انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:32 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 87 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: گلوتامین Glutamine
پستارسال شده: سه شنبه مهر 14, 93 1:55 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
iceman1 نوشته است:
بله سعید جان منم دارم همچنان در موردش میخونم البته همه لاتین هستن میشه فهمیدشون ولی خوب ترجمه اش یکم سخته ! یه عده گفتن حتی برای درمان یبوستی ها هم دوز پایینش مناسبه چون دردو بسیار کاهش میده !
یه نفر دیگه هم توی یک سایت دیگه ادعا کرده که تو دوماه بهبود رو کامل متوجه شده و بعد 6 ماه کاملا خوب شده ! با مصرف همین ال گلوتامین و در کنارش ريفاکسيمين که یه قرصه برای درمان اسهال مسافرتی و یجور پوربیوتکه
این مورد آخر خوبیشم همینه که خیلی آپدیته و چهار ماه پیش نوشته شده
100%WORKING TREATMENT for my IBS
Posted 4 months ago
Hi, I am writing this to try to help everybody that I can because I have been on the same boat as you guys and gone through this living hell for 3 years!!! Short description about my previous case was that I could almost eat nothing, only eat what is normally designated for IBS menu, I was always feeling that I had to go to the Bathroom, I would have IBS-D attacks daily, even taking a lot of Imodium would not work totally, painful bowel cramps, the whole works… I could go on with the list…but you guys already know what are the symptoms from personal experience.
Doctors give this autoimmune disease the name of IBS because they are totally clueless of why this happens, so they just grab all the symptoms and put them in one bag calling it IBS… to me it is just the doctors another way of saying they are clueless but they don´t want to show it to us so they won´t look bad.
Dr. Pimentel who has come up with the theory about SIBO is the cause makes me think that he is correct, this is the only one doctor that had a clue.
Now for the Treatment that I used daily :
From 10 gram to 30 grams of L-Glutamine, to repair the damaged intestinal mucosa and lining. Repairing this will block big food particles from entering the blood stream directly due to the holes in the intestinal lining cause by the bad bacteria.
12 billion Probiotic daily at least, start by using the 50 billion probiotic and then after seeing results you may try to decrease to cheaper probiotics, but don´t go below 10 billion.
Using the SIBO treatment first if desired:
Use Xifaxan ( Rifaximin) antibiotic to wipe out the bad bacteria but this will also wipe out the good bacteria ( check for Dr. Pimentel’s SIBO treatment). While you are doing this, I advise you to take probiotics daily to compensate the bacterial slaughter in the intestines. You can also start L-Glutamine ate the same time to repair the intestinal mucosa and Lining.
After the Xifaxan Treatment, keep on taking the heavy duty 50 billion probiotic daily and glutamine. After getting better, you may try to change the dosages of L-Glutamine and Probiotics and see how you adapt to lower dosages to try to save money.
Since many if not all IBS people are prone to getting E.Coli overgrowth again, you will have to keep on taking L-Glutamine and Probiotics for the rest of your life. I am on this treatment for 1 year and now I eat Pizza, Junk food, Spicy food, drink sodas and Coca-Colas and am totally normal as I was before. I will not say I am cured because it must be an auto-immune disease, but you may keep it in check and be 100% normal by just taking this for the rest of you days ( L-Glutamine and Probiotics).
I have tried previously all know medications for IBS, Antidepressants, anxiolytics , antispasmodics, tried acupuncture, etc. and I was only 30% better, because this medicines do not fix the problem, the just drug your gut to numbness…
This treatment will take around 6 months to reach 100% improvement, but you will notice improvements after 2 months, so be patient.
Good Luck to all and may god help you

البته به نظرم اول باید ریفکسمین رو خورد ! که همراه اون می‌شه به عنوان مکمل از پروبیوتیک‌های خوب استفاده کرد!

بد که دوره ۲ هفته‌ا‌ی تموم شد گلوو تامین رو شروع کرد با دوز بسیار کم! و در کنارش ورزش که سروتنین رو بالا میبره! و فکر نکنم نیازی به قرص‌های ضد افسردگی باشه ! و ۹۰% به بالا مشکل حل می‌‌شه. اما تا کی معلوم نیست! حداقل ۳ ماه هم باشه کلی‌ از فشار روانی‌ کم می‌شه! شاید کلا مشکل حل شد!

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه مهر 15, 93 11:43 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
چرا اقاسعید اتفاقا تو قسمت اسهال با ترجمه از گوگل(پاراگراف ) آخررر از رژیم بدون گندم و .؟؟ هم حرف زدن،بخاطر اون گفتم

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 15, 93 12:16 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سعید جان اگه میتونی دوز مصرفی و یا پوردی که میتونیم تهیه کنیمو بگو که شروغ کنیم . من میتونم از دبی هم تهیه کنم اونجا اشنا دارم .البته شاید ایرانیشم بد نباشه

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 17, 93 5:28 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

iceman1 نوشته است:
سعید جان اگه میتونی دوز مصرفی و یا پوردی که میتونیم تهیه کنیمو بگو که شروغ کنیم . من میتونم از دبی هم تهیه کنم اونجا اشنا دارم .البته شاید ایرانیشم بد نباشه

سلام دوز که اگه به شکل پودر باشه ۱/۴ قاشق مربا خوری صبح‌ها . شما اکثر دارو خانه‌های خوب اگه برید دارن و کمیاب نیست خوشبختانه .

اگه ۱/۴ جواب نداد نصف قاشق مربا خوری استفاده کنیم! اما بیشتر توصیه نشده در روز‌های اول. مگر اینکه شما ورزشکار باشید که بدن احتیاج بیشتری داره!

نقل قول:
I have had IBS for over 20 years and tried a LOT OF THINGS. Lglutamine is one of the few things that can and does work. 5 mg was my prescription and I often take more. It heals the gut and intestine as well as absorbing water to help diarhea.See

و باز فرد دیگری که ۲۰ سال این بیماری رو داشته نوشته که گلوتمین یکی‌ از معدود چیز هایی بود که روش جواب داده و کار کرده. و دکتر به ایشان روزی ۵ میلی‌ گرم تجویز کرده بود. و بهبود پیدا کرده بوده . که البته با توجه به ۲۰ سال . دوز ایشان زیاد بود!

بالا

پستارسال شده: شنبه مهر 19, 93 3:31 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

امیدوار نوشته است:
چرا اقاسعید اتفاقا تو قسمت اسهال با ترجمه از گوگل(پاراگراف ) آخررر از رژیم بدون گندم و .؟؟ هم حرف زدن،بخاطر اون گفتم

بله اونو که همه میگن پیتزا نخورید شیر نخورید و... که البته زیاد هم نمی‌‌خوریم یا خیلی‌ کم! اما باید اینو فهمید که کسانی‌ که ۲۰- ۴۰ سال این بیماری رو داشتند! به نظر شخص من با منطق جور در نمیاد که رژیم رعایت کرده باشن بعد از این همه سال رژیم غذائی رو می‌شه چند سال ۵ سال حداکثر رعایت کرد اما من شخصاً اگر ۱۰ سال رژیم داشته باشم و آثاری نداشته باشه رژیم رو می‌شکنم! :lol: :)

! به دلیل سنّ این افراد که فکر کنم بیش از ۴۵ سال باید باشه!

بالا

عنوان پست: گلوتامین ؟
پستارسال شده: شنبه مهر 19, 93 11:30 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

- یعنی گلوتامین بدون آنکه روی باکتری های دستگاه گوارش تاثیر بگذارد باعث درمان اسهال و آی بی می شود ؟
اینکه گلوتامین باعث بازسازی روده آسیب دیده می شود نمی تونه دلیل کافی باشه. باید دلیل دیگه ای وجود داشته باشه.

- سعید، نوشته بودی گلوتامین برای یبوستی ها مناسب نیست. یعنی گلوتامین باعث کند شدن حرکت دستگاه گوارش میشه ؟

- گلوتامین در اغلب پروتئین های حیوانی به اندازه کافی هست و فقط خام گیاهخواران ممکنه دچار کمبود اون بشن. من خودم گوشت و تخم مرغ زیاد می خورم. اما عده ای معتقدند که پختن باعث از بین رفتن ال گلوتامین می شود.

- یکی دیگر از خواص گلوتامین این است که باعث تقویت سیستم ایمنی می شود.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- خواص دارویی گلوتامین:

دستگاه گوارش: یکی از مؤثر ترین روش های درمانی برای اختلالات دستگاه گوارش،مانند : اسهال و ضعف جهاز هاضمه است.

دیابت: یکی از فواید بسیار برجستۀ گلوتامین نقش آن در کنترل سطح قند خون است.

افسردگی : از راهکارهای جدید و پیشرفته در درمان انواع مختلف افسردگی استفاده از ال-گلوتامین است.

پرورش اندام: ال –گلوتامین یکی از بهترین و ضروری ترین مکمل هابرای ورزشکاران است که با کمک به بالا رفتن سوخت و ساز پروتئین موجب پرورش و ورزیدگی عضلات می شود.

آرتروز: تا حد زیادی به درمان آرتروز کمک می کند و موجب بازسازی بافت غضروف های آسیب دیده بر اثر کهولت سن می شود.

ناتوانی جنسی: برخی از موارد ناتوانی جنسی در مردان با مصرف مکمل اسید آمینۀ ال-گلوتامین کاهش می یابد.

سیستم ایمنی: مکمل ال-گلوتامین آسیب های ناشی از بیماری های سیستم ایمنی را کاهش می دهد.

سرطان: با مصرف ال-گلوتامین می توان اثرات مخرب پرتو درمانی را کاهش دهد.

گلوتامین به عنوان یک آنتی اکسیدان: ال-گلوتامین با حذف آمونیاک مضر و بسیاری از رادیکال های آزاد که ممکن است منجر به مشکلات جدی شوند، به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند.
http://www.ir-med.com/nutrition/item/28 ... B%8C%D9%86

بالا

عنوان پست: Re: گلوتامین ؟
پستارسال شده: شنبه مهر 19, 93 5:06 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
- یعنی گلوتامین بدون آنکه روی باکتری های دستگاه گوارش تاثیر بگذارد باعث درمان اسهال و آی بی می شود ؟
اینکه گلوتامین باعث بازسازی روده آسیب دیده می شود نمی تونه دلیل کافی باشه. باید دلیل دیگه ای وجود داشته باشه.

- سعید، نوشته بودی گلوتامین برای یبوستی ها مناسب نیست. یعنی گلوتامین باعث کند شدن حرکت دستگاه گوارش میشه ؟

- گلوتامین در اغلب پروتئین های حیوانی به اندازه کافی هست و فقط خام گیاهخواران ممکنه دچار کمبود اون بشن. من خودم گوشت و تخم مرغ زیاد می خورم. اما عده ای معتقدند که پختن باعث از بین رفتن ال گلوتامین می شود.

- یکی دیگر از خواص گلوتامین این است که باعث تقویت سیستم ایمنی می شود.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- خواص دارویی گلوتامین:

دستگاه گوارش: یکی از مؤثر ترین روش های درمانی برای اختلالات دستگاه گوارش،مانند : اسهال و ضعف جهاز هاضمه است.

دیابت: یکی از فواید بسیار برجستۀ گلوتامین نقش آن در کنترل سطح قند خون است.

افسردگی : از راهکارهای جدید و پیشرفته در درمان انواع مختلف افسردگی استفاده از ال-گلوتامین است.

پرورش اندام: ال –گلوتامین یکی از بهترین و ضروری ترین مکمل هابرای ورزشکاران است که با کمک به بالا رفتن سوخت و ساز پروتئین موجب پرورش و ورزیدگی عضلات می شود.

آرتروز: تا حد زیادی به درمان آرتروز کمک می کند و موجب بازسازی بافت غضروف های آسیب دیده بر اثر کهولت سن می شود.

ناتوانی جنسی: برخی از موارد ناتوانی جنسی در مردان با مصرف مکمل اسید آمینۀ ال-گلوتامین کاهش می یابد.

سیستم ایمنی: مکمل ال-گلوتامین آسیب های ناشی از بیماری های سیستم ایمنی را کاهش می دهد.

سرطان: با مصرف ال-گلوتامین می توان اثرات مخرب پرتو درمانی را کاهش دهد.

گلوتامین به عنوان یک آنتی اکسیدان: ال-گلوتامین با حذف آمونیاک مضر و بسیاری از رادیکال های آزاد که ممکن است منجر به مشکلات جدی شوند، به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند.
http://www.ir-med.com/nutrition/item/28 ... B%8C%D9%86

سلام آرش جان . والا در مورد باکتری راستش اطلاعات ندارم اما میدونم که نوشته بودند برای اسهال و درد شکم مفید بوده. در ضمن داخل این باید حتما

ل-glutamine باشه
و بیشتر مشکل اسهال رو حل کرده و حرکت روده رو کند کرده.
یه نوع اسید امینه نیمه ضروری هست که ظاهراً ما بدن مون قادر به ساخت اون نیست فکر من این هست البته.

ولی‌ اونهایی که شکایت از اسهال داشتند همه گویا راضی‌ بودند .. حالا باید امتحان کرد .

بالا

پستارسال شده: شنبه مهر 19, 93 9:31 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

Glutamine for the Treatment of Patients With Irritable Bowel Syndrome (AT005291)

گلوتامین برای درمان بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر

First received: July 29, 2011
Last updated: July 28, 2014
Last verified: July 2014
History of Changes

تصویر
نقل قول:
Irritable bowel syndrome (IBS) is a common gastrointestinal disorder that is estimated to affect 20% of the US population. IBS patients have significantly decreased quality of life and utilize large amounts of health care resources. IBS patients suffer from chronic abdominal pain associated with diarrhea, constipation, and/or bloating. Several recent studies have shown that diarrhea-predominant IBS (D-IBS) patients have increased intestinal permeability that may lead to chronic gastrointestinal symptoms.

Previously, it has been well established that deficiencies in glutamine may lead to increased membrane permeability and supplementation with glutamine can restore intestinal membrane permeability. The investigators hypothesize that oral glutamine supplementation will improve the IBS Symptom Severity Scale and restore intestinal membrane permeability in diarrhea-predominant IBS patients. The investigators propose to conduct a randomized, double-blind, placebo-controlled clinical trial studying glutamine compared to placebo for 8 weeks in 100 diarrhea-predominant IBS patients. This will lead to the following specific aims: Specific Aim 1: To determine if oral glutamine supplementation will improve the IBS Symptom Severity Scale in IBS patients. To accomplish this aim, the investigators will measure the change in the IBS Symptom Severity Scale following treatment with either oral glutamine supplementation or placebo. The primary outcome measure will be an improvement or clinically significant response to treatment of ≥50 from the baseline score on the IBS Symptom Severity Scale. Specific Aim 2: To determine if oral glutamine supplementation will restore intestinal permeability in IBS patients. To accomplish this aim, the investigators will measure the change in the intestinal permeability following treatment with either oral glutamine supplementation or placebo.

سندرم روده تحریک پذیر (IBS) یک اختلال شایع دستگاه گوارش است که تخمین زده می شود تاثیر می گذارد 20٪ از جمعیت ایالات متحده است. بیماران IBS به طور قابل توجهی کاهش کیفیت زندگی و استفاده از مقدار زیادی از منابع مراقبت های بهداشتی. بیماران IBS از درد مزمن شکمی همراه با اسهال، یبوست، و / ​​یا نفخ رنج می برند. [b]مطالعات متعدد اخیر که اسهال غالب بیماران IBS (D-IBS) نفوذپذیری روده که ممکن است به علائم مزمن دستگاه گوارش منجر شود افزایش یافته است نشان داده است.

پیش از این، از آن شده است به خوبی ثابت شده است که کمبود در گلوتامین ممکن است منجر به افزایش نفوذپذیری غشاء و مکمل گلوتامین منجر شود می تواند نفوذ پذیری غشاء روده بازگرداند. محققان این فرضیه را مطرح می کند که مکمل خوراکی گلوتامین خواهد مقیاس شدت علائم IBS بهبود و بازیابی نفوذ پذیری غشاء روده در بیماران مبتلا به IBS با غلبه اسهال. محققان پیشنهاد برای انجام یک، دو سویه کور، بالینی محاکمه مطالعه گلوتامین تصادفیشده با شاهد دارونما در مقایسه با دارونما به مدت 8 هفته در 100 بیمار IBS با غلبه اسهال. با این کار به اهداف خاص زیر منجر شود: هدف خاص 1: برای تعیین اینکه آیا مصرف مکمل های خوراکی گلوتامین خواهد مقیاس شدت IBS علائم در بیماران مبتلا به IBS را بهبود بخشد. برای انجام این هدف، محققان را به تغییر در مقیاس شدت علائم IBS پس از درمان با هر دو مکمل خوراکی و دارونما اندازه گیری. اندازه گیری نتیجه اولیه خواهد بود بهبود و یا پاسخ بالینی قابل درمان ≥50 از نمره پایه در مقیاس شدت IBS علائم. هدف خاص 2: برای تعیین اینکه آیا مصرف مکمل های خوراکی گلوتامین خواهد نفوذپذیری روده در بیماران مبتلا به IBS بازگرداند. برای انجام این هدف، محققان خواهد تغییر در نفوذپذیری روده پس از درمان با هر دو مکمل خوراکی و دارونما اندازه گیری.[/b]

http://clinicaltrials.gov/ct2/show/study/NCT01414244

بالا

پستارسال شده: شنبه مهر 19, 93 9:41 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

متاسفانه وقت نداریم تا منتظر بشیم ببینیم نتیجه این تحقیق چی میشه.
بهتره روی خودمون آزمایش کنیم. تا جایی که من فهمیدم در مقدار کمتر از ۵ گرم مصرف گلوتامین عوارضی ندارد پس این آزمایش ریسکی ندارد.

بالا

پستارسال شده: شنبه مهر 19, 93 10:00 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

L-Glutamine WILL CURE IBS-D!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L-گلوتامین خواهد شد درمان IBS-D !!!

کد:
I posted this before and no one seemed to read it. If you have IBS-D you MUST try L-Glutamine. L-Glutamine is the most abundant amino acid found in our muscles, you cannot be allergic to it. It can be lacking though in sick individuals and is easily destroyed in foods by cooking.It is also THE FOOD that the cells in the intestinal wall need and use to repair itself. L-Glutamine is excellent for repairing a leaky gut and seems to cure IBS-D without fail.Take 2 grams mixed with water, 3 times a day, 30 minutes before a meal. Buy the powder form, it is virtually tasteless.

ترجمه گوگل (سریع)

من قبل از این نوشته شده است و هیچ کس به نظر می رسید آن را بخواند. اگر شما IBS-D شما باید سعی L-گلوتامین. L-گلوتامین آمینو اسید فراوان ترین موجود در عضلات ما، شما نمی تواند به آن آلرژی. می توان آن را فاقد هر چند در افراد بیمار است و به راحتی در غذاها توسط cooking.It نابود نیز FOOD که سلول ها را در نیاز جدار روده و استفاده از خود را تعمیر. L-گلوتامین بسیار عالی برای تعمیر دل و روده سوراخ دار است و به نظر می رسد برای درمان IBS-D بدون fail.Take 2 گرم مخلوط با آب، 3 بار در روز، 30 دقیقه قبل از غذا. فروش به صورت پودر، آن است که تقریبا بی مزه.

نقل قول:
It is harmless, unless you have a kidney or liver disorder although I'm not sure what happens if you take it if you do.The only side effect is that it hardens stools, great for IBS-D but not for IBS-C, although it does help with leaky gut syndrome which can cause C.

این بی ضرر است، مگر اینکه شما یک اختلال کلیه و یا کبد اگر چه من مطمئن هستم که اگر شما آن را اگر شما do.The تنها عارضه جانبی است که آن را سخت مدفوع چه اتفاقی می افتد نیست، عالی برای IBS-D اما نه برای IBS-C، اگر چه آن کمک به سندرم روده سوراخ دار است که می تواند C. شود

Yeah, you can use them. I've read all different recommendations for how much to take. There's a book all about L-Glutamine too.You should take at least 2 grams, 3 times a day and I've seen 5 or more grams per serving recommended. That's why powder form is recommended, cause you'll need a lot of pills.So every 2 500mg capsules in 1 gram.

بله، شما می توانید از آنها استفاده کنید. من تمام توصیه های مختلف برای چه مقدار به عنوان خوانده شده ام. یک کتاب همه چیز در مورد L-گلوتامین too.You باید حداقل 2 گرم، 3 بار در روز وجود دارد و من دیده ام 5 یا بیشتر گرم در هر وعده توصیه می شود. به همین دلیل به صورت پودر توصیه می شود، علت شما مقدار زیادی از هر 2 کپسول 500mg در pills.So در 1 گرم نیاز دارند.

نقل قول:
And remember to take it on an empty stomach, 30 minutes before mealtime.

و به یاد داشته باشید که آن را با معده خالی، 30 دقیقه قبل از صرف غذا.

نقل قول:
I've been taking the L-Glutamine since last Sunday and it has made a HUGE difference for me (I'm IBS-D).Ihave been taking 2 capsules (500 mg each) three times a day. The D has gone away, and the conastant in and out of the bathroom is much much better. I've had a couple of urgent BMs (usuaslly when I'm on my lunch hour at work, I believe that's psychological!) And the overall crappy-achy feeling I usually have is gone too!!!THANK YOU WW25 for the post!

پست های برخی کاریران با نجربه
http://www.ibsgroup.org/forums/topic/35 ... s-d/page-2

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 87 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : Majestic-12 [Bot] و 2 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com