آرش نوشته است:
- در رفلاکس معده لزوما غذا به مری برنمی گرده و مثلا حتما نباید مزه ترشی در دهان حس بشه.
- شما باید تحت نظر پزشک متخصص آزمایشات مختلفی انجام بدین، اگر آزمایشات شما منفی بود و هیچ بیماری شناخته شده ای نداشته باشید، آنوقت یعنی آی بی اس(یبوستی) دارید، نحوه تشخیص آی بی اس همینه.
علائم آی بی اس خیلی متنوع هست و رفلاکس و دردهای مختلف شکمی و احساس پری(نفخ) هم میتونه از علائم آی بی باشه. حتی بعضی از کمردردها میتونه ناشی از آی بی اس باشه.
ممنون. نمی دونستم که اینجور دردها هم می تونه آی بی اس باشه! راستش به من آندوسکوپی دادن ولی من هنوز انجام ندادم. به چند دلیل.یکی اینکه من بدنم شدیدا حساسه .آزمایش خون نشون داده که درجه حساسیت بدن که در حالت خیلی زیاد ماکزیمم دیگه می تونه 100 باشه مال من 1000 هست! و یک بار هم با یک داروی ساده یعنی مترونیدازول آنافیلاکسی شدم . یعنی حساست شدید به دارو که دکتر گفت اگه یکی دیگه می خوردی صد در صد مرده بودی. واقعا هم تب 40 درجه داشتم و همه بدنم از داخل و خارج جوش زده بود و تنفسم خیلی بد شده بود. یک نوع حساست دیگم اینه که موقعی که سرما می خورم گلوم به طرز وحشتناکی میسوزه جوری که فقط دلم می خواد بمیرم . انگار توی گلوم آتیش روشن کردن واسه همین از سرما خوردگی وحشت دارم. برای همین مسائل می ترسم آندوسکوپی کنم . هم می ترسم به اسپری که برای بی حسی می زنن یا به داروی بی حسی حساسیت داشته باشم و گلوم به خاطر اسپری یا رد کردن لوله آندوسکوپی حساسیت شدید بده. هم اینکه تازگیها خیلی حرف از اینه که احتمال ابتلا افراد به هپاتیت و ایدز از راه این آزمایش در ایران زیاد هست چون اکثرا بهداشت رعایت نمیشه و مدت زمانی که لازمه تا دستگاه ضد عفونی بشه به خاطر تعداد زیاد بیماران و از ترس از دست دادن پولهاشون اینکار رو نمی کنن و این وقت رو اختصاص نمیدن.
ولی من الان 5 ماهه که قرصهای معده مثل لانسوپرازول ، دیجستو و فاموتیدین رو می خورم. شاید درد از روزهای اول یه کم کمتر شده ولی هنوز کاملا حالت پری و درد رو دارم و نمی تونم راحت غذا بخورم. خیلی خیلی باید کم بخورم و چیزای بد هم نخورم. قبلش هم یه مدت کلوفک می خوردم که فایده ای نداشت.
به هر حال ممنون از راهنماییتون