دریا نوشته است:
امیدوار نوشته است:
وا�عا برا دوستان آی بی اسیم که مشکل ال جی دارن خیلی ناراحتم و غصه میخورم:(
تاقبل اینکه بیام فروم همش فکرمیکردم مشکل من خیلی درد بزرگیه و همش دعا مسیکردم ه شفا پیدا کنم ولی از وقتیکه فهمیدم ال جی چی هست درد خودم یادم رفته و دائم تو ذهنمین و براتون دعا میکنم که هرچه زودتر راه درمانتون پیدا بشه،شاید باورتون نشه روز عقدم که خطبه عقدمو میخوندن بجای اینکه واسه خوشبختی و سلامتی خودم دعا کنم همش به دوستان الجی دعا کردم
واقعا میتونم حس کنم چقدر با مشکل سختی دست وپنجه نرم میکنین و به اراده و صبر بزرگتون احسنت میگم
امیدوار عزیز با خوندن مطلبتون خیلی گریه کردم ممنون از اینکه به فکرمون هستین ولی امیدوار خوبم خیلی هم صبور نیستم خودم رو میگم بارها وبارها ارزو کردم دیگه فردا صبحی نباشه وحالا با این نوزاد کوچولو اجازه این درخواستم ندارم.برای شما خوشبختی شادی وسلامتی وشفای عاجل از درگاه حق میطلبم
دریای عزیزم ببخش اگه ناراحتتون کردم نبینم اشکتو خانومی،
عزیزدلم خدا یکی از فرشته هاشو واستون فرستاده که هم دلگرمی و امید بشه واسه زندگیت همم یه دلیل خیلی محکم واسه صبوریت ،منم بارها آرزو کردم شب که میخوابم دیگه صبحی نباشه که بیدار بشم ولی بارها دیدم خدا میخواسته که من زود جا نزنم و خیلی کسای دیگه هستن که شرایطشون از ما سخت تره،مثلا همین نوزاد کوچولویی که خدا به شما هدیه داده خیلیا آرزشونو دارن که داشته باشننش ولی خدا لایق نمیدونه،من مطمئنم که یه روزی به این زودیا درمان آی بی اس پیدا میشه
و همه ما مخصوصا ال جی ها ازین امتحان سخت سربلند بیرون میایم