انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:16 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 10 پست ] 
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه بهمن 28, 92 12:06 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

این ورزش ها برای تقویت عضلات کف لگن هستن ، امیدوارم براتون مفید واقع بشه. نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه اما اگه جایی ابهامی داشت حتما ازم سوال کنید تا براتون دقیقتر توضیح بدم.
این حرکت ها را باید به مرور به روزی سه بار و هر بار یک ربع برسانیم. انشاا... که نتیجه بخش باشه لطفا اگه انجام دادید بیاید نتیجه ی اون رو اینجا بنویسید.
در ابتدای هر کدوم از این ورزش ها دراز میکشیم و زانوهامون رو به همون شکلی که تو دراز نشست جمع میکنیم، جمع میکنیم .
ورزش اول:عضلات مقعد را جمع میکنیم و در همین حالت دست راست را بر روی پای چپ قرار میدهیم و دست و پای خود را به سمت بیرون باز میکنیم و میکشیم و شروع به شمارش میکنیم ،1001_1002_1003 تا زمانی که بتوانیم عضلات خود را جمع نگه داریم میشماریم و و بعد از آن 10 ثانیه استراحت میکنیم و بار دیگر ورزش را تکرار میکنیم. به مرور باید به 8 ثانیه برسانیم زمان این حرکت را.
این ورزش را برای دست و پای دیگر هم انجام میدهیم به همان شکل قبلی.
ورزش دوم:دو دست خود را بر روی یکی از پاها قرار میدهیم وعضلات مقعد خود را جمع میکنیم و پای خود را به طرف شکم جمع میکنیم و همان طور که توضیح داده شد شروع به شمارش میکنیم
و این حرکت را بر رو ی پای دیگر هم انجام میدهیم
ورزش سوم: عضلات را در ابتدا جمع میکنیم وسپس دستان خود را از زیریکی زانوها به هم متصل میکنیم وپای خود را به سمت شکم جمع میکنیم و شروع به شمارش میکنیم.
این ورزش را برای پای دیگر هم انجام میدهیم.
ورزش چهارم:عضلات مقعد را در ابتدا جمع میکنیم و در اینجا دو پای خود را با دستان از زانو ها گرفته و سپس پاهای خود را به نحوی به شکم و سینه خود نزدیک میکنیم که به هم نچسبیده و باز از هم باشندو شروع به شمارش میکنیم به همان شکلی که توضیح داه شد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 18, 93 8:30 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
مرسی الهه جان حتماً انجامشون میدم.شما خودت نتیجه ای دیدی ازین ورزش؟

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مهر 14, 93 11:08 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
تمرينات کگل براي مردان مي‌تواند به آنها کمک کند از بي‌اختياري ادراري پيشگيري کنند يا آن را کنترل کنند و احتمالا کارکرد جنسي‌شان را بهبود بخشند. اگر فکر مي‌کنيد تمرينات کگل تنها براي زنان است، اشتباه مي‌کنيد. انجام تمرينات کگل براي مردان مي‌تواند به تقويت عضلات کف لگن که به مثانه و روده کمک مي‌کند و بر کارکرد جنسي تاثير مي‌گذارد، کمک کند.

مردان در عمل مي‌توانند این تمرينات را تقريبا در هر زماني در حال استراحت روي کاناپه يا در هنگام رانندگي انجام دهند. پيش از اينکه انجام تمرينات کگل را شروع کنيد، بايد دريابيد که چگونه مکان عضلات درست را پيدا کنيد و تکنيک درست را ياد بگيريد.

منافع تمرينات کگل براي مردان
عوامل بسياري ممکن است عضلات کف لگن شما را تضعيف کند، از عمل جراحي برداشتن پروستات تا بيماري‌هايي مانند ديابت. تمرينات کگل به مردان کمک مي‌کنند از برخي از علائم ناشي از ضعف عضلات کف لگن مانند نشت ادراري جلوگيري کنند يا آنها را برطرف کنند. انجام تمرينات کگل در مردان در موارد بي‌اختياري ادراري يا مدفوعي يا ادامه نشت ادرار پس از اتمام ادرار کردن مفيد است. همچنين برخي پژوهش‌ها بيانگر آن است که تمرينات کگل ممکن است به برخي از مردان دچار اختلال نعوظي کمک کند. براي انجام تمرينات کگل بايد عضلات کف لگنتان را شناسايي کنيد و ياد بگيريد که چگونه آنها را سفت و شل کنيد.

اين نکات را درباره انجام تمرينات کگل در نظر داشته باشيد:
عضلات درست را پيدا کنيد: براي اين کار بايد عضلاتي را که به پيشگيري از خروج گاز کمک مي‌کنند به‌طور محکم منقبض کنيد يا هنگام استفاده از توالت سعي کنيد جريان ادرار را متوقف کنيد. اگر در آينه نگاه کنيد، انقباض اين عضلات باعث مي‌شود پايه آلت تناسلي به شکم شما نزديک‌تر شود و بيضه‌هايتان به سمت بالا بيايد.
تکنيکتان را کامل کنيد: هنگامي که عضلات کف لگنتان را شناسايي کرديد، مثانه‌تان را خالي کنيد و دراز بکشيد. عضلات کف لگنتان را منقبض کنيد و براي 3 ثانيه به همين حالت بمانيد، بعد براي 3 ثانيه عضلات را شل کنيد. اين تمرين را چند بار پشت سر هم انجام دهيد اما در انجام دادن آن افراط نکنيد. هنگامي که عضلاتتان قوي‌تر شد، سعي کنيد تمرينات کگل را در حالت نشسته، ايستاده يا در حال راه رفتن انجام دهيد.
تمرکزتان را حفظ کنيد: براي اينکه بهترين نتايج را از اين تمرينات را بگيريد، بايد تنها بر منقبض کردن عضلات کف لگن متمرکز شويد. مراقب باشيد تا عضلات شکم، ران‌ها و باسن را منقبض نکنيد. همچنين نفستان را حبس نکنيد. در عوض هنگام انجام تمرينات به‌طور عادي تنفس کنيد.
تمرينات را 3 بار در روز تکرار کنيد: هدفتان اين باشد که 3 بار در روز و هر بار با 10 تکرار اين تمرينات را انجام دهيد. مي‌توانيد اين تمرينات را همزمان با انجام يک کار معمول روزانه براي مثال مسواک زدن انجام دهيد.
تمرينات کگل را مي‌توانيد پس از پايان ادرار کردن براي خارج کردن آخرين قطرات ادرار باقيمانده يا براي بازگردان مدفوعي که تخليه نشده به درون راست‌روده انجام دهيد. همچنين مي‌توانيد اين تمرينات را درست پيش از انجام هر فعاليتي که فشار داخل شکمي را افزايش مي‌دهد يا در حين انجام اين فعاليت‌ها انجام دهيد، فعاليت‌هايي مانند عطسه کردن، سرفه کردن، خنديدن يا بلند کردن اشياي سنگين. به علاوه مي‌توانيد منقبض کردن عضلات کف لگن را در حين فعاليت جنسي انجام دهيد تا نعوظ را حفظ کنيد يا انزال را به تاخير بيندازيد. اگر تمرينات کگل را به‌طور منظم انجام دهيد، مي‌توانيد انتظار داشته باشيد در طول 3 تا 6 هفته نتايج آن براي مثال کاهش موارد نشت ادرار را مشاهده کنيد. ساير نتايج مانند بهبود کارکرد نعوظي، ممکن است پس از 3 ماه ايجاد شود. اگر مي‌خواهيد اين منافع را به‌طور مداوم به دست آوريد، بايد اين تمرينات را به جزوي ثابت از کارهاي معمول روزانه‌تان تبديل کنيد.
منبع: هفته نامه سپید

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آذر 6, 93 10:59 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
ستاره خاموش نوشته است:
... منم چند سالی رفتن پیش پزشکان متخصص کولورکتال رو امتحان کردم و پیشنهاد استفاده از دستگاه فیزیوتراپی و ورزش های کگل رو دادند که همه رو امتحان کردم ولی متاسفانه جواب نداد .....
من فکر میکنم که مشکل از عصب مقعدمون باشه نه از عضله و ماهیچه و اما این که چطور راه درمان ترمیم این عصب رو پیدا کنیم ؟؟؟ نمیدونم :roll:

ستاره خاموش عزیز، می تونم بپرسم فیزیوتراپی به چه صورت بود و چند جلسه رفتید و ورزش کگل را چه مدت انجام دادید که نتیجه نگرفتید؟

توضیح:
مطلب فوق را در تاپیک زیر مطرح فرموده اید که برای تناسب مطلب با عنوان تاپیک در این قسمت ، سئوالم را پرسیده ام.
http://ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=48&t=369&p=3061&hilit=%DA%A9%DA%AF%D9%84#p3061

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آذر 6, 93 11:15 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
تا‏ ‏جایی‏ ‏که‏ ‏من‏ ‏میدونم‏ ‏حداقل‏ ‏بیست‏ ‏جلسه‏ ‏لازمه.رفتین؟فیزیوتراپی‏ ‏در‏ ‏مورد‏ ‏من‏ ‏باید‏ ‏از‏ ‏کمر‏ ‏انجام‏ ‏بشه‏ ‏چون‏ ‏ضربه‏ ‏خورده‏ ازونجا احتمالا رگهای مقعد اسیب دیدن.‏بقیه‏ ‏نمیدونم.فکر کنم از کمر باید فیزیو تراپی کنن با دستگاه اشعه میفرستن.چطوریه؟

آخرین بار توسط sanaaaz1 در جمعه آذر 6, 93 2:13 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آذر 6, 93 11:54 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

منابع زیر هم توضیحات خوبی در مورد تمرینات کگل دارند:

1 تقویت عضلات کف لگن - توسط دکتر محسن وریانی
http://drvariani.ir/%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D9%81-%D9%84%DA%AF%D9%86/

2-ورزش های تقویت کننده عضلات کف لگن ( Kegel exercise ) - بیتوته
http://www.beytoote.com/sport/darman/exercisee1-varzesh.html

3-ورزش کگل چیست و چگونه انجام می شود؟ - شفاجو
http://shafajoo.com/content/blog/618/%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%DA%AF%D9%84-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF

4- تمرینات كگل (Kegel exercise) چيست؟ - انجمن اقیانوس
http://forum.oghyanos.ir/f151/kegel-exercise-1241

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 8, 93 9:19 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

آشنا نوشته است:
ستاره خاموش عزیز، می تونم بپرسم فیزیوتراپی به چه صورت بود و چند جلسه رفتید و ورزش کگل را چه مدت انجام دادید که نتیجه نگرفتید؟

جناب آشنا ی گرامی، سال 89 برای درمان به تهران مراجعه کردم ،خانم دکتر به من گفت که مشکل شما با فیزیوتراپی حل میشه بعد منو به یه خانم فیزیوتراپیست معرفی کردند ،من هم مراجعه کردم و توضیح دادم که شهرستان زندگی می کنم و نمیتونم برای فیزیوتراپی بیام ، اون خانمم گفت در این صورت باید دستگاهشو بخری و آموزش ببینی و بری و تو منزل انجامش بدی ، دیگه همونجا سفارش وسیله فیزیوتراپی ،که سوئدی هم هستش رو دادم و بعد از 3 هفته برای تحویلش رفتم و همونجا نحوه استفادشو آموزش دیدم به این صورت که نیم ساعت فیزیوتراپی صبح و نیم ساعت هم انجام ورزش های کگل در بعدازظهر ، بعد با کلی امید یک ماه به طور منظم شروع به انجام دادنش کردم ، ولی متاسفانه بهبودی حاصل نشد :cry:
دیگه حقیقتاً چون نتیجه نگرفتم کنارش گذاشتم .

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 8, 93 3:42 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

متشکرم از پاسخ تان، حدس می زنم منظورتان دستگاه بیوفیدبک که برای این منظور است می باشد . می تونم خواهش کنم در مورد این دستگاه و نحوه استفاده اش بیشتر توضیح دهید یا حداقل نام دستگاه و شرکت سازنده اش را بنویسید تا به سایت شرکت سازنده مراجعه کنیم.
متشکرم

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 8, 93 5:28 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

خواهش میکنم جناب آشنا
اسم این وسیله cefarcompex هستش ،درسته دستگاه بیوفیدبک هستش ،که به دو صورت استفاده میشه یکیش در حالی که باید به پشت دراز بکشی و پروب رو تو آنال می گذاری و در تایم های مخصوصی که 10 برنامه و با فرکانس های متفاوت و تایم های متفاوت هستش تنظیم میکنی بعد به مدت نیم ساعت تا 40 دقیقه با کمک دستگاه ،مقعد رو منقبض می کنی ،که من از این پروب استفاده کردم و نتیجه نگرفتم .
و حالت دومش که برچسبهای مخصوص داره که میتونی اونو به کمر و یا به شکم بچسبونی (عکسش تو کتابچه راهنماش که به 6 زبونه، هستش ) و در حالی که داری راه میری و یا در حال انجام کارهای روزمره هستی، انقباضات رو باهاش انجام بدی .
امیدوارم که توضیحاتم برای یک آشنایی مختصر با این وسیله کافی باشد و برای اطلاعات دقیق تر و کامل تر ، آدرس سایتشم میذارم .

آدرس سایتش :www.cefarcompex.com
و ایمیل :E mail contact@cefar-france.com

بالا

پستارسال شده: جمعه فروردین 4, 96 8:12 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام
ورزش کگل که مجموعه ای از حرکات هست بسیار مفیده
فقط این رو در خاطر داشته باشید... به هیچ وجه موقع انجام حرکات کگل ... تنفس طبیعی رو قطع نکنید و در حین انجامش کاملن طبیعی نفس بکشید

موفق باشید

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 10 پست ] 

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 2 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید