخاطر بوش. صداي گوز هم فكر كنم به دليل لرزش زبانه هاي مقعد بر اثر عبور هوا(گاز) هست در واقع همون اتفاقي كه در سازهاي بادي اتفاق مي افته !!!
- من هم هميشه خوندم كه بادي كه در دستگاه گوارش هست مقداري مربوط به هوايي است كه بلعيده مي شود، ولي به نظر من در مورد كسي كه نفخ دارد عمده گاز مربوط به تخمير غذا در روده بوسيله باكتري هاست.
- من در گذشته كه رژيم غذايي نداشتم بعضي وقت ها چنان نفخ شديدي مي كردم كه نمي تونستم يكجا بنشينم و بايد مي ايستادم، يادمه به همين دليل يك كلاس زبان را نصف كاره ول كردم. اون موقع هنوز آي بي اس نداشتم و مشكلم فقط نفخ بود.
- بوي گاز روده هر كسي به نوع باكتري هاي رودش برميگرده من خودم معمولا بوي گاز رودم شديد و تند نيست به جز مواقعي كه با دارو دچار يبوست شده باشم. به نظرم اسهالي ها هم بدليل نوع باكتري ها و هم به دليل سرعت زياد غذا در روده، بوي گاز رودشون شديد نيست.

آخرین بار توسط آرش در دوشنبه تیر 23, 93 8:46 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 23, 93 8:26 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

با بوی نفخ شکم به جنگ سرطان بروید!
معمولا بوی نفخ شکم برای انسان ناخوشایند و غیرقابل تحمل است اما دانشمندان دانشگاه اکستر انگلستان اکنون نشان داده‌اند که بوییدن آن از طریق سوراخ‌های بینی می‌تواند از رشد سرطان جلوگیری کند.
به گفته محققان، بوئیدن گاز سمی سولفید هیدروژن که یکی از محصولات جانبی تجزیه غذا توسط بدن است، می‌تواند از رشد سرطان جلوگیری کند.
دکتر مارک وود از دانشگاه اکستر اظهار کرد: اگرچه گاز سولفید هیدروژن به عنوان یک گاز بد بو و زننده در تخم‌مرغ گندیده و نفخ شکم معروف است، بطور طبیعی در بدن تولید شده و در حقیقت می‌تواند یک قهرمان خدمات درمانی با کاربردهای چشمگیر در درمانهای آینده برای بیماریهای مختلف باشد.
محققان در پژوهش خود نشان دادند که دوزهای کوچک سولفید هیدروژن می‌تواند به معکوس شده آسیب میتوکندریایی کمک کند. میتوکندری‌ها نیروگاههای سلولهای بدن هستند که تولید انرژی را در سلولهای رگهای خونی برعهده دارند.
حفاظت از میتوکندری، یک سازوکار مهم در جلوگیری از سکته، نارسایی قلبی، دیابت، آرتروز و زوال عقل محسوب می‌شود. سلامت میتوکندری می‌تواند نشانه‌ای برای تعیین مرگ یا زندگی سلول بوده و میتوکندری‌های قوی به کنترل التهاب کمک می‌کنند.
منبع: ايسنا

آرش: ;)
نتيجه اخلاقي: 1- از اين به بعد هر وقت بوي گوز اومد خوشحال بشيد و از مسبب اين قضيه تشكر كنيد.
2- از اين به بعد كارمندان در محل كار با يكديگر رقابت مي كنند تا هم اتاق كسي باشند كه زياد نفخ مي كند.
3- انسان ها يكديگر را تشويق به خوردن لوبيا مي كنند !
4- گوزو بودن در خواستگاري يك امتياز محسوب مي شود.
5- براي تسريع در اتفاقات فوق و رفع يكي از مشكلات آي بي اسي ها لطفا اطلاع رساني لازم را بين دوستان و اقوام انجام دهيد.
6- به اين نكته توجه داشته باشيد كه گاز سولفيد هيدروژن طبيعي ناشي از گوز به گاز سولفيد هيدروژن مصنوعي برتري دارد! همانطور كه مثلا سركه طبيعي انگور يا سيب از سركه هاي شيميايي كه بطور مصنوعي سنتز شده اند بهتر است!!! :lol:

آخرین بار توسط آرش در دوشنبه تیر 23, 93 8:41 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 23, 93 8:41 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
پس ای بی اسیا جزء نخبگان به حساب میان :geek:
یه هنرپیشه اروپایی بود فک کنم دهه 80 میلادی بود اینقد محبوبیت داشت که مردم فوتش رو هم میخریدن، یعنی فوت میکرد تو پلاستیک و مردم میخریدنش :idea:
حالا بروبچ ای بی اس هم بیان یه کار و کاسبی راه بندازن نفخشونو خالی کنن تو پلاستیک به مراکز درمانی یا بفروشن یا اهدا کنن :lol: :D :lol:

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 23, 93 11:24 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
بابا شما هنوز به توانایی بادشکم پی نبردین:‏))
یه جا خونده بودم تو یه گاوداری گاوها ازبس باد خارج کرده بودن که میشه همون گازمتان!که دامداری با یه جرقه آتیش گرفته بود!کارشناسا که بررسی کرده بودن فهمیده بودن که جریان چیه ‏

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مرداد 7, 93 3:17 pm 
آفلاین
کاربر ساده
آواتار کاربر

تصویر

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 9, 93 6:08 am 
آفلاین
کاربر فعال

چند وقت پیش زنگ زدم یه موسسه پاسخ به مسائل شرعی داشتم توضیح می دادم بی اختیارگاز روده ازم خارج میشه تو فلان مسئله تکلیفم چیه
بعد خانوم محترم میگن مشکلی نیست ولی ازجلو خارج میشه یاعقب؟
قیافه ی من قبل از تماس :(
قیافه ی من بعد از تماس :lol:

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 10, 93 11:32 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

عباس عزیز این نخبگان رو عالی گفتی ;)

مونا سادات عزیز کامنت شما که کف همه کامنت هارو برید، نمیدونم چطور تجربه ای بوده برای خودت ؟ولی دمت گرم از خنده روده بر شدم :lol: :lol: :lol:

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 11, 93 7:13 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: خیلی خندیدم مونا جان. واقعا دستشون درد نکنه دلمونو شاد میکنن.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 2, 93 12:26 am 
آفلاین
کاربر فعال

abbas نوشته است:
مثلا اگر در جمع هستيد خيلي طبيعي رفتار کنيد، انگار نه انگار چيزي شده و اگر صدايش بلند بود با سرعت برگرديد و با تعجب به نفر بغل دستي يا پشت سري خودتان نگاه کنيد.

3 4 بار خوندمش خیلی خندیدم

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 21 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید